şu aralar sınavlarım var 1.bölümden sonrasını izleyemedim gelecek haftada izleyemem sonra internetten izleyip 6.bölüme yetişmeye çalışırım
şu aralar sınavlarım var 1.bölümden sonrasını izleyemedim gelecek haftada izleyemem sonra internetten izleyip 6.bölüme yetişmeye çalışırım
Yetiş,neler oldu neler.şu aralar sınavlarım var 1.bölümden sonrasını izleyemedim gelecek haftada izleyemem sonra internetten izleyip 6.bölüme yetişmeye çalışırım
Gecen hafta izleyemedim ama bu bolum gayet iyi gözüküyor. Aksiyon ve olaylar tam gaz. Gelsin reytingler bu hafta da reyting artışı olunca 5. Bölüm de patlar diyenler ne bahane bulacak))Yine çok güzel bir bölüm geliyor.
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @china_shangai @takas @kvp-medya @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @papuleoo
Aynen bu hafta daha da artar,,Total'ide alabilir,izle bölümü internetten.Gecen hafta izleyemedim ama bu bolum gayet iyi gözüküyor. Aksiyon ve olaylar tam gaz. Gelsin reytingler bu hafta da reyting artışı olunca 5. Bölüm de patlar diyenler ne bahane bulacak))
Aga Engin nasıl oynuyor sence bence bu rol on numara yakıştıGecen hafta izleyemedim ama bu bolum gayet iyi gözüküyor. Aksiyon ve olaylar tam gaz. Gelsin reytingler bu hafta da reyting artışı olunca 5. Bölüm de patlar diyenler ne bahane bulacak))
Aynen on numara oynuyor.Aga Engin nasıl oynuyor sence bence bu rol on numara yakıştı![]()
son bölümü çok beğedim özellikle ilk 3 bölüdme olan durgunlukalr 4.bölüdme yoktu
Bu hafta daha da güzel olacak,reytingi daha da artacaktır,5. bölüm hakkında ne düşünüyorsun?son bölümü çok beğedim özellikle ilk 3 bölüdme olan durgunlukalr 4.bölüdme yoktu
dizinin yüksek reyting alması sayesinde senaristler daha kaliteli tutmak zorunda kalıyorlar diziyi buda avantaj sağlıyor bence 🙂🙂
yine çok heyecanlı olucak gibi görünüyor zaten bu çizgide devam ettiği sürece reyting düşmez cnm 🙂🙂🙂Bu hafta daha da güzel olacak,reytingi daha da artacaktır,5. bölüm hakkında ne düşünüyorsun?
Aynen,merakla bekliyoruz.yine çok heyecanlı olucak gibi görünüyor zaten bu çizgide devam ettiği sürece reyting düşmez cnm 🙂🙂🙂
Normalde engini begenmezdim soğuk bulurdum burada bu soğukluğu işe yaramış dediğin gibi tam oturduAga Engin nasıl oynuyor sence bence bu rol on numara yakıştı![]()
Ya izlemeye calisiyorum olmuyor. İlk bölümleri kacirdim ondan da olabilir. takasin da izlemedigini bilmiyordum agaNeden?
Sen şuna @takas izlemediği için bıraktım desene![]()
Kesinlikle izlemelisin.Ya izlemeye calisiyorum olmuyor. İlk bölümleri kacirdim ondan da olabilir. takasin da izlemedigini bilmiyordum aga![]()
Evet bölümün başı superdi 😱@EFE UYSAL @Harunnn60[/USER] @beyazsoy @china_shangai @kvp-medya @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @papuleoo
ayyy bölüm harika başladı dövüş sahnelerine bayılıyorum o sırada çalan müzik nefesimi kesiyor vlla nefes almadan izliyorumaçık saçlı bir adam var ertuğrulun yanında dövüşürken haykırmaları falan süperr iştee erkek diyorsun
![]()
aaa sendemi izliyorsun cnm 🙂🙂🙂Evet bölümün başı superdi 😱
O nasil dövüştü oyle
Yalnız bu dizide senaryo yok bence dizinin % 95 i müzikle at binmeyle dövüşle ve suikastla geciyor
Ama yinede izlettiriyor![]()
Ilk 2 bölümünü izledim bide arada sirada babamlarin yanina gidince izliyorum gercekten güzel dizi ama öyle bos vaktim yok bos vaktimde supernatural izliyorumaaa sendemi izliyorsun cnm 🙂🙂🙂
babanların izlediği bir dizi bulmuşsun sonunda bu senin yararına cnm telefonla uğraşmazın işteIlk 2 bölümünü izledim bide arada sirada babamlarin yanina gidince izliyorum gercekten güzel dizi ama öyle bos vaktim yok bos vaktimde supernatural izliyorum![]()
Ama yanlarina oturunca kiziyorlar ya hep odama gonderiyer beni .ssbabanların izlediği bir dizi bulmuşsun sonunda bu senin yararına cnm telefonla uğraşmazın işte![]()