Kaç mesaj yazmışız onuda söyle bari. Kurtlar Vadisi olmasa haftada TOP 30'a giremicem mesaj yazmak içimden gelmiyor.Konuda En Çok Yorum Yapanlar;
1.Sürgünüm
2.-KADİR-
3.Polat Şaşmaz - takas
Ben ona bakıcam sonra google'a Kordon Celil ve oğlu yazdım başka sahneler çıktı.Aga ben ilk bölümden beri izliyorum o sahnede ona işkence yapılıyordu belki senaryoya uydurmak için inceltmiş olabilirler yoksa ses aynı.
Sizde biseyden memnun olmuyorsunuz saat 00 00 olmus vadi devam ediyor reklamlardan dem vuruyorsunuzyav bu kadar reklam abartılı değil mi çok fazla geldi
O bölüm sezon başıydı ya bir ya ikinci bölüm olmalı geçen seneye ait.Bende dizi yayınlayıp 12'ye kadar uzatacaklar sandım. Reklam vere vere uzatmada ne var.
Ben ona bakıcam sonra google'a Kordon Celil ve oğlu yazdım başka sahneler çıktı.
abi inşallah ya abi bölüm yorumunu bekliyom, en fazla 9.50 gelirSizde biseyden memnun olmuyorsunuz saat 00 00 olmus vadi devam ediyor reklamlardan dem vuruyorsunuz))) yarin total : 12 ab:9 demedi demeyin
kadir haftalardır zirvedeydi onu geçmek zordur aga tebriklerİyi oldu bu ben @-KADİR- e geçit vermem.![]()
Aga yarın reytingler yüksek gelirse kanal d akıllı kanaldir en azından konu vadi olunca akillaniyor hemen haftaya da 24:00 bitirirler.saat 12 yi geçiyor ve reklamda olsa vadi bitmedi keşke her hafta böyle olsa
kadir haftalardır zirvedeydi onu geçmek zordur aga tebrikler
aslında bölüm başından beri konuda olsam zirveyi alırmışım hiç durmadan yazıyorum![]()
Ben arada çok uzun mesajlar yazıyorum aga. @-KADİR- beni ondan dolayı geçerdir.saat 12 yi geçiyor ve reklamda olsa vadi bitmedi keşke her hafta böyle olsa
kadir haftalardır zirvedeydi onu geçmek zordur aga tebrikler
aslında bölüm başından beri konuda olsam zirveyi alırmışım hiç durmadan yazıyorum![]()