ayy benim yanımdayken sensin derr benim arkamdanda hannoş derşimdi hannoş mu sen mi bunun cevabı belli![]()
ayy benim yanımdayken sensin derr benim arkamdanda hannoş derşimdi hannoş mu sen mi bunun cevabı belli![]()
çözmüşsün totoşu buna en iyisi ağızdan senin oklavayla kazıkla arkadan girelim sussunayy benim yanımdayken sensin derr benim arkamdanda hannoş der![]()
tabiki @Çiğdem- derimşimdi hannoş mu sen mi bunun cevabı belli![]()
tabiki sen hannoştan kat kat üstünsün @Çiğdem- , sana laf söyleyen eşekten düşmüş karpuza dönsünayy benim yanımdayken sensin derr benim arkamdanda hannoş der![]()
hannoşu toton ka yaptın çiğdemi aklın ka@Çiğdem- le aramızı bozmaya çalışma başaramayacaksın![]()
daha ne? çiğdem aklımda yer etmiş aklıma kazımışım kızı iştehannoşu toton ka yaptın çiğdemi aklın kaben daha ne diyeyim sana
![]()
vışşhh lafı nasıl değiştirdi :eek neyse my yorum knousuna bakdaha ne? çiğdem aklımda yer etmiş aklıma kazımışım kızı iştehannoşun üstünde oturuyorum yani ezmişim hannoşu
![]()
hannoş yıldız @Çiğdem- lamba ha vışşhhh![]()
aaa @destere hayal kırıklığına uğrattın vlla benı demek lamba olarak görüyorsun
gerçekler işte sen kim hannoş kim
kötülemek maksadıyla söylemedimki, yani sende hannoşta ışık kaynağısınız hayatımı aydınlatıyorsunuz ama hannoşunki çok uzak olduğu için anca tavuk karası bir aydınlık yaratıyor, senin ışığın ise pırıl pırıl içimizi ısıtıyor onu anlatmaya çalıştım
o anlamda dedin yanı tamam ozaman benım ışığım daha parlak mesajını alıyorumkötülemek maksadıyla söylemedimki, yani sende hannoşta ışık kaynağısınız hayatımı aydınlatıyorsunuz ama hannoşunki çok uzak olduğu için anca tavuk karası bir aydınlık yaratıyor, senin ışığın ise pırıl pırıl içimizi ısıtıyor onu anlatmaya çalıştım
bu mesajım içinde mikserlik yapacak şimdi @xemrexxx , onu dikkate alma![]()
evet aynen onu demek istedimo anlamda dedin yanı tamam ozaman benım ışığım daha parlak mesajını alıyorum![]()
geülperiler gıdaklasın seni .ssevet aynen onu demek istedimaramızı bozmaya çalışan gülperilere izin vermeyelim
![]()
vay totoş çabuk izle.ssben daha yeni bölümü izlemedim yarına kaldı![]()
aha izledimvay totoş çabuk izle.ss
mona ile mike çocukları olursa adını selim koyacaklarmışiaha izledim
5x11. bölüm
fiyonk ağızlımı göstermediler bu bölüm dibi düşesicelerçok seksi bir bölümdü
caleb triplerde sanırım resenwood dayken tecavüz etmişler oğlana
hannoş caleb i tımar edeceğine yenisini bulsa boşuna efor sarfetmese yada yenisinide boşverip önümüzdeki bölüm aynanın karşısında soyunsa süper olurdu
melissa zamanında spencer ı kurtarmak için canlı canlı kızı toprağa gömmüş çok haşin kız.. bu gidişle biride melisaya ..mer, benden söylemesi
dedektif tanner aria yla monayı cezaevine atsa keşke zenciler koğuşuna koysunlar diziye heyecan gelir
mona aria nın ergen kardeşi mike la çiftleşmeye başladı![]()