ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

aaa @destere hayal kırıklığına uğrattın vlla benı demek lamba olarak görüyorsun
tühh sana :ppp::ppp::ppp:
kötülemek maksadıyla söylemedimki, yani sende hannoşta ışık kaynağısınız hayatımı aydınlatıyorsunuz ama hannoşunki çok uzak olduğu için anca tavuk karası bir aydınlık yaratıyor, senin ışığın ise pırıl pırıl içimizi ısıtıyor onu anlatmaya çalıştım
bu mesajım içinde mikserlik yapacak şimdi @xemrexxx , onu dikkate alma :)

kötülemek maksadıyla söylemedimki, yani sende hannoşta ışık kaynağısınız hayatımı aydınlatıyorsunuz ama hannoşunki çok uzak olduğu için anca tavuk karası bir aydınlık yaratıyor, senin ışığın ise pırıl pırıl içimizi ısıtıyor onu anlatmaya çalıştım
bu mesajım içinde mikserlik yapacak şimdi @xemrexxx , onu dikkate alma :)
o anlamda dedin yanı tamam ozaman benım ışığım daha parlak mesajını alıyorum:bhr::bhr::bhr:

bölümü izledim
mona nasıl da aria yı kandırdı saftirik kız :F
caleb ravenswood da ne çekmiş :A
melissa gider ayak iyi kıyağını yaptı

bu bölüm @Çiğdem- in caleb ı ölsün inşallah ama bence
melissa
ölecek @destere

vay totoş çabuk izle.ss
aha izledim :)

5x11. bölüm

çok seksi bir bölümdü
caleb triplerde sanırım resenwood dayken tecavüz etmişler oğlana
hannoş caleb i tımar edeceğine yenisini bulsa boşuna efor sarfetmese yada yenisinide boşverip önümüzdeki bölüm aynanın karşısında soyunsa süper olurdu :)
melissa zamanında spencer ı kurtarmak için canlı canlı kızı toprağa gömmüş çok haşin kız.. bu gidişle biride melisaya ..mer, benden söylemesi :)
dedektif tanner aria yla monayı cezaevine atsa keşke zenciler koğuşuna koysunlar diziye heyecan gelir :)
mona aria nın ergen kardeşi mike la çiftleşmeye başladı
fiyonk ağızlımı göstermediler bu bölüm dibi düşesiceler :)

aha izledim :)

5x11. bölüm

çok seksi bir bölümdü
caleb triplerde sanırım resenwood dayken tecavüz etmişler oğlana
hannoş caleb i tımar edeceğine yenisini bulsa boşuna efor sarfetmese yada yenisinide boşverip önümüzdeki bölüm aynanın karşısında soyunsa süper olurdu :)
melissa zamanında spencer ı kurtarmak için canlı canlı kızı toprağa gömmüş çok haşin kız.. bu gidişle biride melisaya ..mer, benden söylemesi :)
dedektif tanner aria yla monayı cezaevine atsa keşke zenciler koğuşuna koysunlar diziye heyecan gelir :)
mona aria nın ergen kardeşi mike la çiftleşmeye başladı
fiyonk ağızlımı göstermediler bu bölüm dibi düşesiceler :)
mona ile mike çocukları olursa adını selim koyacaklarmışi :F