Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

son bölümü çok beğedim özellikle ilk 3 bölüdme olan durgunlukalr 4.bölüdme yoktu
dizinin yüksek reyting alması sayesinde senaristler daha kaliteli tutmak zorunda kalıyorlar diziyi buda avantaj sağlıyor bence 🙂🙂
Bu hafta daha da güzel olacak,reytingi daha da artacaktır,5. bölüm hakkında ne düşünüyorsun?

Dizi çok iyi ilerliyor zaten reytinglerinin iyi olması da bunu gösteriyor. Ayrıca dizide oynayan bütün oyuncular oyunculuğun hakkını veriyor özellikle kara toygar süper olmuş :) @Maskeli Fedai @EFE UYSAL

@EFE UYSAL @Harunnn60[/USER] @beyazsoy @china_shangai @kvp-medya @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @papuleoo

ayyy bölüm harika başladı dövüş sahnelerine bayılıyorum o sırada çalan müzik nefesimi kesiyor vlla nefes almadan izliyorum :F:F:F açık saçlı bir adam var ertuğrulun yanında dövüşürken haykırmaları falan süperr iştee erkek diyorsun :A:A:A:A
Evet bölümün başı superdi 😱
O nasil dövüştü oyle :)

Yalnız bu dizide senaryo yok bence dizinin % 95 i müzikle at binmeyle dövüşle ve suikastla geciyor :)
Ama yinede izlettiriyor :)

Ilk 2 bölümünü izledim bide arada sirada babamlarin yanina gidince izliyorum gercekten güzel dizi ama öyle bos vaktim yok bos vaktimde supernatural izliyorum :)
babanların izlediği bir dizi bulmuşsun sonunda bu senin yararına cnm telefonla uğraşmazın işte :F:F:F