Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

en durgun bölümdü bence ben har hafta şeyy dyordum savaş sahneleri her bölüm olmaya devam etmeli bu çizgiyi bozmamalı diyordum bu bölümde ilk defa savaş sahneleri yok gibiydi oyüzden dizinin büyüsü bozuldu bence bu ahfta anlaşılıyorki savas sahneleri olmadan bu dizinin büyüsü bozuluyor 🙂🙂🙂
Dizininde kadınlar bile dövüşüyor yahuu))) şiddet boyle bir şey sürekli doz artıran lazim yoksa seyirci sıkılıyor

Dizininde kadınlar bile dövüşüyor yahuu))) şiddet boyle bir şey sürekli doz artıran lazim yoksa seyirci sıkılıyor
bu bölümde kadınlar muhteşem yüzyıl gibi daha ön pilandaydı oyüzden sıkıldım ben zaten dizinin sonradan bozulmasından korkuyordum inş böyle devam etmez 🙂🙂🙂

bu bölümde kadınlar muhteşem yüzyıl gibi daha ön pilandaydı oyüzden sıkıldım ben zaten dizinin sonradan bozulmasından korkuyordum inş böyle devam etmez 🙂🙂🙂
Simdi erkekler öldürmeli kanlı dövüş sahneleri olunca kadınlara şiddet düzeyi düşük olunca sıkıcı oluyor. Kadınlar figüran bu dizide my de kadınlardaydı güç ondan kaynaklı

Simdi erkekler öldürmeli kanlı dövüş sahneleri olunca kadınlara şiddet düzeyi düşük olunca sıkıcı oluyor. Kadınlar figüran bu dizide my de kadınlardaydı güç ondan kaynaklı
Aynen,ama haftaya süper bölüm olacak gibi,bu haftaya nazaran,dizinin süreside uzadı.:)

Bölümü az önce izledim pek savaş sahnesi yoktu ve bölüm her zamanki gibi uzundu aslında bu tarz dizilerin süresi kısa olmalı. Şahabettinin son sahnedeki konuşması tek kelime ile muhteşemdi :)