3. bölümü izledim bugün diğerlerine göre ayrı bir güzeldi. ertuğrullar ile kara toygar'ın savaşını bekliyorum yarın doluyum pazar günü izlerim onuda.
İzle.3. bölümü izledim bugün diğerlerine göre ayrı bir güzeldi. ertuğrullar ile kara toygar'ın savaşını bekliyorum yarın doluyum pazar günü izlerim onuda.
Müzik süper yaDiriliş Ertuğrul Jenerik
@Maskeli Fedai @beyazsoy @kvp-medya @Billy Kane @papuleoo @cookies @china_shangai @Polat Şaşmaz
Aynen dizide harika,yarınki bölüm süper olacak.Müzik süper ya
Babamlar yanlarına oturmama izin verirse kesin izlerimAynen dizide harika,yarınki bölüm süper olacak.
İnşallah izlersin,süper olacak çünkü.Babamlar yanlarına oturmama izin verirse kesin izlerim
O kadar parlak degil. eskisi gibiBölüm çok iyi geçiyor siz nasıl buldunuz? @Çiğdem- @cookies @beyazsoy @china_shangai @Maskeli Fedai @papuleoo
Olabilir,ama iyi bölüm oluyor. Bölüm uzun sürüyor.O kadar parlak degil. eskisi gibi
Aynen ama iyi sayılır,bölümde baya uzun.Bölümü beğenmedim
en durgun bölümdü bence ben har hafta şeyy dyordum savaş sahneleri her bölüm olmaya devam etmeli bu çizgiyi bozmamalı diyordum bu bölümde ilk defa savaş sahneleri yok gibiydi oyüzden dizinin büyüsü bozuldu bence bu ahfta anlaşılıyorki savas sahneleri olmadan bu dizinin büyüsü bozuluyor 🙂🙂🙂Bölüm iyi geçiyor eskisi gibi deiğl ama siz nasıl buldunuz? @Çiğdem- @cookies @beyazsoy @china_shangai @Maskeli Fedai @papuleoo
2 sahne vardı,ama çokda kötü değildi.en durgun bölümdü bence ben har hafta şeyy dyordum savaş sahneleri her bölüm olmaya devam etmeli bu çizgiyi bozmamalı diyordum bu bölümde ilk defa savaş sahneleri yok gibiydi oyüzden dizinin büyüsü bozuldu bence bu ahfta anlaşılıyorki savas sahneleri olmadan bu dizinin büyüsü bozuluyor 🙂🙂🙂
Bolum banada durgun geldi bi kadın cikarmislar kötü bişi sinir oldum izledigim yerlerde çoğunlukla o vardiBölüm iyi geçiyor eskisi gibi deiğl ama siz nasıl buldunuz? @Çiğdem- @cookies @beyazsoy @china_shangai @Maskeli Fedai @papuleoo
en durgun bölümdü bence ben har hafta şeyy dyordum savaş sahneleri her bölüm olmaya devam etmeli bu çizgiyi bozmamalı diyordum bu bölümde ilk defa savaş sahneleri yok gibiydi oyüzden dizinin büyüsü bozuldu bence bu ahfta anlaşılıyorki savas sahneleri olmadan bu dizinin büyüsü bozuluyor 🙂🙂🙂
Aynen de,haftaya çok iyi bölüm olucak dizinin süresi uzadı.Bolum banada durgun geldi bi kadın cikarmislar kötü bişi sinir oldum izledigim yerlerde çoğunlukla o vardi