Neler yapmadı ki aga kara abdül vs hangisini sayayım adamı pisi pisine harcadılar.bi de dediğiniz gibi sevilen karakterl hemen öldürülüyor mr.key belki de iskenderden sonra polata en çok zarar veren düşmandı ölümü bebe akifin elinden oldu
adam neler yaptı bi hatırlayın derim
abi bizimkiler heycan verici karakterleri öldürürken gereksizleri yaşatıyorBen bu bolumu daha sonra daha kapsamli yorumlayacam amma ve lakin ben begenmedim bu bolumu sadece tilkinin cikisi ve omer babanin vasiyeti heyecanlandirdi.allah askina su baltazar ne kadar gereksiz bir karakter artik rulet oynatma sahneleri cok ama cok sikti fehmi kuzuzade ne allah askina ne anlatmak isteniyor anlayan varsa anlatsin lutfen pisirik isle alakasi olmayan butun isleri hakkiya yikan isi gucu cocugu olan bir tip ben cok kuvvetli bir karakter beklerdim suan itibariyle gereksiz bir karaktere burunmus .pusat karakteride beni acmadi bu sezon diger sezonun kopyasi maalesef birde yanlarina settar agayi almislar komedi olsun diye ama bence oda olmamis sezona firtina gibi giris ysptilar kopcalari erken saliveriyorlar ben isterdim ki ilk bolumdeki amonun konusmalarindan yola cikip o gizemli amon ra aten uclusunden yola ciksinlar gizem heyecan o konularda ama bakiyorum gecen sezonun agrizalari ne yazik ki devam ediyor
yok ya ben de yatıyorum 🙂Son olarak az daha utuyordum @-KADİR- benden sonra fazla mesaj yazıp beni geçeyim deme.![]()
diğerlerini boşver sadece abdülhey ve kara yeter agaNeler yapmadı ki aga kara abdül vs hangisini sayayım adamı pisi pisine harcadılar.
Aga azını hayrı aç duyarlar olan sagire olacak zaten bir o kaldı kötü ve karizmatik olarak.
aga bölüm uzadığı için malesef bence reyting olumlu yönde artmicak yine aynı reytingleri bekliyorum 9.20 yi geçemez benceevet reyting tahminlerini alalım şimdi @34rcp44 @china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @legolas9900
konudakileri etiketledim sonradan girenler olursa onlarda tahminini yapsın![]()
10 alalım artık geçde bitti alamazsak Tns'yi basalımevet reyting tahminlerini alalım şimdi @34rcp44 @china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @legolas9900
@ABAY_06
İzle aga Tilki fena racon yaptıBen bu bölümü izleyemedim![]()
Herkes 9 alıcaz dediğine göre 10 alma ihtimalimiz yüksekbence yine 9 alacaz her hafta 10 10 diyoruz bi türlü gelmedi bu haftada gelmez 9 alırız
vadi tahminlerim totel 10 40 ab 8 07 abc 9 47 umarım dilediğimiz gibi olurevet reyting tahminlerini alalım şimdi @34rcp44 @china_shangai @-KADİR- @WesTxCoasT @legolas9900
@ABAY_06
İnşallah aga yaHerkes 9 alıcaz dediğine göre 10 alma ihtimalimiz yüksek![]()