Kurtlar Vadisi Pusu 234. Bölüm Yorumları

burda bitecek kesin

bu süha dediği namazı kıldıran hocaya benziyo sanki

yok artık kaçıncı kuşak reklam oldu bitirin bari aynı yerde reklam koydular ulan kanal d :D

yav bu kadar reklam abartılı değil mi çok fazla geldi

Bende dizi yayınlayıp 12'ye kadar uzatacaklar sandım. Reklam vere vere uzatmada ne var. :)

Aga ben ilk bölümden beri izliyorum o sahnede ona işkence yapılıyordu belki senaryoya uydurmak için inceltmiş olabilirler yoksa ses aynı.
Ben ona bakıcam sonra google'a Kordon Celil ve oğlu yazdım başka sahneler çıktı.

saat 12 yi geçiyor ve reklamda olsa vadi bitmedi keşke her hafta böyle olsa :D

kadir haftalardır zirvedeydi onu geçmek zordur aga tebrikler :D
aslında bölüm başından beri konuda olsam zirveyi alırmışım hiç durmadan yazıyorum :d
Aga yarın reytingler yüksek gelirse kanal d akıllı kanaldir en azından konu vadi olunca akillaniyor hemen haftaya da 24:00 bitirirler.

saat 12 yi geçiyor ve reklamda olsa vadi bitmedi keşke her hafta böyle olsa :D

kadir haftalardır zirvedeydi onu geçmek zordur aga tebrikler :D
aslında bölüm başından beri konuda olsam zirveyi alırmışım hiç durmadan yazıyorum :D
Ben arada çok uzun mesajlar yazıyorum aga. @-KADİR- beni ondan dolayı geçerdir. :A

Bölüm maalesef hayal kırıklığı oldu.. Ömer baba'nın uğurlama sahnesi Vadinin klasik mezar sahnelerine göre çok sönük kaldı.. ben en azından 'Mamoş'a yakın bir uğurlama olur dedim ama olmadı.. Leyla duygusal sahnelerinde sıfırında altında.. ya bir kere de kendisini versin karaktere.. maalesef özelikle duygusal sahneleri çok yapmacık oluyor.. bölümün büyük kısmi Ömer baba ile ahlakalı olacağını tahmin etmiştim ama uğurlama biraz sönük kalınca, ister istemez biraz sıkılma oldu.. Mr. Key'e üzüldüm açıkcası.. çok erken öldü. Vadiye çok yakışıyordu.. Ümit Belen'de Vadide efsane isimlerin arasında yerini almıştır bana göre.. bayan karakterlerin çoğalması ile tempo düşmeye başladı gibi.. bu bölümde beni ayrıca hayal kırıklığına uğratan Gökhan Kırdar oldu maalesef.. bu bölümde resmen 'müzik' problemi vardı.. özelikle Ömer baba'nın sahnelerinde ne çalacağını bilememiş.. Tilki Andrei'nin sahnelerinde kullanılan müzik tamamen saçma olmuş.. hiç bir şekilde heycan alamadım sahneden. Genel olarakta bu bölümün müzikleri çok kötüydü maalesef.. Pusat, Settar, Zülfikar sahneleri tempoyu daha da düşürttü.. Akif'e nasıl bir yol çizilmiş bu sezon anlamak mümkün değil.. kendi başına göre mi hareket ediyor yoksa KGT ile bağlantı halinde mi, kimse hiç birşey demiyor.. ben Mamoş'un öldüğü bölüme benzer bir bölüm olur dedim.. hareketli ve aksiyonlu ve bir o kadar duygusal bir bölüm. Mr. Key ve Üstat Ronald'a üzüldüm.. Vadiye çok yakışıyorlardı.. ayrıca bölümlerin süresi son iki haftada yine çok uzadı.. bence 90-100 dakika çizgisini korumaları gerekir.. bölümler böyle daha güzel ve keyifli oluyor..

Tapatalk 2