aaaa sende cnm çocuk desem değilsin kız çocuğu desem oda değilsin delikanlı adamsın yani okadar küçük gördürme kendini 🙂🙂🙂Ama yanlarina oturunca kiziyorlar ya hep odama gonderiyer beni .ss
aaaa sende cnm çocuk desem değilsin kız çocuğu desem oda değilsin delikanlı adamsın yani okadar küçük gördürme kendini 🙂🙂🙂Ama yanlarina oturunca kiziyorlar ya hep odama gonderiyer beni .ss
Senaryo var ama tek düze tapınak şövalyeleri ile ertuğrul arasında mücadele var. Erkek dizilerinin hemen hemen hepsinde olan kötü ile iyinin savaşıEvet bölümün başı superdi 😱
O nasil dövüştü oyle
Yalnız bu dizide senaryo yok bence dizinin % 95 i müzikle at binmeyle dövüşle ve suikastla geciyor
Ama yinede izlettiriyor
Ne biliyim ben neymiş efendim sürekli ders caliscakmisim .ssaaaa sende cnm çocuk desem değilsin kız çocuğu desem oda değilsin delikanlı adamsın yani okadar küçük gördürme kendini 🙂🙂🙂
Evet iste başka bişi yok koca bölüm boyle geciyorSenaryo var ama tek düze tapınak şövalyeleri ile ertuğrul arasında mücadele var. Erkek dizilerinin hemen hemen hepsinde olan kötü ile iyinin savaşı
Senaryo var ama tek düze tapınak şövalyeleri ile ertuğrul arasında mücadele var. Erkek dizilerinin hemen hemen hepsinde olan kötü ile iyinin savaşı
Ha gecen hafta izlemedigim için reklam var mi yok mu bilmiyordum @xemrexxx yok dedi ama bu hafta reklam verdiler sonra mizikcilik istemem)))
muhteşem yüzyılı kaç yıl harem odalarında götürdüler diriliş ertuğrulda en azondan savaş falan varNe biliyim ben neymiş efendim sürekli ders caliscakmisim .ss
Evet iste başka bişi yok koca bölüm boyle geciyor
My hep haremde gecmedimuhteşem yüzyılı kaç yıl harem odalarında götürdüler diriliş ertuğrulda en azondan savaş falan var
Dombiranin tınısı çok iyi çinli filmlerde çalan çalgının daha fazla rengi var@EFE UYSAL @Harunnn60[/USER] @beyazsoy @china_shangai @kvp-medya @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @papuleoo
ayyy bölüm harika başladı dövüş sahnelerine bayılıyorum o sırada çalan müzik nefesimi kesiyor vlla nefes almadan izliyorum açık saçlı bir adam var ertuğrulun yanında dövüşürken haykırmaları falan süperr iştee erkek diyorsun
Haremde bir çok duygu var. Burada kim hayatta kalacak nasıl kurtulacak duygusu var tek. Ha twd bin son iki sezondaki durumu da boyle kim kazanacak ona bayila bayila izleyenler bunu eleştirmesi doğru değil tabi)))muhteşem yüzyılı kaç yıl harem odalarında götürdüler diriliş ertuğrulda en azondan savaş falan var
amann bee haremin duygusunu yaşamak isteyen dizi yerine başka şey izlesinHaremde bir çok duygu var. Burada kim hayatta kalacak nasıl kurtulacak duygusu var tek. Ha twd bin son iki sezondaki durumu da boyle kim kazanacak ona bayila bayila izleyenler bunu eleştirmesi doğru değil tabi)))
Aa sus bakiyim zaten bu dizide doğru düzgün kadın yok . Başrol diye çirkin bir kız koymuşlar kafayi yicim bulamamislarmi güzel bi mankenamann bee haremin duygusunu yaşamak isteyen dizi yerine başka şey izlesin
Haftaya asıl artışDizinin finali çok iyi yerde bitti .Reytingleri yarın 12'ye çıkar.
Aga ben daha izleyemedim netten izlerim sonraÇok güzel bir bölümdü,Halime ölmez.Reklamda verildi @papuleoo
yine çok heyecanlı bir bölüm olucak6. Bölüm Fragmanı fragman süper olmuş ben çok beğendim
@Çiğdem- @EFE UYSAL @beyazsoy @china_shangai @kvp-medya @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @cookies @-KADİR-
aga bu sözleri hatırlatacam sana ileriki zamanlarda sen çok çabuk gaza geliyosun bi sahne izleyince yok böyle bi dizi inanılmaz süper yok böyle bişey yazıyon sonra bi bakıyosun diğer bölüm bırakmış ona göreufff diyorum jenerik 10 numara 10! müzikler dehşet. nefis bi dizi olmuş.
hacı ben müzikleri beğendim bu konuda fikrimin değişeceğini sanmıyorum. İlk bölümde nefis kurgulanmış ha diğer bölüm kötü olursa kötüydü derim ama bu diziyi bırakmam hiç bi şekilde.aga bu sözleri hatırlatacam sana ileriki zamanlarda sen çok çabuk gaza geliyosun bi sahne izleyince yok böyle bi dizi inanılmaz süper yok böyle bişey yazıyon sonra bi bakıyosun diğer bölüm bırakmış ona göre