ayy benim yanımdayken sensin derr benim arkamdanda hannoş derşimdi hannoş mu sen mi bunun cevabı belli
ayy benim yanımdayken sensin derr benim arkamdanda hannoş derşimdi hannoş mu sen mi bunun cevabı belli
çözmüşsün totoşu buna en iyisi ağızdan senin oklavayla kazıkla arkadan girelim sussunayy benim yanımdayken sensin derr benim arkamdanda hannoş der
tabiki @Çiğdem- derim yıldıza ulaşman mümkün değilse evdeki lamba en iyisidirşimdi hannoş mu sen mi bunun cevabı belli
tabiki sen hannoştan kat kat üstünsün @Çiğdem- , sana laf söyleyen eşekten düşmüş karpuza dönsün @xemrexxx gibi yumoş gülağaya dönüşsün )ayy benim yanımdayken sensin derr benim arkamdanda hannoş der
hannoşu toton ka yaptın çiğdemi aklın ka ben daha ne diyeyim sana@Çiğdem- le aramızı bozmaya çalışma başaramayacaksın
daha ne? çiğdem aklımda yer etmiş aklıma kazımışım kızı işte hannoşun üstünde oturuyorum yani ezmişim hannoşuhannoşu toton ka yaptın çiğdemi aklın ka ben daha ne diyeyim sana
vışşhh lafı nasıl değiştirdi :eek neyse my yorum knousuna bakdaha ne? çiğdem aklımda yer etmiş aklıma kazımışım kızı işte hannoşun üstünde oturuyorum yani ezmişim hannoşu
hannoş yıldız @Çiğdem- lamba ha vışşhhh
aaa @destere hayal kırıklığına uğrattın vlla benı demek lamba olarak görüyorsun
gerçekler işte sen kim hannoş kimaaa @destere hayal kırıklığına uğrattın vlla benı demek lamba olarak görüyorsun
tühh sana
kötülemek maksadıyla söylemedimki, yani sende hannoşta ışık kaynağısınız hayatımı aydınlatıyorsunuz ama hannoşunki çok uzak olduğu için anca tavuk karası bir aydınlık yaratıyor, senin ışığın ise pırıl pırıl içimizi ısıtıyor onu anlatmaya çalıştımaaa @destere hayal kırıklığına uğrattın vlla benı demek lamba olarak görüyorsun
tühh sana
o anlamda dedin yanı tamam ozaman benım ışığım daha parlak mesajını alıyorumkötülemek maksadıyla söylemedimki, yani sende hannoşta ışık kaynağısınız hayatımı aydınlatıyorsunuz ama hannoşunki çok uzak olduğu için anca tavuk karası bir aydınlık yaratıyor, senin ışığın ise pırıl pırıl içimizi ısıtıyor onu anlatmaya çalıştım
bu mesajım içinde mikserlik yapacak şimdi @xemrexxx , onu dikkate alma
evet aynen onu demek istedim aramızı bozmaya çalışan gülperilere izin vermeyelimo anlamda dedin yanı tamam ozaman benım ışığım daha parlak mesajını alıyorum
geülperiler gıdaklasın seni .ssevet aynen onu demek istedim aramızı bozmaya çalışan gülperilere izin vermeyelim
vay totoş çabuk izle.ssben daha yeni bölümü izlemedim yarına kaldı
aha izledimvay totoş çabuk izle.ss
mona ile mike çocukları olursa adını selim koyacaklarmışiaha izledim
5x11. bölüm
fiyonk ağızlımı göstermediler bu bölüm dibi düşesicelerçok seksi bir bölümdü
caleb triplerde sanırım resenwood dayken tecavüz etmişler oğlana
hannoş caleb i tımar edeceğine yenisini bulsa boşuna efor sarfetmese yada yenisinide boşverip önümüzdeki bölüm aynanın karşısında soyunsa süper olurdu
melissa zamanında spencer ı kurtarmak için canlı canlı kızı toprağa gömmüş çok haşin kız.. bu gidişle biride melisaya ..mer, benden söylemesi
dedektif tanner aria yla monayı cezaevine atsa keşke zenciler koğuşuna koysunlar diziye heyecan gelir
mona aria nın ergen kardeşi mike la çiftleşmeye başladı