ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

@destere kandırmış bizi işim var derkene pll gecesine gitmiş hanna nın yanına yaklaşmaya çalışmış diyolla:) kız @Çiğdem- yine boynuzlandın:A
@gözlemci @MelankoliK @vadikızı
hepsi harika muhteşem çıkmış başta hannoş olmak üzere :)
ama emily e ayrı bir sayfa açmak lazım çünkü kız öyle bir açmışki sayfasını o sayfayı ayrı bir sayfada ele alıp değerlendirmek şart :) o ne bişeydir o öyle öyle lezosferim olsun yüzmilyar baloncuğum pardon borcum olsun :)

dizinin hem güzel hem iyi oynayan tek ismi spencer yani @Çiğdem- i 2 kat çatlatıyor spoşum :love1: hannoş hiç bir şey yapmadan da izlenir aslında emily desen göğüs farkıyla hep önde:))) @destere @Melankolik @gözlemci @Aserat @vadikızı
hepsinin ayrı ayrı meziyetleri var spoşum zekasıyla hannoşum sempatikliğiyle emily bacak farkıyla aria totosu yere yakın oluşuyla dikkate değer durumda :)

@xemrexxx Holly Marie Combs 14 yaşındayken doğurmuş Lucy Hale i, o yüzden aria bodur kalmış annesinin hatası :))

ella montgomery nin hobileride ilginç ? Hobileri arasında bahçecilik ve at biniciliği, ayrıyetten Jake, Jezebel ve Jesse adında 3 tane atı, 4 balığı, 2 tosunu, bir öküzü.. Travis ve Lola adında 2 köpeği,bir böceği, totosu büyük bir eşeği, Blue ve Selcena adında 2 kedisi ve Thumper ve Jack adında 2 davşanı var imiş :)

@xemrexxx Holly Marie Combs 14 yaşındayken doğurmuş Lucy Hale i, o yüzden aria bodur kalmış annesinin hatası :))

ella montgomery nin hobileride ilginç ? Hobileri arasında bahçecilik ve at biniciliği, ayrıyetten Jake, Jezebel ve Jesse adında 3 tane atı, 4 balığı, 2 tosunu, bir öküzü.. Travis ve Lola adında 2 köpeği,bir böceği, totosu büyük bir eşeği, Blue ve Selcena adında 2 kedisi ve Thumper ve Jack adında 2 davşanı var imiş :)
kendisine zaten hot mommy diyolla:A

kendisine zaten hot mommy diyolla:A
hot mamoş zamanında kızından daha hot muş :) hatta charmed adlı dizide@pompy nin seveceği tarzda sihirli güçlere sahip üç kızkardeşin hikayesinde başrol oynamış 8 yıl :) hot mamoş hatrına charmed in ilk bölümüne baktım çok güzel bir dizi senle @pompy e tavsiye ediyorum prue piper ve pipi adlı üç kızkardeşin çatıda buldukları gölgelerin gücü kitabını okuduktan sonra çok seksi güçlere sahip olmalarını izliyoruz :) bu güce sahip olan kızkardeşlerden biri parlağı durduruyor biri soyuyor biride parlağa tecavüz ediyor :) konuyu böyle anlatınca dikkatimi çekti kesin @Çiğdem- inde seveceği bir türdür kızlar sihirli güçlerle parlak avlıyor çiğdemin arayıpta bulamayacağı bir dizi :))

hot mamoş zamanında kızından daha hot muş :) hatta charmed adlı @pompy nin seveceği tarzda sihirli güçlere sahip üç kızkardeşin hikayesinde başrol oynamış 8 yıl :) hot mamoş hatrına charmed in ilk bölümüne baktım çok güzel bir dizi senle @pompy e tavsiye ediyorum prue piper ve pipi adlı üç kızkardeşin çatıda buldukları gölgelerin gücü kitabını okuduktan sonra çok seksi güçlere sahip olmalarını izliyoruz :) bu güce sahip olan kızkardeşlerden biri parlağı durduruyor biri soyuyor biride parlağa tecavüz ediyor :) konuyu böyle anlatınca dikkatimi çekti kesin @Çiğdem- inde seveceği bir türdür kızlar sihirli güçlerle parlak avlıyor çiğdemin arayıpta bulamayacağı bir dizi :))
evet my ile ortak fanfinileri var rusyada charmedın biliyom :A

zamanında ella montgomery teyzeyle niye bu kadar alakalı olmuşumki @xemrexxx :)

hahaha ne soyması bee cehenneme gönderiyor adamları:F:F:F
öyle soyunurlarsa tabi cehenneme giderler namahrem kız :F
kız oğlanları değnekle cıbıl vaziyette bırakıyor nasıl görmediniz anlamadım :)
ben öyle birşey görmedim yerin dibine düşüyordular ateşe :F
işte orda yerin dibine düşenler çürük elma, düşmeden kalmayı başaranlarla kızlar bir gece pişpirik oynuyor :)
2015 Sohbetleri Hahah hiç mi değişmez şu insanlar :A :A :A @serhatt @kerem