FX Tyrant 1. Sezon Yorumları

1x2 yi dün izledim yazmayı unutmuşum :F
leila ve bassamı bekliyoruz:A
bassamın kardeşini sevemedim gitti
amcaları da ayrı bir olay

S01B03 izledim

Bİraz başları durgundu ama sonu yine güzel bitti.

Bilmiyorum nedirdir ben diziyi sevdim. Senaryosu olmasada izlerim bir - iki sezon gibi:X
Leila karakteri süper yaa, kocası ve kaynı kavga ederken bile ipleri eline alıyor:X
Bassam'ın karısı iser tam saftirik. Oğlunun ise aklı fikri yeni arayışlardi:T: Çok gereksiz bi sahneydi ayrıca.

Bassam adamı astırarak ve çocukları üzerine fon hesabı açtirması iyilikmiydi? kötülükmüydü? Bilemedim ama son sahnelerin hakkı verildi gibiydi.En azından sonraki bölüm için heycanlandırdı:X

Jamal gelinini bozdu gelinceğiz Ahmad'a napacanı bilemedi.Gelin napacak merak ettim:X

7'den 8/10

1*3

güzel bölümdü yine :)
Leyla'nın nasıl bir ses tonu var öyle, durun dedi durdular hemencecik :X güçlü bir kadın.

aslında bassam mol ve kızı dursun ama yollasınlar şu sammy yi amerikaya yeniden :F

bassam ve jamal ın kavgası güzeldi. :) bu arada konuyu istişare etmek için hamamdan başka bir yer bulamadılar mı acaba :D

ahmed in karısı ahmed le evli olduğuna mı yansın kaynatası tarafından bozulduğu için ahmed le birlikte olamadığına mı yansın garibim :( ahmed delirecek öğrenince :F

mr mahfouz duygulandırdı :T
8.5/10

Bsq2vT2CIAAwUy9.png:large

istanbula gelmişler @destere @yatutarsa @OzaN @Forumdash

1x4

Güzelden bir tık aşağıda bir bölümdü. :D
yorumlayacak pek bir şey yok aslında, bassam hata yaptı ıhab i serbest bıraktırarak. normal normal yürüyerek gelselerdi de aynı şeyi yaparlardı. :) koskoca başkan ergenlere dönmüş yatakta yanında laptop falan.ss sammy nin kullanılmış kız tripleri neydi öyle :F abdul fırsattan istifade etmiş :F
7.5/10

3. ve 4. bölümü izledim

idare eder bölümler en azından homeland kadar sıkıcı değiller

S01B04 izledim

Bence de;
Siyasi olayları bu bölüm sıkcıydı.
Jamal'ın çalişmayan aletini Leila'nın çaliştırmak için harcadiği cabalar daha seyirlikti :F

Bu bölüm dediğim gibi Emma'ya odaklandım.Kızın güzelliği de geri planda ama İstanbul fotosunda daha sexy nedense(b) Neyse rolünün artması dileğiyle:X

Yazık Sammy'e mendil parçası gibi atıldı :F Abdul'daki havalarada bak" Ahmet benim sayemde o yerlere gidiyor. Para b**k gibi ama tipden eser yok" :F Abdul bence Emma'ya ada ***yanaşacak :A

Benden de 7/10 alır:X

1x1

Dizi bildiğin bizim total dizileri gibi olmuş. :D

Davullu zurnalı düğünler, iğrenç bir kötü adam. Homeland tarzı dizi beklerken Karagül çıktı. :D:D

Dizi kötü değil ama iyi de değil. Oyunculuklar yetersiz, karakterlere de pek ısınamadım ama Bassam'ı sevdim. Yalnız oğlu tam dayaklık. :D

Dayağını da yedi zaten. :D

Sıkıcı değil dizi, bence akıcı ama pek sevdiğim söylenemez ilk bölümle. İkinci bölümü izleyip öyle karar vereceğim iptal mi yoksa devam mı olacağına. :)

7/10

1x1

Davullu zurnalı düğünler, iğrenç bir kötü adam. Homeland tarzı dizi beklerken Karagül çıktı. :D:D

Dizi kötü değil ama iyi de değil. Oyunculuklar yetersiz, karakterlere de pek ısınamadım ama Bassam'ı sevdim. Yalnız oğlu tam dayaklık. :D

Sıkıcı değil dizi, bence akıcı ama pek sevdiğim söylenemez ilk bölümle. İkinci bölümü izleyip öyle karar vereceğim iptal mi yoksa devam mı olacağına. :)

7/10
Bize çok yakın bi dizi :F Bu yorumundan sonra + eleştirmenleri de göz önunde bulundurdugunu düşünürsek iptali görecek sende:X

Bu arada +18 (bence +13) sahnesini naptın:F

Bize çok yakın bi dizi :F Bu yorumundan sonra + eleştirmenleri de göz önunde bulundurdugunu düşünürsek iptali görecek sende:X

Bu arada +18 (bence +13) sahnesini naptın:F
Çoğunu gece izledim bölümün, son 20 dakikası bugüne kaldı. Pek bir şey yoktu ya izlenebilirmiş. :D

1x1

7/10
yazılı olmayan bir kural olan sammy'yi (bassamin oğlu) sevmeme kuralını devam ettiriyorsun demek, güzel :D

1x2

İlk bölüme göre daha düşük bir bölümdü, sıkıldığım yerleri oldu.

Çocukların ölümü kötüydü :(

Bassam ile ilgili @yatutarsa'nın tespitine katılıyorum.:D

Aslında dizi kötü değil izlenilse izlenir ama dizi sayısını az tutmaya çalıştığım şu dönemde şimdilik devam etmeyi düşünmüyorum. Fakat fikrim kesin değil bir bakmışsınız yarın üçüncü bölümü izlemişim. :D

6/10