Klasik The Sopranos - Dizi Yorumları

3x8

İyi bölümdü yine, beğenmediğim birkaç nokta olmasa 9'a çıkacaktım. :)

Beğenmediğim noktalar Meadow ile ilgili tabii. Demiştim ben daha kötüsü çıkabilir diye. :( Kurtuluş yok bu Aprile sülalesinden. :D

Bölümün en güzel yeri tabii ki Ralphie'nin Tony karşısında ezilip büzüldüğü sahnelerdi. Tony'nin umursamaması sesli güldürdü. :D

Bölümün sonu da ilginçti. Tony'nin o kadının peşini bırakmayacağı belliydi de kadına nasıl ulaştı anlamadım. :):)

8/10

3x8

Yine güzel bölümdü. Sezon standartının biraz daha üzerindeydi bence bu bölüm.

Ralph'ın Tony'den özür dilemesi çok iyi oldu. Tony'nin Ralph'ı küçük düşürdüğü sahneler gerçekten iyiydi. :D

Tuvalette ölen adamın adını neydi unuttum. İşte o adamın ölümüne üzüldüm. Tony'ye bağlı bir elemandı yazık oldu.

Meadow'un sahneleri sıkıcı oluyor genelde bu bölümde olduğu gibi.

Puanım: 9/10

Son düzenleme:
3x9

Önceki bölüme göre sönüktü sanki. Bölümü izleyeli 2-3 saat oldu ama akılda kalıcı bir olay olmadığından sanırım pek bir şey hatırlamıyorum bölümle ilgili. :)

Tony'le araba satıcısı kadın arasındaki ilişki ilerledi baya. Yalnız kadın biraz saplantılı birine benziyor. İlerde Tony bırakmak isteyince bırakmak istemeyip intihara kalkışacak tipte biri gibi. :D

Düşündüm de başka bir olay aklımda kalmamış. Sanırım bu kadar. :D

Puanım: 8/10

3x9

İyi bölümdü yine. Dizi hep iyi gidiyor da hiç ekstra bir durum yok, hep aynı düzeyde. Tabii bu da güzel bir şey de işte ne bileyim aynı puanı vermekten sıkıldım. :D

Damadı baya çabuk benimsediler bu kadarını beklemiyordum. :D

Hayvanat bahçesini söylemesi bence Tony ile o kadını ele verecek. Kadın da hayvanat bahçesinden söz ederse Jennifer olayı anlayacak. :):) O kadın da güzel değil aslında ama farklı bir çekiciliği var Tony'nin etkilenmesine şaşırmamalı. :D Bence de ileride başına bela açacak, intihara falan kalkışabilir. :):)

Başka önemli bir şey yoktu herhalde cidden. :D

8/10

3x10

Önceki bölüme göre daha iyiydi bölüm. Sıkılmadan izledim. :)

Pussy'yi hatırlatan bir bölümdü noel dolayısıyla. Eskilere gitmek güzeldi bence.

Jackie Jr. da çok saf çocuk ya. :D Kayın babası olacak adamın mekanında striptizciyle kucak kucağa. :D Sonrasında Tony reyisin dövmesi de iyiydi.

Puanım: 8.5/10

3x10

İyi bölümü yine. (Default spoiler dışı yorum :D)

Pussy'yi hatırladılar bizimkiler. İyi adamdı aslında da işte biraz korkak olmayacaktı adı gibi. :D

Jackie Jr'a güven olmayacağı belliydi. Ne de olsa Aprile. :T: Sen kim oluyorsun ki Tony'nin kızını aldatıyorsun. :D (Tony kendi karısını aldatırken iyi ama, burada da biraz iki yüzlülük var. :D)

@gundix123 Tony'nin mekanında değildi herhalde ya. Artie'nin karısı kovunca başka bir mekana gittiler galiba. :)

8/10

3x10

İyi bölümü yine. (Default spoiler dışı yorum :D)

Pussy'yi hatırladılar bizimkiler. İyi adamdı aslında da işte biraz korkak olmayacaktı adı gibi. :D

Jackie Jr'a güven olmayacağı belliydi. Ne de olsa Aprile. :T: Sen kim oluyorsun ki Tony'nin kızını aldatıyorsun. :D (Tony kendi karısını aldatırken iyi ama, burada da biraz iki yüzlülük var. :D)

@gundix123 Tony'nin mekanında değildi herhalde ya. Artie'nin karısı kovunca başka bir mekana gittiler galiba. :)

8/10
Artie'nin mekanından çıktıktan sonra striptizci kızların olduğu bir yere gidince ben kendi mekanlarına gittiler diye düşünmüştüm. Ama farklı bir mekan da olabilir haklısın. :D

3x11

Sezonun şimdiye kadarki en iyi bölümüydü bence. :)

Christopher ve Paulie bölümün yıldızıydı. :D Kar maceraları diziye farklılık kattı ve güzel de oldu. Adam kafasından vuruldu ama nasıl ölmedi anlamadım. Bir de kan izleri nasıl kesildi bir anda. (b)

Jackie Jr da yakalandı. :D İyi de oldu ama Meadow affedecek gibi duruyor. :(

Paulie ile Tony'nin arası da açılacak gibi. Paulie'yi hala seviyorum ama bu sezon sevmediğim hareketleri var.

Puanım: 9.5/10

3x11

Süper bir bölümdü. IMDb'de sezonun en düşük puanını almış, nasıl olur anlayamadım. Bence açık ara en iyi bölümdü. :D

Herhalde bu bölümde güldüğüm kadar uzun süre -komedi dizileri de dahil- bir dizi bölümünde gülmemişimdir. :D

Ayrıca Fargo'yu da özletti biraz bu bölüm. :)

Pauile ve Christopher muhteşemdi. Birçok yerde sesli güldürdüler. :D

Sıyırdı herhalde kafasını ciddi bir şey olmamıştır. @gundix123

Meadow'un da Jackie Jr'un gerizekalılığını kendi gözleriyle görmesi iyi oldu. :):)

9/10

3x11

Süper bir bölümdü. IMDb'de sezonun en düşük puanını almış, nasıl olur anlayamadım. Bence açık ara en iyi bölümdü. :D

Herhalde bu bölümde güldüğüm kadar uzun süre -komedi dizileri de dahil- bir dizi bölümünde gülmemişimdir. :D

Ayrıca Fargo'yu da özletti biraz bu bölüm. :)

Pauile ve Christopher muhteşemdi. Birçok yerde sesli güldürdüler. :D

Sıyırdı herhalde kafasını ciddi bir şey olmamıştır. @gundix123

Meadow'un da Jackie Jr'un gerizekalılığını kendi gözleriyle görmesi iyi oldu. :):)

9/10
Ben de birçok sahnede sesli güldüm. :D Puanlara baktım da önceki bölümlere ortalama 1500 oy kullanılırken bu bölüme 3000 oy kullanılmış. Bu bölüme kullanılan oyların büyük çoğunluğu 10 puan ve üçüncü sezondaki hiçbir bölüme bu kadar 10 verilmemiş. Ama gözle görülür bir şekilde 1 puan kullanımı da olmuş sanırım bu yüzden puan ortalaması düşük. :)

Ben de birçok sahnede sesli güldüm. :D Puanlara baktım da önceki bölümlere ortalama 1500 oy kullanılırken bu bölüme 3000 oy kullanılmış. Bu bölüme kullanılan oyların büyük çoğunluğu 10 puan ve üçüncü sezondaki hiçbir bölüme bu kadar 10 verilmemiş. Ama gözle görülür bir şekilde 1 puan kullanımı da olmuş sanırım bu yüzden puan ortalaması düşük. :)
İlginç herhalde herkes bizim kadar gülmemiş ve sıkıcı bulmuşlar o kısımları. :(

Bu arada bahsetmeyi unutmuşum:

Tony'nin kadın hakkında Jennifer'a konuşması da ilginç geldi. Jennifer - Tony - Carmela seansları şimdi daha da ilginç olacak. :)

3x12

Güzel bölümdü. IMDb'ye göre sezonun en iyi bölümü ama bence geçen bölümün yanına yaklaşamadı.

Jackie Jr yine yaptı yapacağını. Adam salaklıkta çığır açacak. :D Tony'nin onun ölüm emrini vermesi zor bir durumdu zaten vermedi de. Ama sırf bu yüzden Christopher'la araları açılıyor. :(

3 bölüm önce betimlemesini yaptığımız Gloria tam da tahmin ettiğimiz gibi çıktı. :D Tony'nin yanında duran gözlüklü adamın da içinde meğersem bir psikopatlık yatıyormuş. Gloria'yla konuşması beni tatmin etti. :D Bölümün sonunda onu görünce bir olay olacak sandım ama olmadı. Niye gösterdiler acaba? (b) Bence bir sebebi vardır yakında anlarız herhalde. :)

Puanım: 8.5/10

3x12

@gundix123'e aynen katılıyorum. Geçen bölümün yanından bile geçmez. Hatta sezon içindeki çoğu bölümden daha gerideydi, özellikle ilk kısımda sıkıldım. İkinci kısım iyiydi ama millet iki silah görüp mü 10 puanı verdi nedir. :):)

Jackie Jr. Tony'ye kendisini öldürtme yolunda önemli bir adım daha attı. Sezon finalinde ölür bence artık bu salaklıkla. :D

Bölüm sonundan ben de bir şey anlamadım. Arabada mı acaba görmemiz gereken bir şey vardı. Kadının arabayı mı aldı (b)

8/10

3x13 (Sezon Finali)

Doğrusu sezon finali olacak kadar da iyi bir bölüm değildi, yer yer sıkıldım ama iyi sayılır yine de. :)

Bu AJ de tuhaf çocuk. Aslında tipine bakınca ne kadar sakin biri gibi gözüküyor ama gel gelelim içinde bir serseri yatıyor. Üst üste bu kadar hata yapması inanılmaz. :)

Jackie Jr'un ölümü temiz oldu. Tony sevinmiştir herhalde bu işe içten içe. :D

8/10

Sezona genel yorumu ilgili başlıkta yaparım 1-2 gün içinde (biriken diğer dizilerle birlikte)

Bu arada 4. sezondaki tüm bölümler çok düşük puan almış. Herhalde tuhaf bir şeyler oluyor merak ettim puanları düşüren şeyi. :)

Yolu yarıladık artık Şubat sonunda da 4. sezona başlarız eğer uygunsa? @gundix123

3x13

Güzel bölümdü ama sezon finali olduğu için beklentim biraz yüksekti açıkçası o yüzden beklediğimi tam alamadım.

Jackie Jr'un ölmesini beklemiyordum. Biraz şaşırdım açıkçası. Bence de temiz bir ölüm oldu. :D

Polisler zayıf nokta yakaladılar gibiler. Christopher'ın sevgilisi biraz değişik bir karakter her şeyi yapabilir. :D

Paulie ile Tony'nin arasının açılması da üzüyor. :(

IMDb'ye göre en kötü 13 bölüm de 4. sezondan çıkmış bu baya ilginç geldi bana. Olay ne acaba ben de merak ettim. :D

@OzaN benim için uygun bir tarih, bana uyar. :)

3x13

Güzel bölümdü ama sezon finali olduğu için beklentim biraz yüksekti açıkçası o yüzden beklediğimi tam alamadım.

Jackie Jr'un ölmesini beklemiyordum. Biraz şaşırdım açıkçası. Bence de temiz bir ölüm oldu. :D

Polisler zayıf nokta yakaladılar gibiler. Christopher'ın sevgilisi biraz değişik bir karakter her şeyi yapabilir. :D

Paulie ile Tony'nin arasının açılması da üzüyor. :(

IMDb'ye göre en kötü 13 bölüm de 4. sezondan çıkmış bu baya ilginç geldi bana. Olay ne acaba ben de merak ettim. :D

@OzaN benim için uygun bir tarih, bana uyar. :)
Adriana (böyle miydi adı emin değilim) dün bölüm iticiliğinin zirvesindeydi. Onun iticiliğinden de bahsedecektim unutmuşum. :D Normalde sezon genelinde iyiydi de sezon finalinde çok itici hale getirmişler. :D

Orada Tony'ye kızdım ya gitti Ralphie'den taraf çıktı. :(

Adriana (böyle miydi adı emin değilim) dün bölüm iticiliğinin zirvesindeydi. Onun iticiliğinden de bahsedecektim unutmuşum. :D Normalde sezon genelinde iyiydi de sezon finalinde çok itici hale getirmişler. :D

Orada Tony'ye kızdım ya gitti Ralphie'den taraf çıktı. :(
Evet Adriana iticiydi ama ben genelde de itici buluyorum ya. :D Sakız çiğnemesi falan çok gıcık. :D

Aynen Tony haksız maalesef. :(