Kurtlar Vadisi Pusu 234. Bölüm Yorumları

Geçen yıl atv'de 4 haftada 1 ara veriyorlardı, belliki iki ekip çekiyor artık diziyi yoksa bu kadar uzun çekmeleri mümkün değil. :)
aynen yetiştirmeleri mümkün değil çok kalabalık bi senaryo ve çekim grubu var aga adamlar büyük emek harcıyor

harbiden sıktılar insan başka dizininkini de koyar :D
Galip derviş'inde baya yapıldı

tilki andrei sayesinde babamla televizyondan izliyorum :Z:Z:Z
Babanda bizim gibi tilkici

gökhan kırdarın twitterı falan var mı yazalımda tilkinin eski müziği çalsın
eleştirilere kulak veriyo

Yok aga yanlışın var senin tek ses.
Şevkat Tepe'yi hiç izlemedim bilmiyorum. Yasin komutan kim diye açıp bakayım dedim sesi farklıydı. Bölümüde söylüyorum sana bir adam pikapın içinde bunun oğlunun başına silah dayadı yolumdan çekilmezsen oğlunu öldürürüm dedi. Ben 5 dakika kadar izledim devamını bilmiyorum,ince bir sesi vardı. Dizinin birinci bölümüde olabilir 100'üncü bölümüde hiçbir fikrim yok. :)

Şevkat Tepe'yi hiç izlemedim bilmiyorum. Yasin komutan kim diye açıp bakayım dedim sesi farklıydı. Bölümüde söylüyorum sana bir adam pikapın içinde bunun oğlunun başına silah dayadı yolumdan çekilmezsen oğlunu öldürürüm dedi. Ben 5 dakika kadar izledim devamını bilmiyorum,ince bir sesi vardı. Dizinin birinci bölümüde olabilir 100'üncü bölümüde hiçbir fikrim yok. :)
Aga ben ilk bölümden beri izliyorum o sahnede ona işkence yapılıyordu belki senaryoya uydurmak için inceltmiş olabilirler yoksa ses aynı.

adamın o müthiş sesi hala aynı karizmadan bişey kaybetmemiş

orda biter büyük ihtimalle aga çünkü son reklamdan sonra aynı sahnede bitiyo
bir vadi forumlarına göz atayım dedim eleştirmekten başka bir yorum göremiyorum
yok tilki eskiden yavas konusuyormus burda niye hızlı konusuyormus adamı bu yüzden yerden yere vuruyorlar töbee yarabbı :kiki::kiki::kiki:

bir vadi forumlarına göz atayım dedim eleştirmekten başka bir yorum göremiyorum
yok tilki eskiden yavas konusuyormus burda niye hızlı konusuyormus adamı bu yüzden yerden yere vuruyorlar töbee yarabbı :kiki::kiki::kiki:
iyi ben hi. bakmayayım şimdi sinrim boş yere bozulmasın 🙂

Bu bölüm girişi duygusaldı ama bölüm sonradan açıldı.
Özellik tilki andrenin girişi ve etkisi süper oldu diye düşünüyorum. Akifin yaptığı operasyon olsun, yasinin operasyonu olsun ve de en önemlisi ömer babanın gizemli mektubu olsun bölüm her açıdan süperdi. Ayrıca cahit ve erhan sahneleri de çok iyiydi.

Konuda En Çok Yorum Yapanlar;

1.Sürgünüm
2.-KADİR-
3.Polat Şaşmaz - takas

B0GLgQPCYAIABWJ.jpg

akifin sahneleri de fena değildi beğendim :D o dev kadında renk kattı boyuyla :kiki:

hatırlayın agalar ilk bölüm 11 olmadan bitmişti baya gelişme var kanalda anladı Vadi nin velinimetleri olduğunu serbetlik tanıyor
diğer dizileri erken bitiyo kanal vadiyi baş tacı yapmış durumda

ve başladı