FX Tyrant 1. Sezon Yorumları

1x2

İlk bölüme göre daha düşük bir bölümdü, sıkıldığım yerleri oldu.

Çocukların ölümü kötüydü :(

Bassam ile ilgili @yatutarsa'nın tespitine katılıyorum.:D

Aslında dizi kötü değil izlenilse izlenir ama dizi sayısını az tutmaya çalıştığım şu dönemde şimdilik devam etmeyi düşünmüyorum. Fakat fikrim kesin değil bir bakmışsınız yarın üçüncü bölümü izlemişim. :D

6/10
Sıkışığım diyip bırakmya değmez:X Günlük dizi gibi izlenir kesinlikle, zaten Kargül'e benzettin :F

Sıkışığım diyip bırakmya değmez:X Günlük dizi gibi izlenir kesinlikle, zaten Kargül'e benzettin :F
Ya diziyi pek beğenmedim ama garip bir şekilde birazcık bağlandım gibi de. :D Mesela Extant'ı çok rahat bir şekilde bıraktım ama bunu o kadar rahat bırakamıyorum, neden ben de bilmiyorum. :D

Bilemem artık orasını:X

Hiç mi bizden dizi izlemedin??? Geniş Aile izliyordun sanırım (ki hiç sevmem o diziyi:X) L&M izliyordun. Ask-ı memnu'yu izlemişssindir illa :F
Onlarla ne alakası var bu dizinin. Bu dizi Karagül, Hayat Devam Ediyor, Benim İçin Üzülme tipinde daha çok. :D:D

1x5
Çok siyasi bir bölümdü :d
bassam tam pes ediyordu ki sheik rashid çıkageldi :) :) al fayeedlerin suyuna gidecek gibi baba rashid :D
ihab nasıl yalanlar söyledi öyle, yanındaymış bacılarının.ss samira gerçek yüzünü gördü sonunda. babası da çok çekti bu samira dan :( kızı için ölmeyi göze aldı.
nusratın babası da nusrattan çok çekti, bu dizide kız babası olmak zor :A sorunları nasıl çözecekler ki (b) bence o ahmed kızın bozuk olduğunu da anlamaz ya neyse :F
8/10

İzledim izledim :X Unuttum yorum yapmayı :X @yatutarsa
S01B05
Aynen;
Ahmed o kızın bozuk oldugunu anlamaz:F Hatta Ahmed'te de sorun çıkarsa hiç şaşirmam:F

Leila nasıl forslu bi kadın yaa:F Jamal'a tavsiye verirken filan koltuga oturuş şekli filan:F Ama Jamal akıllıymış ki karısının hareketini gördü :X

Siyasi yönü pek etkilemiyor beni. Bi Homeland değil onu tavsiye ederim bak :X @yatutarsa

7.5'tan 8 /10 :)

İzledim izledim :X Unuttum yorum yapmayı :X @yatutarsa
S01B05
Aynen;
Ahmed o kızın bozuk oldugunu anlamaz:F Hatta Ahmed'te de sorun çıkarsa hiç şaşirmam:F

Leila nasıl forslu bi kadın yaa:F Jamal'a tavsiye verirken filan koltuga oturuş şekli filan:F Ama Jamal akıllıymış ki karısının hareketini gördü :X

Siyasi yönü pek etkilemiyor beni. Bi Homeland değil onu tavsiye ederim bak :X @yatutarsa

7.5'tan 8 /10 :)
leila resmen yürüyen otorite bir dediğini iki edesi gelmiyor insanın :D

S01B06 izledim

Bu bölüm diğer bölümlere göre daha iyiydi ve uzun süreliydi:X

İşler kızıştı. Halk jamal'ı sevmiyor, seçimlerde yine işi zor gibi :X Şeyh'i öldürdü acaba kimse şüphelenmeyecek mi?

Şeyh'in Jamal'a hazırlanan programda Bassam'ı övmesi süperdi:A Bassam'ın rolü çok iyi ama sanki rolün ağirliğini taşiyamıyor gibi :(

7 verilir bu bölüme ama son sahnesi merak ettirdi beni 8/10 diyorum:X

@yatutarsa sen izlemedin hala?

1x6 @Forumdash
jamal naptın sen :( bence de alabilirdi seçimleri, şeyhi öldürerek kendi kuyusunu kazdı.
benim başka bir teorim var: bildiğiniz gibi bassam in makam hırsı olduğunu düşünüyorum ben :D bence bu baso ikili oynuyor, kardeşinden de kurtulup kendi diktatörlüğünü ilan edecek 😱
8/10

1x7 @Forumdash

yatutarsa yine yanılmadı 😎 bassam son cümlesiyle iktidar hırsını gösterdi. :D kendisi şeyh i öldürdü, abisini de maldivlere yollayıp amcasıyla birlikte halkı gazlama hayalleri kuruyor bence :X

bu arada amcası barbaros şansal a benziyor bence :F

yeni gelen teyze renk kattı biraz diziye ama sammy yi gördük durduk yere kötü oldu :F

birçok dizide namaz sahneleri burada olduğu gibi son oturuştan başlar ama fx in müslümanları rekor kırdı beş saniyede tahhiyatı salli bariği halledip veriverdiler selamı :X
8.5/10

Son düzenleme:
1x7 @Forumdash

yatutarsa yine yanılmadı 😎 bassam son cümlesiyle iktidar hırsını gösterdi. :D kendisi şeyh i öldürdü, abisini de maldivlere yollayıp amcasıyla birlikte halkı gazlama hayalleri kuruyor bence :X

bu arada amcası barbaros şansal a benziyor bence :F

yeni gelen teyze renk kattı biraz diziye ama sammy yi gördük durduk yere kötü oldu :F

birçok dizide namaz sahneleri burada olduğu gibi son oturuştan başlar ama fx in müslümanları rekor kırdı beş saniyede tahhiyatı salli bariği halledip veriverdiler selamı :X
8.5/10
bir ekleme:
iyi alıştı jamal her bölüm birini öldürmeye :T: rus ablamız çok iyiydi keşke öldürmeseydi :(

bir ekleme:
iyi alıştı jamal her bölüm birini öldürmeye :T: rus ablamız çok iyiydi keşke öldürmeseydi :(
Rusmydu yoksa gazeteci miydi??? 2'side sarışın olunca:A

Bu arada Jamal o kızı öldürdü ama Bassam'ın baldızını götürür:F Demedi deme:F Dünkü bölüm acayip sıkıcıydı hem:(

İstanbul'a ne ara gelecekler acaba(b)

Rusmydu yoksa gazeteci miydi??? 2'side sarışın olunca:A

Bu arada Jamal o kızı öldürdü ama Bassam'ın baldızını götürür:F Demedi deme:F Dünkü bölüm acayip sıkıcıydı hem:(

İstanbul'a ne ara gelecekler acaba(b)
rustu galiba (b)
yakışır jamal a :A zaten sezon finalinde bassam ın suikastine kurban gitmesini bekliyorum son anlarını keyifli yaşasın adam :S

rustu galiba (b)
yakışır jamal a :A zaten sezon finalinde bassam ın suikastine kurban gitmesini bekliyorum son anlarını keyifli yaşasın adam :S
Jamal'ın sonu heralde Kaddafi gibi olur 😱 Zaten geçen bölümlerde ona video görüntülerini filan attıydı 😱

Son 3 bölüm kaldı galiba 10.bölüm bitecek(b)