hhahaha sen hiçç konusma bunları paylaşan sensin birde bize laf ediyorsunfantezi anlayışın @destere yi katlar yeminle
hhahaha sen hiçç konusma bunları paylaşan sensin birde bize laf ediyorsunfantezi anlayışın @destere yi katlar yeminle
twitterda görüyorumhhahaha sen hiçç konusma bunları paylaşan sensin birde bize laf ediyorsun
Biz ndn görmüyoruz da sen görüyontwitterda görüyorum
Biz ndn görmüyoruz da sen görüyon
inanma cnm @xemrexxx kendisi yapıyor bunları gör nelerle zaman geçiriyor hahahtwitterda görüyorum
S06B07 izledim
Yine eh bölümlük bi bölümdü, karakterleri sevmesem "Bonie" bırakırdım heralde.
Bonie'ye Allah'tan bişey olmamiş dicem ama her gün aynı günü yaşadiklari için bişey olmazdı heralde???
Elena sınırdan geçsin Dr. olan cadı kadın hayata döndürsün uzatmasınlar diziyi
Caroline ve Stef hadi hayırlısı
Bölüme Bonie'li sahneler için 8/10 gerisi için 5/10 toplamda 6.5'dan 7/10
@Çiğdem-
Sanırım Elena'yı etki altına almamaişti. Bişeyi tekrar ede ede, ede ede kendisini inandırmıştı Klause da işe yaramaz herallde
@Çiğdem- @Forumdash bir şeyi çok merak ediyoırum...
2. sezondaydı galiba katerina yer altındaki mağparadaydı ve elijah onu etki altına almıştı çıkma diye ama elijaha elena hançer saplayınca etki kalkmıştı acaba neden şimdi elenadaki etki kalkmadı?
alariz hancerlenmediki ama sınırdan geçmişti aynı şeymi bilmiyorum
ama daha kolayı yokmu sence yıldırım klauslardan neden yardım istemiyorlar klaus kolayca köken vampir olarak elenayı etki altına alıp damonu hatırlatır ona ben önümüzdekı haftalar klausu yada eljiahı tvd konuk bekliyorum çünkü başka çareleri bence kalmadı🙂🙂🙂
klaus ve ya elejah neden gelsin ki damon ve elena gider the originalse
Bu arada madem elena falan insan olmak istiyor o zaman sınırdan geçsin ve doktorda yardım etsin...
Bu arada o kadın doktor kim biliyor musun kai nin kardeşi
Kai 1 kardeşime zaafım vardı onun sadece dalağını aldım demişti alaricleyken doktor kardeşim dalağımı aldı demişti...
Klaus yardım edermiki@*YıldırıM* @cookies @Forumdash @KayıpSehir
7.bölümü izledim
tam beklediğimiz gibi oldu türk filmine çevirdiler diziyi artık her bölüm dean elenaya kendini hatırlatmaya çalısıcak eski anılar eski fotoğraflar falan öfff
bonnie ölmemiş ve sihir güclerini ayıcığın içinde damona yolladı bence damonalr bonnielerin yanına gidicekler onu kurtarmaya 🙂🙂🙂
ve size birşey sorucam köken vampirler vampirleri etki altına alabiliyordu alaric oyüzden alabilmişti elenayı ayoll damonlar neden klaustan yardım istemiyor klaus elenanın anılarını kolayca geri getirir köken vampir çünkü 🙂🙂🙂
hep söylüyorum cnm başka çareleri şuan yok sadece köken vampir etki altına alabiliyoorKlaus yardım edermiki
Bu arada bölümü az önce izledim
Elijahla arasi Kathrine yüzünden bozulmustuhep söylüyorum cnm başka çareleri şuan yok sadece köken vampir etki altına alabiliyoor
klausların senaryo gereği yardım etmesi gerekiyor yanı
eljiahın elenayla arası gayet iyiydi o edebilir belkı 🙂🙂🙂
Elijahla arasi Kathrine yüzünden bozulmustu
Bence sınırdan geçsin bitsin
klaus ve ya elejah neden gelsin ki damon ve elena gider the originalse
Bu arada madem elena falan insan olmak istiyor o zaman sınırdan geçsin ve doktorda yardım etsin...
Bu arada o kadın doktor kim biliyor musun kai nin kardeşi
Kai 1 kardeşime zaafım vardı onun sadece dalağını aldım demişti alaricleyken doktor kardeşim dalağımı aldı demişti...
hahaha bu arada yeni fark ediyorum bölüm yorumumda damon elenaya demek yerine dean elenaya demişim artık süpernaturaldan dean nasıl hafızama girdiyse yanı damon yerine dean ve elena yazmısımS06B07 izledim
Yine eh bölümlük bi bölümdü, karakterleri sevmesem "Bonie" bırakırdım heralde.
Bonie'ye Allah'tan bişey olmamiş dicem ama her gün aynı günü yaşadiklari için bişey olmazdı heralde???
Elena sınırdan geçsin Dr. olan cadı kadın hayata döndürsün uzatmasınlar diziyi
Caroline ve Stef hadi hayırlısı
Bölüme Bonie'li sahneler için 8/10 gerisi için 5/10 toplamda 6.5'dan 7/10
@Çiğdem-
Sanırım Elena'yı etki altına almamaişti. Bişeyi tekrar ede ede, ede ede kendisini inandırmıştı Klause da işe yaramaz herallde
Allah seni bildiği gibi yapsin kızhahaha bu arada yeni fark ediyorum bölüm yorumumda damon elenaya demek yerine dean elenaya demişim artık süpernaturaldan dean nasıl hafızama girdiyse yanı damon yerine dean ve elena yazmısım
demekki dean ve elena gerçek hayatta fanfinifon sen de avucunu öphahaha bu arada yeni fark ediyorum bölüm yorumumda damon elenaya demek yerine dean elenaya demişim artık süpernaturaldan dean nasıl hafızama girdiyse yanı damon yerine dean ve elena yazmısım
S06B08 izledim
Hhahahahayyyyyy @Çiğdem- 'den önce izlemişim
Bu bölüm oldukça keyifliydi.
Joe ve ablasının geçmişini gördük Geçen sene diziye katılan sarı cadıcıklara da çok güzel hikaye uydurulmuş oldu
Sapık oğlan Bonnie'mi bıcakladı kaçtı gitti umarım günümüze dönemez Kızcağız tek kaldı bir başına
En komik sahneler kesinlikle Elena'nın doktor sevgilisinin herşeye şaşirmasıydı
Uzun bi aradan sonra 8/10 vereyim