aga ben bu müzikleri gökhan kırdar ın kullandığına pek inanmıyorum sanki başka birileri bu müzikleri yerleştiryor gibi geliyor yoksa gökhan kırdar bu tip bariz şeyleri yapacak birisi değil, polat la erhan sarılıyor hiç alakasız bir müzik falan geliyor vs.Gökhan Kırdar bu sezon ne yaptığını kendisi de bilmiyor bence müthiş müziklerimiz var ama kullanmıyor çoğunu
en umulmadık yerden darbe yiyiyoruz şuan efsane isim şuan vasat bana göre ve sezona çok kötü başladı umarım toparlar
Master.1000 kardeşim söyleyince bende özetlim dedim tilkinin sahnesinde çalan o müziği nasıl bi ruh haliyle yapmış çok merak ediyorum
mamoşun cenazesinin yanından geçemez
geçen bölüm öyle bi veda oldu ki dedim o sahneyi bile geçecek bunlar ama zaten fragmandan anlamıştım böyle bieşy olacağını
bu arada geçen bölümün gerisinde kalan bi bölüm oldu geçen bölüm sezonun en iyisiydi
aga fark ettiysen fragman çıkarken ben @china_shangai abimizi ve maskeliyle bu bölümden bi cacık olmicağını dile getirmiştik umarım haftaya ara olmazda orda telafi ederler.Gökhan Kırdar bu sezon ne yaptığını kendisi de bilmiyor bence müthiş müziklerimiz var ama kullanmıyor çoğunu
en umulmadık yerden darbe yiyiyoruz şuan efsane isim şuan vasat bana göre ve sezona çok kötü başladı umarım toparlar
Master.1000 kardeşim söyleyince bende özetlim dedim tilkinin sahnesinde çalan o müziği nasıl bi ruh haliyle yapmış çok merak ediyorum
mamoşun cenazesinin yanından geçemez
geçen bölüm öyle bi veda oldu ki dedim o sahneyi bile geçecek bunlar ama zaten fragmandan anlamıştım böyle bieşy olacağını
bu arada geçen bölümün gerisinde kalan bi bölüm oldu geçen bölüm sezonun en iyisiydi
Bölüm 900-100 dakikadan fazla olmamalı eleştirine katılıyorum. Çok uzun bölüm çekmek için aksiyon sahnelerinden fedakarlık etmek zorundalar bu da bizim işimize gelmez.Bölüm maalesef hayal kırıklığı oldu.. Ömer baba'nın uğurlama sahnesi Vadinin klasik mezar sahnelerine göre çok sönük kaldı.. ben en azından 'Mamoş'a yakın bir uğurlama olur dedim ama olmadı.. Leyla duygusal sahnelerinde sıfırında altında.. ya bir kere de kendisini versin karaktere.. maalesef özelikle duygusal sahneleri çok yapmacık oluyor.. bölümün büyük kısmi Ömer baba ile ahlakalı olacağını tahmin etmiştim ama uğurlama biraz sönük kalınca, ister istemez biraz sıkılma oldu.. Mr. Key'e üzüldüm açıkcası.. çok erken öldü. Vadiye çok yakışıyordu.. Ümit Belen'de Vadide efsane isimlerin arasında yerini almıştır bana göre.. bayan karakterlerin çoğalması ile tempo düşmeye başladı gibi.. bu bölümde beni ayrıca hayal kırıklığına uğratan Gökhan Kırdar oldu maalesef.. bu bölümde resmen 'müzik' problemi vardı.. özelikle Ömer baba'nın sahnelerinde ne çalacağını bilememiş.. Tilki Andrei'nin sahnelerinde kullanılan müzik tamamen saçma olmuş.. hiç bir şekilde heycan alamadım sahneden. Genel olarakta bu bölümün müzikleri çok kötüydü maalesef.. Pusat, Settar, Zülfikar sahneleri tempoyu daha da düşürttü.. Akif'e nasıl bir yol çizilmiş bu sezon anlamak mümkün değil.. kendi başına göre mi hareket ediyor yoksa KGT ile bağlantı halinde mi, kimse hiç birşey demiyor.. ben Mamoş'un öldüğü bölüme benzer bir bölüm olur dedim.. hareketli ve aksiyonlu ve bir o kadar duygusal bir bölüm. Mr. Key ve Üstat Ronald'a üzüldüm.. Vadiye çok yakışıyorlardı.. ayrıca bölümlerin süresi son iki haftada yine çok uzadı.. bence 90-100 dakika çizgisini korumaları gerekir.. bölümler böyle daha güzel ve keyifli oluyor..
Tapatalk 2
Mr key konusuna katılıyorum. Vadi son yıllar hep böyle yapıyor iki yıl önce sezon finaline yakın poyraz girdi ve çok iyi olmasına rağmen yeni sezonun başında çıkardılar. Geçen sene mr key girdi herkes çok sevdi ve o da çok iyiydi o da bu sene hep çıktı. Vadi bunu neden yapıyor anlamış değilim.mr.key ölmesi büyük hataydı vadinin klasiği oldu geleceği olan adamları öldürmek ayrıca lion timinin adamları bizim sokakta futbol oynayan bebelere benziyo ya armegedon gibi maske kullanın yada casta biraz daha dikkat edin hiç izliyesim gelmiyo şahsen
akif gibi bebelerin önünü açmak için aga hepsi bu bunlar şimdi akife sagiride öldürürMr key konusuna katılıyorum. Vadi son yıllar hep böyle yapıyor iki yıl önce sezon finaline yakın poyraz girdi ve çok iyi olmasına rağmen yeni sezonun başında çıkardılar. Geçen sene mr key girdi herkes çok sevdi ve o da çok iyiydi o da bu sene hep çıktı. Vadi bunu neden yapıyor anlamış değilim.
iyi geceler aga elleriniz dert görmesin18:00'den beri mesaj yazıyorum yoruldum haydi ben kaçıyorum, hepinize hayırlı geceler. Allah'a emanet olun.
Aga azını hayrı aç duyarlar olan sagire olacak zaten bir o kaldı kötü ve karizmatik olarak.akif gibi bebelerin önünü açmak için aga hepsi bu bunlar şimdi akife sagiride öldürür