Netflix The Killing - Dizi Yorumları

Evet niyetim var en kısa zamanda başalamayı düşünüyorum @gözlemci diziyi çok övdü :)
bu hafta sonuna kadar başlasan bize yetişirsin ilk sezonu daha yeni bitirdik ikinci sezona geçmek için ağırdan alıyoruz daha @gözlemci yi bekliyoruz :)

@destere haha sende mi adam toplamaya başladın :F
baktım senin kulis çalışmaların etkili olmadı bende katkı sağlayayım dedim :)

bu hafta sonuna kadar başlasan bize yetişirsin ilk sezonu daha yeni bitirdik ikinci sezona geçmek için ağırdan alıyoruz daha @gözlemci yi bekliyoruz :)

baktım senin kulis çalışmaların etkili olmadı bende katkı sağlayayım dedim :)
Sen , sürgünüm ,gözlemci getirdim
Çiğdem de yarımdan say 3.5 kişi getirdim yeter bence :D

Sen , sürgünüm ,gözlemci getirdim
Çiğdem de yarımdan say 3.5 kişi getirdim yeter bence :D
@Çiğdem- i yarım insan saymışsın gerçekten çok ayıp:)) valla bana böyle diyecekler 40 yıl söyleyen kişiyle selamı sabahı keserim ,:)) hatta bana bu lafı söyleyen uçurumdan düşse üstünede bir taş ben atarım o da yetmez üstüne el bombası atarım :))

@Çiğdem- i yarım insan saymışsın gerçekten çok ayıp:)) valla bana böyle diyecekler 40 yıl söyleyen kişiyle selamı sabahı keserim ,:)) hatta bana bu lafı söyleyen uçurumdan düşse üstünede bir taş ben atarım o da yetmez üstüne el bombası atarım :))
Hayır @Çiğdem- yarım izledi diziyi o yüzden yarımdan Saydim

@Çiğdem- anlamıştir benim ne demek istediğimi [emoji270] [emoji270] [emoji270] [emoji257] [emoji257]

sadece @Forumdash baksın , aslında spoiler bişey yok ama o bunu grünce duygulanır o yuzden :(

10645084_764587700257881_7670640771917807046_n.jpg

Yok yok kalsın böyle gizemli gizemli iyi olur :) gerçi bugün izleyemedim filmi misafir vardı :(
sen facebook taki karikatür resimlerini mi gördün ?

sadece @Forumdash baksın , aslında spoiler bişey yok ama o bunu grünce duygulanır o yuzden :(

sen facebook taki karikatür resimlerini mi gördün ?
Hayır beaa karikatür değil ,benim arkadaş bizim üninin kitaplığında bulmuş )) onuda başlattım diziye :xD
Evet. Bende duydum da ne işimize yarayacak? Akşam akşam masraf çıkarma. :)
Yok bea abi masrafsız temiz iş :)

Allah allah beni bilgisayar olmayınca uzak kaldım bilgilerden , belki dediğin doğrudur
Ya ben okumayı seviyorum ,ben gittim Huzur Sokağı ile Dedektif Aguste Dupın romanını aldım o da süper başladım ona cinayet falan çözüyor )) ama The Killinge beğendim izleme taraftarıyım bakalım bellide olmaz,kitabı alırsam resmini atarım.. .)