o kadar derine inmeye gerek yok elbise olmasa yeterli benim içinateşi yakacak barut olmadıktan sonra zor o iş XX
dalak mı önemli senin için böbrek mi?
o kadar derine inmeye gerek yok elbise olmasa yeterli benim içinateşi yakacak barut olmadıktan sonra zor o iş XX
dalak mı önemli senin için böbrek mi?
Ohö öhö ben burda sustum iştekonular açtı ama içini görmedim ben iç güzelliğe önem veriyorum
ateşe barut gerek yok sürtme kuvvetiyle bile ateş cıkar Bak fiziğin 0, güzelden de anlamazsın senateşi yakacak barut olmadıktan sonra zor o iş
güzelin fizikle ilgisi var mı ben daha çok felsefik diye biliyorumOhö öhö ben burda sustum işte
ateşe barut gerek yok sürtme kuvvetiyle bile ateş cıkar Bak fiziğin 0, güzelden de anlamazsın sen
Güzelliğin fizikle alakası olmasa güzellik yarişmalarında senin kara fatmalar 1.çıkardıgüzelin fizikle ilgisi var mı ben daha çok felsefik diye biliyorum
kadın-erkekten birinde atom bombası olsa yanmayacak profil olursa imkansız o iş ) anca @destere nin hayallerindeki gibi olacak olaylar
ne alakası va rhani şu aşk ı memnu uyarlamasında oynayıp ölen kız var ya bildiğin balina etli ama güzellik kraliçesi seçilmişti ))Güzelliğin fizikle alakası olmasa güzellik yarişmalarında senin kara fatmalar 1.çıkardı
Uvvvv taaa nerelere gitti Ona bakarsan şişmanlar güzellik yarişmaları şişmanlar için defile bile düzenleniyor Neyse ben kaçtım dizimi izlicemne alakası va rhani şu aşk ı memnu uyarlamasında oynayıp ölen kız var ya bildiğin balina etli ama güzellik kraliçesi seçilmişti ))
ben de mini glee mi izlicem hadi bb )Uvvvv taaa nerelere gitti Ona bakarsan şişmanlar güzellik yarişmaları şişmanlar için defile bile düzenleniyor Neyse ben kaçtım dizimi izlicem
şarkı güzelmiş bu şarkıyı dinleyen @Çiğdem- niye damon u hayal etsinki beni hayal etsin daha iyi bence
Bir kıvılcım bile o buzları eritir, panik yok
aaaaa @Forumdash ne yaptıns en ayoll bu konuya @destere @xemrexxx nedençağrıyorsun güzelim konuyu ne hale getirmişlerbuzhane de var ama hem de tuvananın 10 katı sahneleriyle
sen yokken konuyu harladık ateşi canlandırdık bu pis sönük dizini parlatıp cilaladık ama iyilik yaramıyor sana )aaaaa @Forumdash ne yaptıns en ayoll bu konuya @destere @xemrexxx nedençağrıyorsun güzelim konuyu ne hale getirmişler
Iyi yapmışsınız sen bosver @Çiğdem- i 😉sen yokken konuyu harladık ateşi canlandırdık bu pis sönük dizini parlatıp cilaladık ama iyilik yaramıyor sana )
tabi tabi ne demezsin? zaten güzel kız görünce kızı felsefik olarak incelemeye alıyorum güzellik gelip geçici daha geçmeden zamanı bir an önce değerlendirmek lazım diyorumgüzelin fizikle ilgisi var mı ben daha çok felsefik diye biliyorum
kadın-erkekten birinde atom bombası olsa yanmayacak profil olursa imkansız o iş ) anca @destere nin hayallerindeki gibi olacak olaylar
hadi roadan bee güzelim diziyi batırmışsınız tek bölüm izlemedin enyine yorum yapıyorsunsen yokken konuyu harladık ateşi canlandırdık bu pis sönük dizini parlatıp cilaladık ama iyilik yaramıyor sana )
konuda bişey yok ben oyuncularını tek tek ele alıp değerlendiriyorumhadi roadan bee güzelim diziyi batırmışsınız tek bölüm izlemedin enyine yorum yapıyorsun
Öyle deme konu hitsizlikten ölüyordu kötü mü oldu Sen de geceleri girsen internete süper olurdu Bi gece kaçamak yap dimi @destereaaaaa @Forumdash ne yaptıns en ayoll bu konuya @destere @xemrexxx nedençağrıyorsun güzelim konuyu ne hale getirmişler
kızı çok çalıştırıyorlar akşam geç saatte yatamıyor, sabahtan akşama kadar fındık toplayıp akşam forumda dedikodu yapmaya bile fırsat bulamıyor , çok üzülüyorum @Çiğdem- in bu haline bir heee dese çekip kurtarıcam bu eziyetten bu hayattan ama hee demiyorÖyle deme konu hitsizlikten ölüyordu kötü mü oldu Sen de geceleri girsen internete süper olurdu Bi gece kaçamak yap dimi @destere
Ne fındığı??? Bu zamanlarda fındık işi bitmiyor mu @Çiğdem- bence kandırıyor Ocak ayında da fındık bahanesiyle karşimiza çıkmasınkızı çok çalıştırıyorlar akşam geç saatte yatamıyor, sabahtan akşama kadar fındık toplayıp akşam forumda dedikodu yapmaya bile fırsat bulamıyor , çok üzülüyorum @Çiğdem- in bu haline bir heee dese çekip kurtarıcam bu eziyetten bu hayattan ama hee demiyor
giresunun özellikle @Çiğdem- in bulunduğu kısmı tropikal iklim kuşağına giriyormuş birazda kızın kendi sıcaklığı tabi bulunduğu yörede iklimi değiştirmiş orda kış yok her zaman millet denizde çimip fındık topluyor başka bişey yokmuş öyle diyordu ?Ne fındığı??? Bu zamanlarda fındık işi bitmiyor mu @Çiğdem- bence kandırıyor Ocak ayında da fındık bahanesiyle karşimiza çıkmasın
Sıcak bi günde söylemiştir onugiresunun özellikle @Çiğdem- in bulunduğu kısmı tropikal iklim kuşağına giriyormuş birazda kızın kendi sıcaklığı tabi bulunduğu yörede iklimi değiştirmiş orda kış yok her zaman millet denizde çimip fındık topluyor başka bişey yokmuş öyle diyordu ?
ya da evden hiç çıkmadığı için dışarıyı oda sıcaklığında hayal ediyordur kız farkında değilki dışarda doğalgaz veya kalorifer yokSıcak bi günde söylemiştir onu
Şuan yağmur yağıyormuş @Çiğdem-ya da evden hiç çıkmadığı için dışarıyı oda sıcaklığında hayal ediyordur kız farkında değilki dışarda doğalgaz veya kalorifer yok