benim kitaplarla aram yok çabuk sıkılıyorumSen alırsan okumaya @destere ile bizede verirsin sırasıyala okuruz.![]()
benim kitaplarla aram yok çabuk sıkılıyorumSen alırsan okumaya @destere ile bizede verirsin sırasıyala okuruz.![]()
Deli gibi dolanıyorum izleyecek birşey de bulamadım.benim kitaplarla aram yok çabuk sıkılıyorumne okuduysam ortaokul ve lisenin ilk senelerinde okudum sonra terkettim kitapları
yaşasın internet
![]()
bugün sadece resurection izledim ?Deli gibi dolanıyorum izleyecek birşey de bulamadım.![]()
Resurrection izleyecek havam yok, başlarsam şimdi kesin uyurum yine.bugün sadece resurection izledim ?
sen tha fall ın son bölümüne baktınmı yada the affair in ben daha izleyemedim![]()
dizibox kapatıldımı ? sayfa açılmıyor ?Resurrection izleyecek havam yok, başlarsam şimdi kesin uyurum yine.The Fall'ı iyi hatırlattın.
![]()
Bende de açılmıyor.dizibox kapatıldımı ? sayfa açılmıyor ?
the fall dedimde 2x4. bölüm çıkmamış daha ?![]()
sen yazdıklarını spoiler içine al ne olur ne olmaz1x1 izledim
Sağol spoiler içerisine nasıl alınıyor ? bilmiyorum dasen yazdıklarını spoiler içine al ne olur ne olmazben şimdi aldı seninkini
bu arada diziye başlamana sevindim![]()
orada düzenle diye buton var oraya tıkla sonra IMDB yanında ınsert a spoiler var ona tıkla bundan sonraki mesajlarında yaparsınSağol spoiler içerisine nasıl alınıyor ? bilmiyorum da
Dizi Türk polisiye dizilerine göre çok çok iyi dayanamadım ucundan 2. bölüme de baktım,
çok iyi bir dizi iyi ki başlamışım![]()
Teşekkürlerorada düzenle diye buton var oraya tıkla sonra IMDB yanında ınsert a spoiler var ona tıkla bundan sonraki mesajlarında yaparsın
evet dizi çok güzel ben diziyi bitirdim mükemmeldi![]()
Rica ederimTeşekkürlerİlk yazdığım mesajı alamıyorum herhalde bundan sonra öyle yaparım
![]()
Vayy izledin demek etiketin gelmedi rastgele gördüm
ilk bölümde sarah adlı kadın zaten sempatik gelmişti bana , bir diziye başlarken karakterler önemli karakteri sevdiğimde dizi devam ediyor karakterlere ısınamasam konu altın yumurtlasada kurtarmıyor
sen hala 5 temisinVayy izledin demek etiketin gelmedi rastgele gördüm
Sevindim izlemene güzeldir dizim
1x5
öncelikle puanım 7,25/10
Bu bölüm biraz kıpırdanma oldu yine güzeldi sırlar çözülür gibi olsada olmadı diğer bölümüde birazdan izliyeceğim.
Beklediğim gibi olmadı ben bugün bitirecektim ,bu hafta güya bitiyordu ama yarın bitiririm muhtmelen![]()
Bence siz beklemeyin beni ben yarına zor yetişirim 5 te değilim 7 deyim ama yorumları yapmadımilk bölümde sarah adlı kadın zaten sempatik gelmişti bana , bir diziye başlarken karakterler önemli karakteri sevdiğimde dizi devam ediyor karakterlere ısınamasam konu altın yumurtlasada kurtarmıyor
sen hala 5 temisin
seni bekliyordum şimdiye çoktan yetişmiştir dedim, bu akşam ikinci sezona başlıyorum
@sürgünüm de durumlar nasıl caba ?
Red Band Society'i bitirdim bu boşlukta, akşama bende başlarım.ilk bölümde sarah adlı kadın zaten sempatik gelmişti bana , bir diziye başlarken karakterler önemli karakteri sevdiğimde dizi devam ediyor karakterlere ısınamasam konu altın yumurtlasada kurtarmıyor
sen hala 5 temisin
seni bekliyordum şimdiye çoktan yetişmiştir dedim, bu akşam ikinci sezona başlıyorum
@sürgünüm de durumlar nasıl caba ?
Ben yarın 2.sezona girerimRed Band Society'i bitirdim bu boşlukta, akşama bende başlarım.![]()
Güzel beraber izler yorumlaşırız.Ben yarın 2.sezona girerimkısmetse...
Bu gece tam gaz devam abi... yarına size yetişmem lazımGüzel beraber izler yorumlaşırız.![]()
Bence siz beklemeyin beni ben yarına zor yetişirim 5 te değilim 7 deyim ama yorumları yapmadım
Yarın gelirim 2.sezona
bu gece en azından iki bölüm izlerim özlemişim diziyiRed Band Society'i bitirdim bu boşlukta, akşama bende başlarım.![]()