Haftaya heyecanlı olacak,bölüm baya uzun sürdü.Son sahne heyecanlıydı
Haftaya heyecanlı olacak,bölüm baya uzun sürdü.Son sahne heyecanlıydı
Reytingler yükselecek gibi,diğer bölümlere nazaran kötü olsada çok uzun sürdü,inşallah uzunluğu böyle devam eder.
Dizininde kadınlar bile dövüşüyor yahuu))) şiddet boyle bir şey sürekli doz artıran lazim yoksa seyirci sıkılıyoren durgun bölümdü bence ben har hafta şeyy dyordum savaş sahneleri her bölüm olmaya devam etmeli bu çizgiyi bozmamalı diyordum bu bölümde ilk defa savaş sahneleri yok gibiydi oyüzden dizinin büyüsü bozuldu bence bu ahfta anlaşılıyorki savas sahneleri olmadan bu dizinin büyüsü bozuluyor 🙂🙂🙂
bu bölümde kadınlar muhteşem yüzyıl gibi daha ön pilandaydı oyüzden sıkıldım ben zaten dizinin sonradan bozulmasından korkuyordum inş böyle devam etmez 🙂🙂🙂Dizininde kadınlar bile dövüşüyor yahuu))) şiddet boyle bir şey sürekli doz artıran lazim yoksa seyirci sıkılıyor
Simdi erkekler öldürmeli kanlı dövüş sahneleri olunca kadınlara şiddet düzeyi düşük olunca sıkıcı oluyor. Kadınlar figüran bu dizide my de kadınlardaydı güç ondan kaynaklıbu bölümde kadınlar muhteşem yüzyıl gibi daha ön pilandaydı oyüzden sıkıldım ben zaten dizinin sonradan bozulmasından korkuyordum inş böyle devam etmez 🙂🙂🙂
Aynen,ama haftaya süper bölüm olacak gibi,bu haftaya nazaran,dizinin süreside uzadı.Simdi erkekler öldürmeli kanlı dövüş sahneleri olunca kadınlara şiddet düzeyi düşük olunca sıkıcı oluyor. Kadınlar figüran bu dizide my de kadınlardaydı güç ondan kaynaklı
bu bölüm çok heyecanlı olucak gibiDiriliş Ertuğrul 8. Bölüm Fragmanı
@Çiğdem- @beyazsoy @china_shangai @Maskeli Fedai @papuleoo @Billy Kane @cookies @Harunnn60 @kvp-medya
Aynen haftaya çok iyi bölüm olucak,reytingler baya yükselecek gibi,bölüm baya uzun sürdü,kötü bölüme rağmen.bu bölüm çok heyecanlı olucak gibi
Haftaya baya heyecanlı olacak.Bölümü az önce izledim pek savaş sahnesi yoktu ve bölüm her zamanki gibi uzundu aslında bu tarz dizilerin süresi kısa olmalı. Şahabettinin son sahnedeki konuşması tek kelime ile muhteşemdi
Heyacanlı olacak orası kesin ama aga süresi çok uzun oluyor iki saati bulmuş.Haftaya baya heyecanlı olacak.
Bu hafta 11:30'da bitti,aynen dediğin gibi uzun da sürüyor aga.Heyacanlı olacak orası kesin ama aga süresi çok uzun oluyor iki saati bulmuş.
Reklam atıyor mu aga ben netten izlediğim için bilmiyorumBu hafta 11:30'da bitti,aynen dediğin gibi uzun da sürüyor aga.