aynen yetiştirmeleri mümkün değil çok kalabalık bi senaryo ve çekim grubu var aga adamlar büyük emek harcıyorGeçen yıl atv'de 4 haftada 1 ara veriyorlardı, belliki iki ekip çekiyor artık diziyi yoksa bu kadar uzun çekmeleri mümkün değil.![]()
aynen yetiştirmeleri mümkün değil çok kalabalık bi senaryo ve çekim grubu var aga adamlar büyük emek harcıyorGeçen yıl atv'de 4 haftada 1 ara veriyorlardı, belliki iki ekip çekiyor artık diziyi yoksa bu kadar uzun çekmeleri mümkün değil.![]()
Bana Artık Hicran De'nin de yapılmıştı. Geçen yıl Kurtlar Vadisi'nden sonra atv'de yayınlanan hiçbir dizi tutmadı. Vadi izleyicileri başka dizi izlemiyorda ondan.Şu urfalıyım ezelden'in ne reklamı yapıldı bugün )))
harbiden sıktılar insan başka dizininkini de koyarŞu urfalıyım ezelden'in ne reklamı yapıldı bugün )))
Şevkat Tepe'yi hiç izlemedim bilmiyorum. Yasin komutan kim diye açıp bakayım dedim sesi farklıydı. Bölümüde söylüyorum sana bir adam pikapın içinde bunun oğlunun başına silah dayadı yolumdan çekilmezsen oğlunu öldürürüm dedi. Ben 5 dakika kadar izledim devamını bilmiyorum,ince bir sesi vardı. Dizinin birinci bölümüde olabilir 100'üncü bölümüde hiçbir fikrim yok.Yok aga yanlışın var senin tek ses.
orda biter büyük ihtimalle aga çünkü son reklamdan sonra aynı sahnede bitiyoTilkiyi göstermeden bitirmesinler
Aga ben ilk bölümden beri izliyorum o sahnede ona işkence yapılıyordu belki senaryoya uydurmak için inceltmiş olabilirler yoksa ses aynı.Şevkat Tepe'yi hiç izlemedim bilmiyorum. Yasin komutan kim diye açıp bakayım dedim sesi farklıydı. Bölümüde söylüyorum sana bir adam pikapın içinde bunun oğlunun başına silah dayadı yolumdan çekilmezsen oğlunu öldürürüm dedi. Ben 5 dakika kadar izledim devamını bilmiyorum,ince bir sesi vardı. Dizinin birinci bölümüde olabilir 100'üncü bölümüde hiçbir fikrim yok.![]()
bir vadi forumlarına göz atayım dedim eleştirmekten başka bir yorum göremiyorumadamın o müthiş sesi hala aynı karizmadan bişey kaybetmemiş
orda biter büyük ihtimalle aga çünkü son reklamdan sonra aynı sahnede bitiyo
iyi ben hi. bakmayayım şimdi sinrim boş yere bozulmasın 🙂bir vadi forumlarına göz atayım dedim eleştirmekten başka bir yorum göremiyorum
yok tilki eskiden yavas konusuyormus burda niye hızlı konusuyormus adamı bu yüzden yerden yere vuruyorlar töbee yarabbı![]()