Dizinin ilk bölümü gerçekten çook iyiydi. Ben 2.bölümünden tedirginim biraz ama ilk sezonu bitirme taraftarıyımDizi 8.5'ten 8.6'ya yükselmiş. Genelde diziler yüksek başlayıp düşerler, bu durum iyiye işaret. Dizi için beklentiyi arttırabilirim. @yatutarsa @Forumdash
İlk bölüm gerçekten iyiydi yükselmesi normal önemli olan ikinci bölüm.Dizi 8.5'ten 8.6'ya yükselmiş. Genelde diziler yüksek başlayıp düşerler, bu durum iyiye işaret. Dizi için beklentiyi arttırabilirim. @yatutarsa @Forumdash
bu arada sen kaç dizi izliyorsun ? 😱S01B02 izledim
İlk bölüme göre 2.bölüm biraz sönüktü, belki konuya geçiş süreciydi bilemedim ama sonu yine güzeldi
İlk bölüm tahminimde dediğim gibi Jamal'ın karısı gençken Bassam'a aşıkmış Hemde ne aşk
Jamal'ı ameliyat ettiler Ama adam yine de babasının cenazesinde konuşmasını tamamladı.
Bassam'da bi alem Hem gelmek istemiyordu şimdi de babam istiyor ayağına yatıp orada kalma derdinde
Bu arada Jamal'ın gelinide haaa Oğlanlari göğüsüyle tavlamaya çalişti
Çocukların kurşuna dizilmesi ise yine bi şok yarattı
Umarım 3.bölüm bölümde böyle zayıf olmaz. Giderek artan bi tempo bekliyorum diziden ama pek öyle durmuyor gibi. Neyse ilk sezonu ite kaka götürecem evelallah
Diziye 7/10 vereyim
@yatutarsa izlemedin mi 2.bölümü?
Değişiyor Şu an günde 2 dizi izliyorum kışın 3 senelik toplamda (yaz+kış) dur neyse abartmayayım 25 diyeyimne gibi bir anlamı olması lazım
bu arada sen kaç dizi izliyorsun ? 😱
şey bu arada sana bir soruDeğişiyor Şu an günde 2 dizi izliyorum kışın 3 senelik toplamda (yaz+kış) dur neyse abartmayayım 25 diyeyim
Killing AFişi çıktı bileşey bu arada sana bir soru
Ağustos ayında bir hangi dizi başlıyor ?
yess be yessKilling AFişi çıktı bile
Kaçar mı hiçyess be yess
konusunu açtırırız dimi ?
Kaçar mı hiç
@OzaN ile başlayacaktık o diziye ama ne zaman olur bilemedimya ben Bates Motel dizisine başlamayı düşünüyorum , sen izliyorsan bana tavsiye eder misin ?
Valla benim de aklımda şu sıralar ama şu birkaç gün bazı şeyleri düzene koymam gerek o nedenle tam tarih veremiyorum. Eğer isterseniz en geç haftaya başlarız gibi.bir soralım @OzaN O iyi bilir
evet biliyorum , ama film eski gibiValla benim de aklımda şu sıralar ama şu birkaç gün bazı şeyleri düzene koymam gerek o nedenle tam tarih veremiyorum. Eğer isterseniz en geç haftaya başlarız gibi.
Diziye başlamadan önce mutlaka Hitchcock'un Psycho filmini izleyin çünkü bu dizi o filmin öncesini anlatıyor.
Eski ama harika filmdir. Tamam öyle yaparız.evet biliyorum , ama film eski gibi
bak naparız biliyor musun , sen düzene girdiğin zaman dersin ki , bu diziye başlayacağız , hep beraber başlarız , hem zevkli olur ne dersin ?
Sammy neyse de Ahmed hele Leila'nın oğluymuş demek için milyonlarca şahit gerek1x2
Bence sönük değildi bu bölüm, gayet güzeldi.
8/10Dizinin adı "Bassam'in Makam Hırsı" olarak değişsin Zamanında kaçmış ama herhalde babam var ülkeyi yönetmem diye kaçmış, babası gidince "babamın anısına.ss" ayağına ülkede kalayım diyor. Yakında bir Leila & Bassam bekliyoruz.
Jamal nasıl sağ çıktı o kazadan 😱 Zaten sadece erkekliğinden bahsettiler başka bir yerine bir şey olmadı galiba
Nusrat. Bulmuş ergen ergen çocukları, göğüslerini kullanıyor Az daha zorlasa çıkardı oradan zaten kendisi Çocukların kurşuna dizilmesine üzülmedim değil, hepsi Fahmy'nin yüzüne
Bu arada bu Al Fayeed'lere bir şey olmuş, dede ve oğulları gayet karizmatik ama onların çocukları (Sammy & Ahmed) töbe estağfurullah, bir şeyler olmuş onlara