Eyvallah aga o sizin teveccühünüzyalnız bu konu ne çoştu böyle @Polat Şaşmaz agam hit manyağı oldu konun resmen @takas bu da rekordur herhalde 🙂
Eyvallah aga o sizin teveccühünüzyalnız bu konu ne çoştu böyle @Polat Şaşmaz agam hit manyağı oldu konun resmen @takas bu da rekordur herhalde 🙂
aga herhalde senin kaçak 40 bölümde ancak bu kadar konuşulmuşturEyvallah aga o sizin teveccühünüzAllah razı olsun
Rekor mu bilmiyorum
Sen öyle san Akif reyis boşuna girmedi şedid in içine sizin Sagiri öldüreceko kadar da değil sagir bize lazım adamın daha vadide çok icraatını görecez
sagir i değil de sadık britani yi öldürebilirSen öyle san Akif reyis boşuna girmedi şedid in içine sizin Sagiri öldürecek![]()
evet aga bu bir rekorduryalnız bu konu ne çoştu böyle @Polat Şaşmaz agam hit manyağı oldu konun resmen @takas bu da rekordur herhalde 🙂
Bak nasıl hayali bile kötü değil mi agasagir i değil de sadık britani yi öldürebilir
Aga Sagir konusu açılmışken bizim arkadaşlardan birinin köyüne Tuncer Salman gitmiş. Arkadaşla falan resim çekilmişler. Fotoğrafını da gösterdi atcaktım telefona nasip olmadıo kadar da değil sagir bize lazım adamın daha vadide çok icraatını görecez
sagir i mi öldürecek o biraz sıkar işte agaSen öyle san Akif reyis boşuna girmedi şedid in içine sizin Sagiri öldürecek![]()
Tilki hakkında dediklerinizden sonra Sagiri Akif reyis öldürsün istiyorum hem adam Şedid i bitirir daha ne olsunsagir i mi öldürecek o biraz sıkar işte agasagir bu sezon vadinin en müthiş karakteridir
o ses o oyunculuk adamım ya![]()
Vadi farkı aga he de geç Kaçakta neymişaga herhalde senin kaçak 40 bölümde ancak bu kadar konuşulmuştur![]()
Rekoru geliştirelim agasagir i mi öldürecek o biraz sıkar işte agasagir bu sezon vadinin en müthiş karakteridir
o ses o oyunculuk adamım ya
Agalar genel sohbet konusuna geçsek daha iyi olmaz mı bu konu burda kalsın haftaya da bu rekoru kırarız
genel sohbetten devam edelim daha iyi olur![]()
aga senin de gözün doysun biraz haftaya dedik işteRekoru geliştirelim aga![]()
yeter bu kadar aga haftaya da bunu geçeriz şimdi genel sohbetiş uçuralım birazRekoru geliştirelim aga![]()
Ben 2.liği kaçırdım dün annem ile babam sağolsun 24 saat bağırdılar kızdılar Vadiyi bile adam akıll izleyemedimyeter bu kadar aga haftaya da bunu geçeriz şimdi genel sohbetiş uçuralım biraz
- 149 -KADİR-
- 129 takas
- 128 sürgünüm
kadir yine zirveyi almış adam vadi gibi hep 1.