8.bölümü izledim... @Çiğdem- @Forumdash @cookies @KayıpSehir@*YıldırıM* @cookies @Forumdash @KayıpSehir
8.bölümü izledim
katılıyorum @Forumdash güzel bir bölümdü zaten ne olursa olsun yanı zaman zaman düşük bölümlerde olsa cw kanalının süpernaturaldan sonra izlenmesi gereken bir dizi vampire diaries
herkesin izlemesi gereken bir dizi bence ben @Nisa tatlımada önerdim başlayacak bu diziye
umarım oda beğenir aramıza katılır ilk sezon yorumları olmadığı için izlediğin bölümleri 1.sezon 1.bölüm diye bu konuya paylaş dedim hem izleyenler olarak daha çok kişi oluruz
bölüm yorumum ise
@Forumdash haklı çıktın kainin ablası çıktı jo hatta o sarısın cadınında ablası çıktı herkesin akrabası çıkıyor kadın haha bonnie okadar bıçaklanıyor ama kai gibi ölmüyor sihir gücüde yoktu bonnienin ama ölmedi cnm o bonnielerin olduğu yerde bence ölmek mümkün değil orada ölünmüyor bence 🙂🙂🙂 damon kainin babası karşısında çok çaresiz kaldı bu cadıların vampir ve kurt adamlardan güclü olmasına sinir oluyorum büyü yapabiliyorlar diye vampirleri çok kolay yenmiyolarmı
elenanın o çocuktan ayrılmasıda iyi oldu o tipsizi nerden bulmuş enzo enrdeydi damonlara yardım etmesi lazım bence gelecek bölümü heyecanla bekliyorum🙂
sen sanıl tvd izleyicisin @Çiğdem- kaiyi öldürdüler ya demonlar ama adam demişti ben kaç kere ölmeye çalıştım ama burada olmuyor demişti kai.Bonnie de o nedenden dolayı ölmedi.orada ölmek yok...
Bölüme gelecek olursak bence bu sezonun en iyi bölümüydü.Bonnie yi çok seviyorum allahtan orada ölmüyor yoksa ben de ölürdüm onunla
Damon alaric ve stefanın caroline yorumuna bayıldım hem sexsi hem akıllı hem de iyi bir arganizatöe r diye
Yalnız tahmin etmiştim kai ve jo nun kardeş olduklarını ama o ikiz kız erkeğin de kardeşleri olduğunu tahmin etmedim geçen sezon hep onların kim olduklarını merak etmiştim senaristler iyi düşünmüş
Bölüme gelecek olursak bence bu sezonun en iyi bölümüydü.Bonnie yi çok seviyorum allahtan orada ölmüyor yoksa ben de ölürdüm onunla
Damon alaric ve stefanın caroline yorumuna bayıldım hem sexsi hem akıllı hem de iyi bir arganizatöe r diye
Yalnız tahmin etmiştim kai ve jo nun kardeş olduklarını ama o ikiz kız erkeğin de kardeşleri olduğunu tahmin etmedim geçen sezon hep onların kim olduklarını merak etmiştim senaristler iyi düşünmüş
yalnız bir şey var...
katerina petrova gibi bir karakteri senaristler çok basit bir şekilde bitirdi...Bonnie nin içinden geçemedi ve havaya uçtu ki ben o sahnede belindeki ipi görmüştüm
neden bu kadar basit oldu neden basit bir şekilde çıkardılar ki katerinayı acaba geri gelecek mi?
neden bu kadar basit oldu neden basit bir şekilde çıkardılar ki katerinayı acaba geri gelecek mi?