bence hastanede karışmışSammy neyse de Ahmed hele Leila'nın oğluymuş demek için milyonlarca şahit gerek
bence hastanede karışmışSammy neyse de Ahmed hele Leila'nın oğluymuş demek için milyonlarca şahit gerek
üçüncü bölümde daha taptazeBen başlayana kadar dizi eskidi. Bir ara ilk bölümü izlemem lazım.
biz çoktan irdeledik o fotoğrafları ))
Bize çok yakın bi dizi Bu yorumundan sonra + eleştirmenleri de göz önunde bulundurdugunu düşünürsek iptali görecek sende1x1
Dizi bildiğin bizim total dizileri gibi olmuş.
Davullu zurnalı düğünler, iğrenç bir kötü adam. Homeland tarzı dizi beklerken Karagül çıktı.
Dizi kötü değil ama iyi de değil. Oyunculuklar yetersiz, karakterlere de pek ısınamadım ama Bassam'ı sevdim. Yalnız oğlu tam dayaklık.
Dayağını da yedi zaten.
Sıkıcı değil dizi, bence akıcı ama pek sevdiğim söylenemez ilk bölümle. İkinci bölümü izleyip öyle karar vereceğim iptal mi yoksa devam mı olacağına.
7/10
Çoğunu gece izledim bölümün, son 20 dakikası bugüne kaldı. Pek bir şey yoktu ya izlenebilirmiş.Bize çok yakın bi dizi Bu yorumundan sonra + eleştirmenleri de göz önunde bulundurdugunu düşünürsek iptali görecek sende
Bu arada +18 (bence +13) sahnesini naptın
yazılı olmayan bir kural olan sammy'yi (bassamin oğlu) sevmeme kuralını devam ettiriyorsun demek, güzel1x1
Dizi bildiğin bizim total dizileri gibi olmuş.
Davullu zurnalı düğünler, iğrenç bir kötü adam. Homeland tarzı dizi beklerken Karagül çıktı.
Dizi kötü değil ama iyi de değil. Oyunculuklar yetersiz, karakterlere de pek ısınamadım ama Bassam'ı sevdim. Yalnız oğlu tam dayaklık.
Dayağını da yedi zaten.
Sıkıcı değil dizi, bence akıcı ama pek sevdiğim söylenemez ilk bölümle. İkinci bölümü izleyip öyle karar vereceğim iptal mi yoksa devam mı olacağına.
7/10