Aynen aga 2 reklam verdi başta sonda.Reklam atıyor mu aga ben netten izlediğim için bilmiyorum
Aynen aga 2 reklam verdi başta sonda.Reklam atıyor mu aga ben netten izlediğim için bilmiyorum
Üç reklam yapsa süresi de kısalır ve daha iyi olur gibime geliyor.Aynen aga 2 reklam verdi başta sonda.
Aynen o zaman çok uzun oluyor,3 reklam olsa iyi,aslında dizinin süresinin uzaması da iyi.Üç reklam yapsa süresi de kısalır ve daha iyi olur gibime geliyor.
Yok be aga süresi uzun olunca insan ister istemez sıkılıyor malum savaş sahneleri az.Aynen o zaman çok uzun oluyor,3 reklam olsa iyi,aslında dizinin süresinin uzaması da iyi.
Bu hafta baya fazla olacak,aynen sıkılıyor insan,inşallah 3 reklama çıkar.Yok be aga süresi uzun olunca insan ister istemez sıkılıyor malum savaş sahneleri az.
Güzelmiş sen izliyor musun?"Ol diyince olduran gönüllerimizi imanla dolduran Yüce Allah'ın 99 adıyla Ya Bismillah."
"Bir nefesine bile hükmediğimiz şu dünyada boyun mu eğicez?"
Aklımda kalan replikler. Okulda arkadaşlarla konuşurken söylüyorduk.
İzliyorumda son 2 bölüme bakamadım yarım yamalak izledim.Güzelmiş sen izliyor musun?
Reklamın süresini uzatmışlardırDizinin süresi uzatıldı 23:15'e yayın akışında yazıyor.
@Çiğdem- @Maskeli Fedai @beyazsoy @china_shangai @Billy Kane @cookies @papuleoo @kvp-medya
İkiside uzatılmıştır hem süre hem reklam,izleyemediğin bölümleride izle.Reklamın süresini uzatmışlardır
Merakla bekliyoruz bakalım Ertuğrul'a nolacak.Fragman güzel olmuş.Heyecanlı bölüm geliyor
Dediğin gibi doğru söylüyorsun,bu bölüm geçen bölüme nazaran süper olacak.muhteşem yüzyıl harem sahneleri ile gerçekten bıktırmıştı,bu dizi'de heyecan var
sıkmıyor