Netflix The Killing - Dizi Yorumları

ilk bölümde sarah adlı kadın zaten sempatik gelmişti bana , bir diziye başlarken karakterler önemli karakteri sevdiğimde dizi devam ediyor karakterlere ısınamasam konu altın yumurtlasada kurtarmıyor :)

sen hala 5 temisin :)
seni bekliyordum şimdiye çoktan yetişmiştir dedim, bu akşam ikinci sezona başlıyorum :)
@sürgünüm de durumlar nasıl caba ?
Sarah hangisiydi polis değil dimi ,yoksa şu kızı kaybolan mı (b)

The Killing iyiydi. Bundan sonra yabancı dizi izlemeyi sürdürücem gibi :)
Arkadaşlar başka önerebileceğiniz dizi var mı ?

1x6
Bu bölümü 2kez izledim hadi dedim 1.sinde hafif uykum vardı acaba uyudummu falan dedim ama yok 2.kez de izlediğimde bu bölümün boş olduğunu gördüm puanım 5,75/10

1x7
Bu bölüm çook çook iyiydi, beğendim Puanım 8,75/10
Başında Bay Larsen adamı öldürücek zannettim ama olmadı
Muhammed adında biri çıktı
Katil konusunda iyice meraklar arttı
Linden uçağa yetişemedi kocası onu aramadı :)
Sonunda FBı ın onları tutuklaması zaten süperdi
Ayrıca Bayan larsen benettinin karısına geldi :)

Son düzenleme:
2x1

Güzel başlangıçtı, dizi bıraktığımız yerden devam etti. :)

Holder, aklanacak bu gidişle al bu fotoyu götür ver demişler belliki. Bölümler ilerledikçe olaylar çözüleceğine daha beter düğümleniyor anasını satim. :)

Gwen, Jaime'ye cinayetin yaşandığı gece Richmond ile beraber olmadığını söyledi. Birde dışarıda yağmur yağmamasına rağmen üstü ıslakmış..

Belko psikopatın önde gideni çıktı Richmond'u vurmadan önce annesini öldürmüş, ne hayırlı evlat. :) Finalde de eve gitmek için bir polisi rehin aldı ama bedelini hayatını kaybederek ödedi..

En sonda Gil Sloane ve Adams'ın adamının buluşmasının yorumunuda bir sonraki bölüme bırakalım. :)
8/10

2x2

İlk başlarda Linden uzun bir süre olmayınca sıkıcıydı ama sonradan toparladı. :)

Rosie'nin kanlı çantasını evinin önüne attılar, katil elini kolunu sallayarak dolaşıyor matmazel. :) Richmond tamamen aklandı cinayetin olduğu gece Tacoma köprüsünün altına intihar girişiminde bulunmuş, balıkçıda şahidi. :)

Gerizekalı Terry sigarasını arabada unutmuş Tommy'i gönderiyor Stan burnundan soluyarak geldi adama gazeteciyi öldürtecekler. :)

jamie (tutmayın küçük enişteyi :)) iyi dayak yedi zenci elemandan. Ayrıca zenci elamanının Adams'a sıkıysa beni kov bakalım lafı çok manidardı..

Finalde Stan kendi işini kendi göreceği benziyor Janek'ten katili öldürmesi içinde yardım istedi, karşılığı ne olacak merak ettim. Kimse babasının hayrına böyle bir iş yapmaz. :)
8/10

1x8
Bu bölüm oldukça akıcı ve harikuladeydi Puanım 9/10
Meclis üyeleri rakibini halt etmek için basına başka görütnüler sızdırdı
Sarah Linden'ın oğlu Rossie nin cinayet fotoğraflarını arkadaşlarına attı ve o görüntüler basına sızdı.
Cinayet dosyasına FBI el kloydu ve Linden ın yapabilecek birşeyi kalmadı..
Kocası telefonlarına çıkmaz oldu.
Rossie e ait tshirt i bulan linden FBI dan gizlice tişörtün fotoğrafını çekti ve o fotoğrafı Bayan larsen'e gösterdi..
Dizinin sonunda heyecan giderek arttı;Benetti birini aradı pasaportları ayarladığını söyledi..

2x1. bölüm

harika bir sezon başlangıcı oldu

sarah son anda uçaktan indi , sahte fotoyu araştırmaya başladı artık holder a da güvenmiyor ama bence holder bu işte piyon olarak kullanılmış sonunda o da işin nerelere vardığını anlayıp yaptıklarına pişman olacaktır ?
belko karakteri diziye renk kattı sonunda psikopata bağlayıp beyince iflas etmesi polise silah çekmesi ve ölmesi pek hoş olmadı
terry artık bayağı stan la karı koca hayatı yaşamaya başlayacak gibi ? birde yatağı paylaşsalar mitch in dönmesine gerekde kalmayacak :)
sarah ın gizlice kel Gil sloaen adlı keltoşu takip edişi aynı anda birilerininde sarah ın peşinde onu takip edişi olayların içinde bir çok pisliğin döndüğüne işaret
gwen polise anlattığı için pişmanlık içinde
jamie gerçekten sadıkmış darren e zor zamanda terkedip kaçmadı
darren belden aşağısı felç bir şekilde totoyu kurtarmayı başardı ama yatağa bağlı sakat kalmaktansa ölse daha iyiydi bence?

2x1

Güzel başlangıçtı, dizi bıraktığımız yerden devam etti. :)

Holder, aklanacak bu gidişle al bu fotoyu götür ver demişler belliki. Bölümler ilerledikçe olaylar çözüleceğine daha beter düğümleniyor anasını satim. :)

Gwen, Jaime'ye cinayetin yaşandığı gece Richmond ile beraber olmadığını söyledi. Birde dışarıda yağmur yağmamasına rağmen üstü ıslakmış..

Belko psikopatın önde gideni çıktı Richmond'u vurmadan önce annesini öldürmüş, ne hayırlı evlat. :) Finalde de eve gitmek için bir polisi rehin aldı ama bedelini hayatını kaybederek ödedi..

En sonda Gil Sloane ve Adams'ın adamının buluşmasının yorumunuda bir sonraki bölüme bırakalım. :)
8/10
annesini öldürmesi belkide belkonun yaptığı en temiz iştir :) eğer cennete gidecekse o şirret annesini öldürdüğü için gidecektir :)

1x9
İzlediğim en iyi bölümlerden birydi Puanım 9.25/10
bay larsen tarafından dövüldü feci bir biçimde
MuhamBenetti med denen kişi eve girmiş ama onlar başka kızı kaçırmışlar
Baya şaşırtmacalı ve heyecanlıydı

1x10
Ve sezon finaline adım adım heyecan iyicene artış gösterdi. Puanım 9.40/10
Stan yani bay larsen bay ahmet'i yaralamaktan hapsi boyladı
oda yetmezmiş gibi karısına gelen telefonla borç içinde kaldıklarını öğrendiler
Linden'in nianlısı linden'i merak edip geldi
Linden ise teknede kaldıkları akrabasıyla tartısıp teknedne otele geçti

1x9
İzlediğim en iyi bölümlerden birydi Puanım 9.25/10
bay larsen tarafından dövüldü feci bir biçimde
MuhamBenetti med denen kişi eve girmiş ama onlar başka kızı kaçırmışlar
Baya şaşırtmacalı ve heyecanlıydı

1x10
Ve sezon finaline adım adım heyecan iyicene artış gösterdi. Puanım 9.40/10
Stan yani bay larsen bay ahmet'i yaralamaktan hapsi boyladı
oda yetmezmiş gibi karısına gelen telefonla borç içinde kaldıklarını öğrendiler
Linden'in nianlısı linden'i merak edip geldi
Linden ise teknede kaldıkları akrabasıyla tartısıp teknedne otele geçti
her bölümde heyecan yükseliyor hep bir merak duygusu bırakıyorlar insanda o açıdan bir sonraki bölüme geçmeden duramıyoruz :)

2x2. bölüm

@sürgünüm bu bölümde kaliteliydi durgundu demişsin ama her saniyesini heyecanla izledim :)

holder ın jeton düştü ama geç düştü ? piyon olarak kullanıldığını yeni anladı ? gidip keltoşa güya komseri şikayet edecekti keltoş sittirol git senin gibi bir ayyaş ın maaşını boşunamı veriyoruz diyerek holder ı eşekten düşmüş karpuza çevirdi :)
sona doğru gidip sarah ın kapısında içeri girmek için yalvarışları güzel sahnelerdi :) sarah içeri almamakla haklıydı ?
darren kötü adam değildi baştan beri darren in kötü olamayacağını anlamıştım zaten adamın tek suçu karısını aşırı sevmek , bu yüzden sarah a o gece nerde olduğunu söyleyememiş çünkü intihar etmek istemiş intihar olayı seçimlerde duyulur diye sessiz kalmış ama sonunda taraklara geldi boşu boşuna
rosie yi kim öldürdüyse çok derin bağları olan biri komseri satın alıyorlar sahte rapor delil hazırlıyorlar , her yerde kolları var vatandaşların
terry çocuklara anne gibi bakmaya devam ediyor .
kapıya bırakılan çanta ilginçti yapan neden ortalığı bulandırmaya çalışırki madem gizli kalması gerekiyor olayın o kısmı ilginç ..
stan ın nevri döndü gidip janek ten yardım istemek zorunda kaldı adam haklı kapısına kanlı çanta bırakılıyor polisin fikinde değil :)
@Forumdash @Harunnn60

Son düzenleme:
her bölümde heyecan yükseliyor hep bir merak duygusu bırakıyorlar insanda o açıdan bir sonraki bölüme geçmeden duramıyoruz :)

2x2. bölüm

@sürgünüm bu bölümde kaliteliydi durgundu demişsin ama her saniyesini heyecanla izledim :)

holder ın jeton düştü ama geç düştü ? piyon olarak kullanıldığını yeni anladı ? gidip keltoşa güya komseri şikayet edecekti keltoş sittirol git senin gibi bir ayyaş ın maaşını boşunamı veriyoruz diyerek holder ı eşekten düşmüş karpuza çevirdi :)
sona doğru gidip sarah ın kapısında içeri girmek için yalvarışları güzel sahnelerdi :) sarah içeri almamakla haklıydı ?
darren kötü adam değildi baştan beri darren in kötü olamayacağını anlamıştım zaten adamın tek suçu karısını aşırı sevmek , bu yüzden sarah a o gece nerde olduğunu söyleyememiş çünkü intihar etmek istemiş intihar olayı seçimlerde duyulur diye sessiz kalmış ama sonunda taraklara geldi boşu boşuna
rosie yi kim öldürdüyse çok derin bağları olan biri komseri satın alıyorlar sahte rapor delil hazırlıyorlar , her yerde kolları var vatandaşların
kapıya bırakılan çanta ilginçti yapan neden ortalığı bulandırmaya çalışırki madem gizli kalması gerekiyor olayın o kısmı ilginç ..
stan ın nevri döndü gidip janek ten yardım istemek zorunda kaldı adam haklı kapısına kanlı çanta bırakılıyor polisin fikinde değil :)
@Forumdash @Harunnn60
Belko kendi kafasına sıkmış ya la. :(

2x2. bölüm

@Forumdash @Harunnn60
Aynen bölümler birbiri ardınca devam edip merak uyandırınca insan peşpeşe devam ediyor,ben bu gece sezonu bitiririm gibi bakalım :)