Bakk yaa bi bekle kardeşimbu gece en azından iki bölüm izlerim özlemişim diziyi
neyse sen izle hiç olmadı bu hafta eşitlerim
Bakk yaa bi bekle kardeşimbu gece en azından iki bölüm izlerim özlemişim diziyi
the killingi günde 4 bölüm izlesen anca bizim bir yerli dizi uzunluğunda bize yetişmen kolay olmalı bence ?Bakk yaa bi bekle kardeşim
neyse sen izle hiç olmadı bu hafta eşitlerim
Sarah hangisiydi polis değil dimi ,yoksa şu kızı kaybolan mıilk bölümde sarah adlı kadın zaten sempatik gelmişti bana , bir diziye başlarken karakterler önemli karakteri sevdiğimde dizi devam ediyor karakterlere ısınamasam konu altın yumurtlasada kurtarmıyor
sen hala 5 temisin
seni bekliyordum şimdiye çoktan yetişmiştir dedim, bu akşam ikinci sezona başlıyorum
@sürgünüm de durumlar nasıl caba ?
Çok değil mi ya hemen tüketmebu gece en azından iki bölüm izlerim özlemişim diziyi
Yok bea 2 tanesi 1 yerli yapım ))) ben bugün 3 izlesem yarın sabah 3 izlesem anca olurthe killingi günde 4 bölüm izlesen anca bizim bir yerli dizi uzunluğunda bize yetişmen kolay olmalı bence ?
polis olan bodur kadınSarah hangisiydi polis değil dimi ,yoksa şu kızı kaybolan mı
iki yeterli iki bölümden fazlasıda erken tüketime girerYok bea 2 tanesi 1 yerli yapım ))) ben bugün 3 izlesem yarın sabah 3 izlesem anca olur
Bencede kolay
2x1
Güzel başlangıçtı, dizi bıraktığımız yerden devam etti.
8/10Holder, aklanacak bu gidişle al bu fotoyu götür ver demişler belliki. Bölümler ilerledikçe olaylar çözüleceğine daha beter düğümleniyor anasını satim.
Gwen, Jaime'ye cinayetin yaşandığı gece Richmond ile beraber olmadığını söyledi. Birde dışarıda yağmur yağmamasına rağmen üstü ıslakmış..
Belko psikopatın önde gideni çıktı Richmond'u vurmadan önce annesini öldürmüş, ne hayırlı evlat. Finalde de eve gitmek için bir polisi rehin aldı ama bedelini hayatını kaybederek ödedi..
En sonda Gil Sloane ve Adams'ın adamının buluşmasının yorumunuda bir sonraki bölüme bırakalım.
Bodur kadın Bodur kadını ben de beğendimpolis olan bodur kadın
iki yeterli iki bölümden fazlasıda erken tüketime girer
her bölümde heyecan yükseliyor hep bir merak duygusu bırakıyorlar insanda o açıdan bir sonraki bölüme geçmeden duramıyoruz1x9
İzlediğim en iyi bölümlerden birydi Puanım 9.25/10
bay larsen tarafından dövüldü feci bir biçimde
MuhamBenetti med denen kişi eve girmiş ama onlar başka kızı kaçırmışlar
Baya şaşırtmacalı ve heyecanlıydı
1x10
Ve sezon finaline adım adım heyecan iyicene artış gösterdi. Puanım 9.40/10
Stan yani bay larsen bay ahmet'i yaralamaktan hapsi boyladı
oda yetmezmiş gibi karısına gelen telefonla borç içinde kaldıklarını öğrendiler
Linden'in nianlısı linden'i merak edip geldi
Linden ise teknede kaldıkları akrabasıyla tartısıp teknedne otele geçti
her bölümde heyecan yükseliyor hep bir merak duygusu bırakıyorlar insanda o açıdan bir sonraki bölüme geçmeden duramıyoruz
2x2. bölüm
@sürgünüm bu bölümde kaliteliydi durgundu demişsin ama her saniyesini heyecanla izledim
holder ın jeton düştü ama geç düştü ? piyon olarak kullanıldığını yeni anladı ? gidip keltoşa güya komseri şikayet edecekti keltoş sittirol git senin gibi bir ayyaş ın maaşını boşunamı veriyoruz diyerek holder ı eşekten düşmüş karpuza çevirdi
sona doğru gidip sarah ın kapısında içeri girmek için yalvarışları güzel sahnelerdi sarah içeri almamakla haklıydı ?
darren kötü adam değildi baştan beri darren in kötü olamayacağını anlamıştım zaten adamın tek suçu karısını aşırı sevmek , bu yüzden sarah a o gece nerde olduğunu söyleyememiş çünkü intihar etmek istemiş intihar olayı seçimlerde duyulur diye sessiz kalmış ama sonunda taraklara geldi boşu boşuna
rosie yi kim öldürdüyse çok derin bağları olan biri komseri satın alıyorlar sahte rapor delil hazırlıyorlar , her yerde kolları var vatandaşların
terry çocuklara anne gibi bakmaya devam ediyor .
kapıya bırakılan çanta ilginçti yapan neden ortalığı bulandırmaya çalışırki madem gizli kalması gerekiyor olayın o kısmı ilginç ..
stan ın nevri döndü gidip janek ten yardım istemek zorunda kaldı adam haklı kapısına kanlı çanta bırakılıyor polisin fikinde değil
@Forumdash @Harunnn60
Aynen bölümler birbiri ardınca devam edip merak uyandırınca insan peşpeşe devam ediyor,ben bu gece sezonu bitiririm gibi bakalımher bölümde heyecan yükseliyor hep bir merak duygusu bırakıyorlar insanda o açıdan bir sonraki bölüme geçmeden duramıyoruz
2x2. bölüm
@sürgünüm bu bölümde kaliteliydi durgundu demişsin ama her saniyesini heyecanla izledim
holder ın jeton düştü ama geç düştü ? piyon olarak kullanıldığını yeni anladı ? gidip keltoşa güya komseri şikayet edecekti keltoş sittirol git senin gibi bir ayyaş ın maaşını boşunamı veriyoruz diyerek holder ı eşekten düşmüş karpuza çevirdi
sona doğru gidip sarah ın kapısında içeri girmek için yalvarışları güzel sahnelerdi sarah içeri almamakla haklıydı ?
darren kötü adam değildi baştan beri darren in kötü olamayacağını anlamıştım zaten adamın tek suçu karısını aşırı sevmek , bu yüzden sarah a o gece nerde olduğunu söyleyememiş çünkü intihar etmek istemiş intihar olayı seçimlerde duyulur diye sessiz kalmış ama sonunda taraklara geldi boşu boşuna
rosie yi kim öldürdüyse çok derin bağları olan biri komseri satın alıyorlar sahte rapor delil hazırlıyorlar , her yerde kolları var vatandaşların
terry çocuklara anne gibi bakmaya devam ediyor .
kapıya bırakılan çanta ilginçti yapan neden ortalığı bulandırmaya çalışırki madem gizli kalması gerekiyor olayın o kısmı ilginç ..
stan ın nevri döndü gidip janek ten yardım istemek zorunda kaldı adam haklı kapısına kanlı çanta bırakılıyor polisin fikinde değil
@Forumdash @Harunnn60
bende polis vurdu zannediyordumBelko kendi kafasına sıkmış ya la.
Senin tahminin doğru desterebende polis vurdu zannediyordum