@destere kandırmış bizi işim var derkene pll gecesine gitmiş hanna nın yanına yaklaşmaya çalışmış diyolla kız @Çiğdem- yine boynuzlandın
@gözlemci @MelankoliK @vadikızı
hepsi harika muhteşem çıkmış başta hannoş olmak üzere@destere kandırmış bizi işim var derkene pll gecesine gitmiş hanna nın yanına yaklaşmaya çalışmış diyolla kız @Çiğdem- yine boynuzlandın
hepsinin ayrı ayrı meziyetleri var spoşum zekasıyla hannoşum sempatikliğiyle emily bacak farkıyla aria totosu yere yakın oluşuyla dikkate değer durumda
dizinin hem güzel hem iyi oynayan tek ismi spencer yani @Çiğdem- i 2 kat çatlatıyor spoşum hannoş hiç bir şey yapmadan da izlenir aslında emily desen göğüs farkıyla hep önde)) @destere @Melankolik @gözlemci @Aserat @vadikızı
kendisine zaten hot mommy diyolla@xemrexxx Holly Marie Combs 14 yaşındayken doğurmuş Lucy Hale i, o yüzden aria bodur kalmış annesinin hatası )
ella montgomery nin hobileride ilginç ? Hobileri arasında bahçecilik ve at biniciliği, ayrıyetten Jake, Jezebel ve Jesse adında 3 tane atı, 4 balığı, 2 tosunu, bir öküzü.. Travis ve Lola adında 2 köpeği,bir böceği, totosu büyük bir eşeği, Blue ve Selcena adında 2 kedisi ve Thumper ve Jack adında 2 davşanı var imiş
hot mamoş zamanında kızından daha hot muş hatta charmed adlı dizide@pompy nin seveceği tarzda sihirli güçlere sahip üç kızkardeşin hikayesinde başrol oynamış 8 yıl hot mamoş hatrına charmed in ilk bölümüne baktım çok güzel bir dizi senle @pompy e tavsiye ediyorum prue piper ve pipi adlı üç kızkardeşin çatıda buldukları gölgelerin gücü kitabını okuduktan sonra çok seksi güçlere sahip olmalarını izliyoruz bu güce sahip olan kızkardeşlerden biri parlağı durduruyor biri soyuyor biride parlağa tecavüz ediyor konuyu böyle anlatınca dikkatimi çekti kesin @Çiğdem- inde seveceği bir türdür kızlar sihirli güçlerle parlak avlıyor çiğdemin arayıpta bulamayacağı bir dizi )kendisine zaten hot mommy diyolla
evet my ile ortak fanfinileri var rusyada charmedın biliyomhot mamoş zamanında kızından daha hot muş hatta charmed adlı @pompy nin seveceği tarzda sihirli güçlere sahip üç kızkardeşin hikayesinde başrol oynamış 8 yıl hot mamoş hatrına charmed in ilk bölümüne baktım çok güzel bir dizi senle @pompy e tavsiye ediyorum prue piper ve pipi adlı üç kızkardeşin çatıda buldukları gölgelerin gücü kitabını okuduktan sonra çok seksi güçlere sahip olmalarını izliyoruz bu güce sahip olan kızkardeşlerden biri parlağı durduruyor biri soyuyor biride parlağa tecavüz ediyor konuyu böyle anlatınca dikkatimi çekti kesin @Çiğdem- inde seveceği bir türdür kızlar sihirli güçlerle parlak avlıyor çiğdemin arayıpta bulamayacağı bir dizi )
hanı charmed den tek görüntü yok )evet my ile ortak fanfinileri var rusyada charmedın biliyom
charmedın jenerik şeyşiymiş bu müzik my ye şettirmiş fanfinohanı charmed den tek görüntü yok )
bak burda hot mamoş , piper rolüyle erkekleri soyup soğana çeviriyor @Çiğdem- de böyle yetenek olsa her gün gidip yanında dururum sihir yapsın diye )charmedın jenerik şeyşiymiş bu müzik my ye şettirmiş fanfino
hahaha ne soyması bee cehenneme gönderiyor adamlarıbak burda hot mamoş , piper rolüyle erkekleri soyup soğana çeviriyor @Çiğdem- de böyle yetenek olsa her gün gidip yanında dururum sihir yapsın diye )
öyle soyunurlarsa tabi cehenneme giderler namahrem kızhahaha ne soyması bee cehenneme gönderiyor adamları
hahaha ne soyması bee cehenneme gönderiyor adamları
kız oğlanları değnekle cıbıl vaziyette bırakıyor nasıl görmediniz anlamadımöyle soyunurlarsa tabi cehenneme giderler namahrem kız
ben öyle birşey görmedim yerin dibine düşüyordular ateşekız oğlanları değnekle cıbıl vaziyette bırakıyor nasıl görmediniz anlamadım
işte orda yerin dibine düşenler çürük elma, düşmeden kalmayı başaranlarla kızlar bir gece pişpirik oynuyorben öyle birşey görmedim yerin dibine düşüyordular ateşe
zamanında ella montgomery teyzeyle niye bu kadar alakalı olmuşumki @xemrexxx@xemrexxx Holly Marie Combs 14 yaşındayken doğurmuş Lucy Hale i, o yüzden aria bodur kalmış annesinin hatası )
ella montgomery nin hobileride ilginç ? Hobileri arasında bahçecilik ve at biniciliği, ayrıyetten Jake, Jezebel ve Jesse adında 3 tane atı, 4 balığı, 2 tosunu, bir öküzü.. Travis ve Lola adında 2 köpeği,bir böceği, totosu büyük bir eşeği, Blue ve Selcena adında 2 kedisi ve Thumper ve Jack adında 2 davşanı var imiş
hahaha ne soyması bee cehenneme gönderiyor adamları
öyle soyunurlarsa tabi cehenneme giderler namahrem kız
kız oğlanları değnekle cıbıl vaziyette bırakıyor nasıl görmediniz anlamadım
ben öyle birşey görmedim yerin dibine düşüyordular ateşe
2015 Sohbetleri Hahah hiç mi değişmez şu insanlar @serhatt @keremişte orda yerin dibine düşenler çürük elma, düşmeden kalmayı başaranlarla kızlar bir gece pişpirik oynuyor