yeni mi anladınvay hain barry
jamalın makamında gözü varmış
ne bileyim lo konduramamıştım örnek adamdı bunun baldızı da psikopat çıkar kesinyeni mi anladın
ben ikinci bölümden farkettim baldızını jamal a yakıştırıyoruz biz @Forumdash ilene bileyim lo konduramamıştım örnek adamdı bunun baldızı da psikopat çıkar kesin
ben ikinci bölümden farkettim baldızını jamal a yakıştırıyoruz biz @Forumdash ile
aynenjamal kalırsa tabi
yapar mı yapar o melun .ssaynensezon finaline jamal in yasinini duyarız bence. bassam de amcasıyla bir olup ma'an ı bombalar
melun deme ya yine de seviyorum ben onuyapar mı yapar o melun .ss
bu arada
.:jamal sarışını neden öldürdü
yazık günah kullanmayacaksa bize gönderseydi
2.sezon full istanbuldaymışSon 2 bölümünün çekimlerini İstanbul'da bitridi haberleri çıkmaya başlamiş Hayırlısıyla İstanbul'a uçuş seferleri başlasın @yatutarsa @xemrexxx
Son 2 bölümünün çekimlerini İstanbul'da bitridi haberleri çıkmaya başlamiş Hayırlısıyla İstanbul'a uçuş seferleri başlasın @yatutarsa @xemrexxx
süper2.sezon full istanbuldaymış
hepimiz jamal'ız eylemi düzenleyelim reyiz için
oooov
bölüm düşmüş ama altyazı yok dahaoooovsonunda bassam&leila geliyor demek
geç düşüyor tyrant ın altyazısı.bölüm düşmüş ama altyazı yok daha
Talep yok diziye Bekleneni veremedi henüz.Bİ [HASHTAG]#Homeland[/HASHTAG] değil maalasef😕geç düşüyor tyrant ın altyazısı.
maalesef hala yok mu altyazı?Talep yok diziye Bekleneni veremedi henüz.Bİ [HASHTAG]#Homeland[/HASHTAG] değil maalasef😕
Ben yeni geldim Daha diziyi indirmedim bile.Şimdi indircem ama geceye çıkarmaalesef hala yok mu altyazı?