Kurtlar Vadisi Pusu 234. Bölüm Yorumları

32 sayfa yaptık yazan elleriniz dert görmesin İnşallah :D
haftaya çok daha müthiş bi bölüm olacak her yerde aksiyon var ve bölüm burda bitiyor gelde 1 hafta bekle

bu bölüm geç bitti güzel ama fazla bir şey oldumu derseniz hayır sadece lion timi baskın haberi ve ömer babanın vasiyetinden başka hiç bir şey yoktu doğrusunu söylemek gerekirse ömer babanın defnedilmesi mamoş kadar ses getirmedi ve kısacası bana göre bu bölüm diğer 4 bölümün altında kaldı...

bölüm birçok soru işaretiyle geçti gelecek bölüm ara olmzsa bomba bir bölüm geliyor

Gökhan Kırdar bu sezon ne yaptığını kendisi de bilmiyor bence müthiş müziklerimiz var ama kullanmıyor çoğunu
en umulmadık yerden darbe yiyiyoruz şuan efsane isim şuan vasat bana göre ve sezona çok kötü başladı umarım toparlar
Master.1000 kardeşim söyleyince bende özetlim dedim tilkinin sahnesinde çalan o müziği nasıl bi ruh haliyle yapmış çok merak ediyorum

mamoşun cenazesinin yanından geçemez
geçen bölüm öyle bi veda oldu ki dedim o sahneyi bile geçecek bunlar ama zaten fragmandan anlamıştım böyle bieşy olacağını
bu arada geçen bölümün gerisinde kalan bi bölüm oldu geçen bölüm sezonun en iyisiydi

Gökhan Kırdar bu sezon ne yaptığını kendisi de bilmiyor bence müthiş müziklerimiz var ama kullanmıyor çoğunu
en umulmadık yerden darbe yiyiyoruz şuan efsane isim şuan vasat bana göre ve sezona çok kötü başladı umarım toparlar
Master.1000 kardeşim söyleyince bende özetlim dedim tilkinin sahnesinde çalan o müziği nasıl bi ruh haliyle yapmış çok merak ediyorum

geçen bölüm öyle bi veda oldu ki dedim o sahneyi bile geçecek bunlar ama zaten fragmandan anlamıştım böyle bieşy olacağını
bu arada geçen bölümün gerisinde kalan bi bölüm oldu geçen bölüm sezonun en iyisiydi
aga ben bu müzikleri gökhan kırdar ın kullandığına pek inanmıyorum sanki başka birileri bu müzikleri yerleştiryor gibi geliyor yoksa gökhan kırdar bu tip bariz şeyleri yapacak birisi değil, polat la erhan sarılıyor hiç alakasız bir müzik falan geliyor vs.

aga fark ettiysen fragman çıkarken ben @china_shangai abimizi ve maskeliyle bu bölümden bi cacık olmicağını dile getirmiştik umarım haftaya ara olmazda orda telafi ederler.

Bölüm maalesef hayal kırıklığı oldu.. Ömer baba'nın uğurlama sahnesi Vadinin klasik mezar sahnelerine göre çok sönük kaldı.. ben en azından 'Mamoş'a yakın bir uğurlama olur dedim ama olmadı.. Leyla duygusal sahnelerinde sıfırında altında.. ya bir kere de kendisini versin karaktere.. maalesef özelikle duygusal sahneleri çok yapmacık oluyor.. bölümün büyük kısmi Ömer baba ile ahlakalı olacağını tahmin etmiştim ama uğurlama biraz sönük kalınca, ister istemez biraz sıkılma oldu.. Mr. Key'e üzüldüm açıkcası.. çok erken öldü. Vadiye çok yakışıyordu.. Ümit Belen'de Vadide efsane isimlerin arasında yerini almıştır bana göre.. bayan karakterlerin çoğalması ile tempo düşmeye başladı gibi.. bu bölümde beni ayrıca hayal kırıklığına uğratan Gökhan Kırdar oldu maalesef.. bu bölümde resmen 'müzik' problemi vardı.. özelikle Ömer baba'nın sahnelerinde ne çalacağını bilememiş.. Tilki Andrei'nin sahnelerinde kullanılan müzik tamamen saçma olmuş.. hiç bir şekilde heycan alamadım sahneden. Genel olarakta bu bölümün müzikleri çok kötüydü maalesef.. Pusat, Settar, Zülfikar sahneleri tempoyu daha da düşürttü.. Akif'e nasıl bir yol çizilmiş bu sezon anlamak mümkün değil.. kendi başına göre mi hareket ediyor yoksa KGT ile bağlantı halinde mi, kimse hiç birşey demiyor.. ben Mamoş'un öldüğü bölüme benzer bir bölüm olur dedim.. hareketli ve aksiyonlu ve bir o kadar duygusal bir bölüm. Mr. Key ve Üstat Ronald'a üzüldüm.. Vadiye çok yakışıyorlardı.. ayrıca bölümlerin süresi son iki haftada yine çok uzadı.. bence 90-100 dakika çizgisini korumaları gerekir.. bölümler böyle daha güzel ve keyifli oluyor..

Tapatalk 2
Bölüm 900-100 dakikadan fazla olmamalı eleştirine katılıyorum. Çok uzun bölüm çekmek için aksiyon sahnelerinden fedakarlık etmek zorundalar bu da bizim işimize gelmez.

Ömer babanın ölümü Mamoş gibi olmadı demişsin ben katılmıyorum. Biri hakkıyla rahmet etti diğeri Ersoy Ulubey tarafından katletildi. Yani Ömer babanın ölmü hayırlı bir ölümdü o kadar üzülmeye gerek yok. Allah herkese öyle ölüm nasip etsin.

Üstat Ronald'ın vadesi çoktan dolmuştu hatta Cahit niye bu zamana kadar bekledi anlam veremedim.

Mr.Key konusunda haklısın onun daha zamanı vardı ancak dizide de ölmeye adam lazım. Hiç ölüm olmasa dizide aksiyon olamaz hep figuranlar öldürülmez ki.

Gökhan Kırdar'dan Tilki Andrei için daha havalı müzik beklerdim açıkcası o da benim için hayal kırıklığı yarattı. Yoksa o da @takas gibi Rascoln'cüde tilki önüne geçmesin diye böyle bir karaktere önem mi vermemiş.:)

Müzik konusunda çoğu arkadaşın yorumlarına katılıyorum gereksiz ve yanlış müzikler tercih edilmiş. Özellikle tilki sahnesinde çalan müzik hani tilkiyi tanimasam bu ne der gecerdim biraz dikkat etmeleri lazım bunlara.

mr.key ölmesi büyük hataydı vadinin klasiği oldu geleceği olan adamları öldürmek ayrıca lion timinin adamları bizim sokakta futbol oynayan bebelere benziyo ya armegedon gibi maske kullanın yada casta biraz daha dikkat edin hiç izliyesim gelmiyo şahsen

Bölüm hiç bitmeyecek sandım çok uzun sürdü bir an eskiler aklıma geldi 00.00'a kadar Vadi izlerdik. Aslında Ömer baba gerektiği gibi uğurlandı uzun ve anlamlı oldu duygu eksikliğini genelde yaşıyoruz maalesef ama ekibe de hak vermek lazım bir sürü sahne çekmek zorundalar 1 haftada kolay değil. Ömer Babanın vasiyeti bu kadar karmaşık olunca acaba İstihbahrat Başkanı mı çıkacak dedim zaten bir aralar Adil Beylede dostluğu ortaya çıkmıştı. :F Ronald'ın ölmesine üzülmedim ama Mr Key daha çok iş yapabilirdi özellikle Abdül ve Karayı öldürdükten sonra. Genel olarak iyi bir bölümdü bence çok soru işareti bıraktı haftaya daha tempolu olacağı kesin..

tilkinin eski müziğini bilen bilir bilmeyenler için internette bakim hemen
valla bunu artık birilerine ulaştıralım bu kadar müthiş müzikleri olan başka bir dizi dünya üzerinde yoktur ve bunları değerlendiremeyen başka bir dizide yoktur
gökhan kırdar mı yapıyo kim yapıyo bilmem jenerikte onun ismi var gerisi bizi bağlamaz

mr.key ölmesi büyük hataydı vadinin klasiği oldu geleceği olan adamları öldürmek ayrıca lion timinin adamları bizim sokakta futbol oynayan bebelere benziyo ya armegedon gibi maske kullanın yada casta biraz daha dikkat edin hiç izliyesim gelmiyo şahsen
Mr key konusuna katılıyorum. Vadi son yıllar hep böyle yapıyor iki yıl önce sezon finaline yakın poyraz girdi ve çok iyi olmasına rağmen yeni sezonun başında çıkardılar. Geçen sene mr key girdi herkes çok sevdi ve o da çok iyiydi o da bu sene hep çıktı. Vadi bunu neden yapıyor anlamış değilim.

18:00'den beri mesaj yazıyorum yoruldum haydi ben kaçıyorum, hepinize hayırlı geceler. Allah'a emanet olun.

bölümde sıkıntı yok 1 haftada daha iyisi varsa buyursun görelim ama müzikte sıkıntı var kardeş
yav yemin ediyom sahneleri çeksinler vadicilere versinler müzikleri varya coştururuz be coşturmazsak adam değiliz
ulan neden bu aşk kullanılmaz neden hiç türkü çalmaz elif dedim fonu çalmak çok mu zor
müzikler düzgün kullanılsa bölümü 2 kat daha güzel yapar emin olun müzik çok çok önemli

Mr key konusuna katılıyorum. Vadi son yıllar hep böyle yapıyor iki yıl önce sezon finaline yakın poyraz girdi ve çok iyi olmasına rağmen yeni sezonun başında çıkardılar. Geçen sene mr key girdi herkes çok sevdi ve o da çok iyiydi o da bu sene hep çıktı. Vadi bunu neden yapıyor anlamış değilim.
akif gibi bebelerin önünü açmak için aga hepsi bu bunlar şimdi akife sagiride öldürür

Ben bu bolumu daha sonra daha kapsamli yorumlayacam amma ve lakin ben begenmedim bu bolumu sadece tilkinin cikisi ve omer babanin vasiyeti heyecanlandirdi.allah askina su baltazar ne kadar gereksiz bir karakter artik rulet oynatma sahneleri cok ama cok sikti fehmi kuzuzade ne allah askina ne anlatmak isteniyor anlayan varsa anlatsin lutfen pisirik isle alakasi olmayan butun isleri hakkiya yikan isi gucu cocugu olan bir tip ben cok kuvvetli bir karakter beklerdim suan itibariyle gereksiz bir karaktere burunmus .pusat karakteride beni acmadi bu sezon diger sezonun kopyasi maalesef birde yanlarina settar agayi almislar komedi olsun diye ama bence oda olmamis sezona firtina gibi giris ysptilar kopcalari erken saliveriyorlar ben isterdim ki ilk bolumdeki amonun konusmalarindan yola cikip o gizemli amon ra aten uclusunden yola ciksinlar gizem heyecan o konularda ama bakiyorum gecen sezonun agrizalari ne yazik ki devam ediyor

bi de dediğiniz gibi sevilen karakterl hemen öldürülüyor mr.key belki de iskenderden sonra polata en çok zarar veren düşmandı ölümü bebe akifin elinden oldu
adam neler yaptı bi hatırlayın derim