evet ama ölmedi merak etme hala kurtuluş aşamasındalar...Zaten ölse elem keder akıtırım senaristlere.Heycanı kaçmasın
evet ama ölmedi merak etme hala kurtuluş aşamasındalar...Zaten ölse elem keder akıtırım senaristlere.Heycanı kaçmasın
Aynen Bonie'siz bu sezon geçmez zaten. Diziyi bu sene inş Bonie götürecekevet ama ölmedi merak etme hala kurtuluş aşamasındalar...Zaten ölse elem keder akıtırım senaristlere.
bence the originalse geçsin caroline ve bonnie ve ian the vampire diaries te bitsinAynen Bonie'siz bu sezon geçmez zaten. Diziyi bu sene inş Bonie götürecsin.ek
Bence Klause'lar geri gelsin TVD'ye Originals'taki casttan hiç memnun değilim. TVD'den elemanlar giderse onların ekmeğine yağ sürülür görmeye devam ederiz gerek yokbence the originalse geçsin caroline ve bonnie ve ian the vampire diaries te bitsin
ian,klaus,rebekah,elejah,hayley,bonnie,caroline,divinabunlar bence dizide olsun gerisi fos...Bence Klause'lar geri gelsin TVD'ye Originals'taki casttan hiç memnun değilim. TVD'den elemanlar giderse onların ekmeğine yağ sürülür görmeye devam ederiz gerek yok
biz bonnie ölmesini istemiyoruzkı cnm elenanın ölmesini istiyoruzÇok beklersiniz bonnie ölmedi
@Forumdash @Çiğdem- ve @cookies 6. sezon 7. ve 8. bölüm bölüm özetlerini merak ediyorsanız okuyun spoilerde...
Kathrine gelsinbiz bonnie ölmesini istemiyoruzkı cnm elenanın ölmesini istiyoruz
kol da arafta yok ollmustu vampir günlüklerinde ama the originalsta nasıl geri döndüonu özledim yazaten onun hikayesi ne oldu belli değil... @Çiğdem- öbür tarafa geçmek için bonnie ye dokunmuştu ama geçemedi sonra havaya uçtu.
annesi sayesinde ....kol da arafta yok ollmustu vampir günlüklerinde ama the originalsta nasıl geri döndü
Kathrineninde annesi ortaya çıksın o zman askısıydi yaannesi sayesinde ....
katerinanın annesi normal insan ki normal bir insan nasıl arafta kalıyor dizideKathrineninde annesi ortaya çıksın o zman askısıydi ya
Onuda senaristler düşünsünkaterinanın annesi normal insan ki normal bir insan nasıl arafta kalıyor dizide
@*YıldırıM* @cookies @Forumdash @KayıpSehir
7.bölümü izledim
tam beklediğimiz gibi oldu türk filmine çevirdiler diziyi artık her bölüm dean elenaya kendini hatırlatmaya çalısıcak eski anılar eski fotoğraflar falan öfff
bonnie ölmemiş ve sihir güclerini ayıcığın içinde damona yolladı bence damonalr bonnielerin yanına gidicekler onu kurtarmaya 🙂🙂🙂
ve size birşey sorucam köken vampirler vampirleri etki altına alabiliyordu alaric oyüzden alabilmişti elenayı ayoll damonlar neden klaustan yardım istemiyor klaus elenanın anılarını kolayca geri getirir köken vampir çünkü 🙂🙂🙂
hahahahahahahhaha ayyyy allah canını almsın bune yaaa hahahahah
gerçekler işte parlaklar birbirine sürtüniyi sen d eekran başında kuduriyinhahahahahahahhaha ayyyy allah canını almsın bune yaaa hahahahah
durduramıyorum şuan kendimi hahahah
fantezi anlayışın @destere yi katlar yeminlehahahaha klaus siyah sütyen falan çok zevkliymiş gerçekten onu demedende edemicem