cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,593
- Puanı
- 1,060
ivet her sene 13.bölüm öylr oliyi
evet içeri girenle monanın odasına girenfarklıydı içeri giren büyük ihtimal alison ama odaya giren belli değil
bence hanna olsuniçeri gireni sormuyorum monaya giren kimdi asıl merak ettiğim orası )
sen kpa izliyon biz bişi diyomuyuz.ssBu diziye nasıl devam ediyorsunuz ya, hiçbir şey açığa çıkmıyor ki. 😵 3 sezon izledim tam A açıklanıyor sonra dönüyoruz başa
hannoşa spoşa bakıyoruz kızları bile izlemek için yeterli sebepBu diziye nasıl devam ediyorsunuz ya, hiçbir şey açığa çıkmıyor ki. 😵 3 sezon izledim tam A açıklanıyor sonra dönüyoruz başa
kpa ya laf yok bende izliyorum onunda görseli kuvvetli bahar yeterli sebepbence hanna olsun
sen kpa izliyon biz bişi diyomuyuz.ss
KPA'da Hüsük'ün katil olduğu 13. bölümde anlamşıldı ama Hem yabancılarla yerlileri karşılaştırmayalım pılizbence hanna olsun
sen kpa izliyon biz bişi diyomuyuz.ss
Hanna'nın güzelliğine, Spencer'ın karakterine tav oldum da izledim zaten 3 sezonhannoşa spoşa bakıyoruz kızları bile izlemek için yeterli sebep
yoksa konuyu kimsenin iplediği yok zaten
kpa ya laf yok bende izliyorum onunda görseli kuvvetli bahar yeterli sebep
hah işte biz tav oluşu fazla uzattık izlemeyi kesemedik bir türlü diziyi bırakırsam sanki hannoşa ihanet etmiş gibi olacağımKPA'da Hüsük'ün katil olduğu 13. bölümde anlamşıldı ama Hem yabancılarla yerlileri karşılaştırmayalım pıliz
Hanna'nın güzelliğine, Spencer'ın karakterine tav oldum da izledim zaten 3 sezon
Yok ben dönebileceğimi sanmıyorum artık 7.sezonuna kadar onay aldı zaten Uzattıkça uzatacaklar gibihah işte biz tav oluşu fazla uzattık izlemeyi kesemedik bir türlü diziyi bırakırsam sanki hannoşa ihanet etmiş gibi olacağım
hala @Forumdash ı bekliyoruz o da 3. sezonda bir yerlerde kalmıştı bakalım ne zaman yetişecek bize
senden sonra neler oldu neler hiç merak etmiyormusun kızlar destan yazdı resmenYok ben dönebileceğimi sanmıyorum artık 7.sezonuna kadar onay aldı zaten Uzattıkça uzatacaklar gibi
karadayı 3.sezona uzayınca izliyon ama .ssYok ben dönebileceğimi sanmıyorum artık 7.sezonuna kadar onay aldı zaten Uzattıkça uzatacaklar gibi
pll in castı yeterliKPA'da Hüsük'ün katil olduğu 13. bölümde anlamşıldı ama Hem yabancılarla yerlileri karşılaştırmayalım pıliz
Hanna'nın güzelliğine, Spencer'ın karakterine tav oldum da izledim zaten 3 sezon
Yok saolsun @xemrexxx öyle abartılı postlarda bulunuyor ki @Çiğdem- 'e gönderme yapıcam adı altında hiç bi heves kalmadısenden sonra neler oldu neler hiç merak etmiyormusun kızlar destan yazdı resmen
Sen sus en çokta senin yüzünden bıraktım Habire spoi veren postlar kastın durdunkaradayı 3.sezona uzayınca izliyon ama .ss
Dedik yaa spoi verdin Alison konusunda. Daha en son geçen gün konusu açtin mesela forumda Alison yalan makinasına bağlı bi şekildene yapmışım ben .ss
ne varmış azıcık spoiden ölür müsün .ssDedik yaa spoi verdin Alison konusunda. Daha en son geçen gün konusu açtin mesela forumda Alison yalan makinasına bağlı bi şekilde
Emily bizim Emily mi ? [emoji108] [emoji108]
vışşşhhh o işaret ne çok totalEmily bizim Emily mi ? [emoji108] [emoji108]
[emoji551] [emoji563] [emoji569] [emoji140] [emoji160]vışşşhhh o işaret ne çok total
o bikiniyi emily giyse😳[emoji551] [emoji563] [emoji569] [emoji140] [emoji160]
Şimdi ab olmuştur