ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

Ezra ile Aria hep böyle sezon finallerinde farkındaysanız. :D

13976_773717636003289_9151896220982349147_n.png

Bu diziye nasıl devam ediyorsunuz ya, hiçbir şey açığa çıkmıyor ki. 😵 3 sezon izledim tam A açıklanıyor sonra dönüyoruz başa :F

bence hanna olsun :A

sen kpa izliyon biz bişi diyomuyuz.ss
KPA'da Hüsük'ün katil olduğu 13. bölümde anlamşıldı ama :F Hem yabancılarla yerlileri karşılaştırmayalım pıliz :T:

hannoşa spoşa bakıyoruz kızları bile izlemek için yeterli sebep:)
yoksa konuyu kimsenin iplediği yok zaten :)

kpa ya laf yok bende izliyorum onunda görseli kuvvetli :) bahar yeterli sebep :)
Hanna'nın güzelliğine, Spencer'ın karakterine tav oldum da izledim zaten 3 sezon :F

KPA'da Hüsük'ün katil olduğu 13. bölümde anlamşıldı ama :F Hem yabancılarla yerlileri karşılaştırmayalım pıliz :T:

Hanna'nın güzelliğine, Spencer'ın karakterine tav oldum da izledim zaten 3 sezon :F
hah işte biz tav oluşu fazla uzattık:) izlemeyi kesemedik bir türlü diziyi bırakırsam sanki hannoşa ihanet etmiş gibi olacağım :)
hala @Forumdash ı bekliyoruz o da 3. sezonda bir yerlerde kalmıştı bakalım ne zaman yetişecek bize :)

hah işte biz tav oluşu fazla uzattık:) izlemeyi kesemedik bir türlü diziyi bırakırsam sanki hannoşa ihanet etmiş gibi olacağım :)
hala @Forumdash ı bekliyoruz o da 3. sezonda bir yerlerde kalmıştı bakalım ne zaman yetişecek bize :)
Yok ben dönebileceğimi sanmıyorum artık:( 7.sezonuna kadar onay aldı zaten:X Uzattıkça uzatacaklar gibi :X