'Lingo Türkiye' Yılbaşı Özel Bölümüyle Ekrana Geliyor! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,592
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
01-1024x1024.jpg

TRT 1'in sevilen yarışma programı 'Lingo Türkiye' yılbaşı özel bölümüyle ekrana geliyor.

Ünlü oyuncu ve sunucu Kemal Uçar'ın moderasyonu ile ekrana helen Shine Film Pictures imzalı programın yılbaşı özel bölümüne Burak Yörük, Ava Yaman, Zeynep Atılgan, Erdem Şanlı, Aytek Şayan, Fester Abdü, Burcu Çavrar, Ali Seçkiner Alıcı, Adem Türkyılmaz, Halil İbrahim Yılmaz, Ali Gözüşirin, Ecem Çalhan, Eda Akalın ve Ekim Bölük konuk oluyor.

Lingo Türkiye, yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Çarşamba saat 21.45'te TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: TenTen and 12.Adam
Burak oğlan için göz atarım, annem de çok seviyor zaten yarışmayı.

• Güldürdün
Reactions: TenTen
Burak oğlan için göz atarım, annem de çok seviyor zaten yarışmayı.
bence, burak'in , dizi disi yayinlarda da eglenceli muhabbeti oluyor ( dogal samimi ) .

ava yaman son katildigi programda(diziye dair) dogal,sempatik tavirlariyla tebessum ettirdi. bir de bayagi cekingen di . bakalim yarisma formatin da neler yapacak , tahminim konuklar arasinda ai ^niko da olur (joker guc olarak) 😛 :A

kendi jeneresinde -ecem calhan'in- performansi izledigim projeler bazli begenmistim. <>
ilk , kuzey yildizi dizisin de izleyip dikkatimi cekmisti. derken, tozluyaka ,
bir gece masali ve dijital de adsiz asklar da izledim . simdi ise; cennetin cocuklari dizisinde .

kemal ucar'i da genelde sempatik ve guleryuzlu bulurum .

tanim ; yayini bende izleyecegim :bhr:.

@Dosi

bence, burak'in , dizi disi yayinlarda da eglenceli muhabbeti oluyor ( dogal samimi ) .

ava yaman son katildigi programda(diziye dair) dogal,sempatik tavirlariyla tebessum ettirdi. bir de bayagi cekingen di . bakalim yarisma formatin da neler yapacak , tahminim konuklar arasinda ai ^niko da olur (joker guc olarak) 😛 :A

kendi jeneresinde -ecem calhan'in- performansi izledigim projeler bazli begenmistim. <>
ilk , kuzey yildizi dizisin de izleyip dikkatimi cekmisti. derken, tozluyaka ,
bir gece masali ve dijital de adsiz asklar da izledim . simdi ise; cennetin cocuklari dizisinde .

kemal ucar'i da genelde sempatik ve guleryuzlu bulurum .

tanim ; yayini bende izleyecegim :bhr:.

@Dosi
Diziyi hiç izlemedim. Bakalım nasıl bir izlenim verecekler bana :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dante
10 bölümü geçmiş miydi dizi? :A
Ben izlemem. Bu kadar popüler diziler çok uzun sürer ve ben çok sevmem yıllarca süren dizileri :A eğer en başta bakmamışsam

tbd,

ben 10.bolum den buyuk hayal kirikligiyla ayrildigimi dizi nin kendi basliginda o gun son mesajimda belirtmistim . sonrasina bakmak icimden gelmedi.

ilk bolum fix sans vermistim diziye nedir ne degildir diye .
2 den 10a kadar beni izlemeye ikna eden neden ; ^eleni ^yazilimi ve oyuncu nun yeni yuz ve dogal performansiydi ,sempatik yansimasi .

yoksa ,
diger , genel bu dizinin konusu beni elbette pek cekmemisti taa bastan beri .
zaten ilk 2 bolum yorumlarimda bu ^durumu net belirttim .

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
tbd,

ben 10.bolum den buyuk hayal kirikligiyla ayrildigimi dizi nin kendi basliginda o gun son mesajimda belirtmistim . sonrasina bakmak icimden gelmedi.

ilk bolum fix sans vermistim diziye nedir ne degildir diye .
2 den 10a kadar beni izlemeye ikna eden neden ; ^eleni ^yazilimi ve oyuncu nun yeni yuz ve dogal performansiydi ,sempatik yansimasi .

yoksa ,
diger , genel bu dizinin konusu beni elbette pek cekmemisti taa bastan beri .
zaten ilk 2 bolum yorumlarimda bu ^durumu net belirttim .
Şu cinayet mevzusu mu? Forumdaki konularda okumuştum bazı yorumları.
Dizideki bazı detaylar bizi çabuk soğutabiliyor

• Aynen
Reactions: 12.Adam
Şu cinayet mevzusu mu? Forumdaki konularda okumuştum bazı yorumları.
Dizideki bazı detaylar bizi çabuk soğutabiliyor^
^.
bir cok izleyici sogudugunu belirtmis
youtube'da da.

< goreceli elbette .

ben sahsen, her hangi izledigim bir dizi de oyuncuya ,performansa vs bakmaksizin ;
bazi sahne yazilimlarin da
-dizi beni rahatsiz ederse- albenili bulmazsam
< > bunu samimi sekilde belirtiyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi