ancak öyle dikkat çeker zaten benim kapağım daha cicikız @Çiğdem- bak kapak fotosu böyle olur emily i örnek al twitter izin verse kızcağı içinin dışının bir olduğunu herkese gösterecek aslında )) @destere @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 43941
ayl ciciliğe bakan kim cicilik sahte olabilir ama güzellik olmazancak öyle dikkat çeker zaten benim kapağım daha cici
kız @Çiğdem- bak kapak fotosu böyle olur emily i örnek al twitter izin verse kızcağı içinin dışının bir olduğunu herkese gösterecek aslında )) @destere @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 43941
ama çiğdem bu emily nin cicilerinide sevmemek imkansız çok cici duruyor )ancak öyle dikkat çeker zaten benim kapağım daha cici
videoyu izle totoş saati varhiç mesaj yazdınmı ya da mesajına cevap alabildinmi ? bence cevap vermez
ingilizcem sağlam olsa iki günde hannoşu kaparım
yazışma saatimi final saatimi kızı kapma saatimi ne saati bir salı duydum o kadarvideoyu izle totoş saati var
finale kadar belli olmucak bence cnm siz daha çok bekliceksinizAllah cezalartını versin Allah belalarını versin Allah evlerine ateşler salsın Allah karılarını @Çiğdem- kocalarını @destere gibi etsin.ss -A ortaya çıkacaktı sözde tık tık yaptım -A çıktı ama bir tek spencer biliyi kim olduğunu o da söylemeden ölür gider.ss @cookies @MelankoliK
finalde senin parlaklar ölecek 6 kız bana kalacak )finale kadar belli olmucak bence cnm siz daha çok bekliceksiniz
finale kadar belli olmucak bence cnm siz daha çok bekliceksiniz
neyse5x25. Bölüm
güzeldi sezon finali
A i tam göremesekte heyecan doruktaydı
@xemrexxx ben sana monaölmemiştir demiştim sen öldü dedin tahminlerin hep fos çıkıyor işte mona totosunun tüm haşmetiyle sahalardaydı yalnız A i kandırmak için kendisine alison diyor zavallı gottan bacaklı kız acıdım kıza
alison sanki 50 kişinin katili o nasıl zincirlere dolamışlar öyle tezevenkler? kız zincirleri zor taşıyordu
arabada kaçırılma sahnesi güzeldi birde kızları uyutmak için tecavüz ilacı kullanmışlar spoş A in charles isminde bir yuvarlak olduğunu anladıda tipini göremedi A in neye benziyordu acaba? bunun orjinal kitap versiyonunu değiştirmişler kitapta A alison un ikizi çıkıyordu burda charles diye bir yuvarlak gösterdiler ..
kızların son sahnede çıktıkları yer neresiydi ormanlık bir arazinin içinde tellerle çevrilmiş tenha bir ye ) tenha dedimde onca güzel kızı bir araya toplayan A eğer kız değilse kesin doptur yoksa kızlara işkence edeceğine severdi )
tanner denen kadın sonunda adam gibi söylenenleri dinlemeye başladı bunda spoş un baba ve annesinin katkısıda var , tanner ergenik parlakları(caleb,tobby , ezra) dikkate almıyordu
finalde senin parlaklar ölecek 6 kız bana kalacak )
ezra caleb ve tobby yuvarlakları sana kaldı sevinebilirsin )neyse
destere totosuna kazık kaçmış gibi olmuşturmona yaşıyormuş
yuvarlak muvarlak hannoşu öpüyorlar ya sen ona bak sana avuç kalıyor hep)ezra caleb ve tobby yuvarlakları sana kaldı sevinebilirsin )
A kimse çok şanslı biri 5 kızı birden kaptı ) hemde tenhaya çekti ormanın derinliklerinde şimdi yeni sezon başlayana kadar kızlarla ne maceralar yaşayacaktır kimbilir
alison ın abisi çıktı işte -AA kimse çok şanslı biri 5 kızı birden kaptı ) hemde tenhaya çekti ormanın derinliklerinde şimdi yeni sezon başlayana kadar kızlarla ne maceralar yaşayacaktır kimbilir
çocukken alison anasının kucağındayken iki çocuk geçiyor ordan o iki çocuktan biri jason diğeri kim ?alison ın abisi çıktı işte -A
jason ın ikizi herhalde hani alison hikaye anlatiyidi dinlerken hannoş korkup bana sarılmıştı ya)) hikayede ikiz kızlar varidi 5-6 yaşlarında biri diğerini bıçakla deşiyordu büyük ihtimal göbüşe bıçağı yiyen jason öteki çocuk da artık akıl hastanesine falan atıldıçocukken alison anasının kucağındayken iki çocuk geçiyor ordan o iki çocuktan biri jason diğeri kim ?
sen kendin diyorsun ikiz kızlar vardı diye kız sa ikizler bunlardan biri nasıl jason oluyor hem kitaba göre alison un ikizi olması lazım? burda jason mı ikiz oldu... o zaman bu katil aynı zamanda spoşunda kardeşi olurjason ın ikizi herhalde hani alison hikaye anlatiyidi dinlerken hannoş korkup bana sarılmıştı ya)) hikayede ikiz kızlar varidi 5-6 yaşlarında biri diğerini bıçakla deşiyordu büyük ihtimal göbüşe bıçağı yiyen jason öteki çocuk da artık akıl hastanesine falan atıldı