FX Tyrant 1. Sezon Yorumları

1x7

Olaylar olaylar. Birinci bölümden sonraki en güzel bölümdü. :)

Ulan Jamal güzelim kadına nasıl kıydın. Seni makamın için değil kendin olduğun için seviyordu. Koltuğunu kaybetsen Leila sana tekmeyi basacak haberin yok. :)

20 yıl önceki katliamı da babaları değil, amcaları general Tariq Al-Fayeed gerçekleştirmiş. O adamdan her şey beklenir zaten yetki verseler tüm şehri kurşuna dizicek. Kraldan daha kralcı. :)

Bassam halk falan diyor ama hikaye hırslı olduğu her halinden belli. Şeyhide o yüzden öldürdü. Başkanlık koltuğunu da abisine bırakmayacak belli oldu. :)
8.5/10

1x8

Sezon finali yaklaştıkça heyecanlı olmaya başladı yine güzel bir bölümdü. :)

Gelin Nusrat'tan hiç beklemezdim Jamal'a beni koynuna al demediği kaldı. Demek ki olgun adamlardan hoşlanıyor, Ahmed ergenini napsın. :)

Molly'de kocasının gerçek yüzünü görmeye başladı. Kayalıklardaki konuştukları yeri Da Vinci's Demons'ta gördük sanki. (b) İstanbul'da çekildiğine yüzde yüz eminim. :)

Bana göre de finali bağlayamamışlar. Fakat Jamal'ın darbeyle indirilmesi yakın. :)
8/10

1x9

Çok iyi bölümdü yine, dizi süper gidiyor. Sezon finali daha güzel olacaktır. :)

General Tariq Al-Fayeed'e çok güzel kumpas kurdular, Jamal'ın Katherina'ya söylediği maldivlere yerrleşeim kaydını ve Tarig'in kabile reisleriyle buluşacak olmasını Jamal'a darbe girişimi olarak gösterdiler. :)

Ürdün'de ki sarayı sadece dışarıdan gösteriyorlar, iç çekim tamamen İstanbul'da gerçekleşmiş. Muhteşem Yüzyıl dizisinde ki kullanılan çekim yerlerinde de sahne çekmişler. :)

Bassam'ın daha önceki bölümlerde 15 yaşında katil olduğunu öğrenmiştik. Bu bölümde ise; Tariq 9 yaşında katil olduğunu ileri sürdü. (Bassam'ın tetiği çekerken ki görüntüsünün 15 yaşında olmayacağı ise ayrı tartışma konusu)
8.5/10

1x10 (Sezon Finali)

Gayet iyi bir sezon finaliydi ama senaryosunda beğenmediğim kısımlar da vardı. :)

Tek ben değilmişim. Sizinde finalde ters köşe olmanıza sevindim. @Forumdash @yatutarsa :)

Hakim'in kızını kazığa da oturtsalar üzülmem artık. Hıyar darbe girişimini iki kadeh içkiye ötmüş. :)

Bassam'ı iktidar koltuğu ve hırsı gözünü kör etti. Jamal her türlü sözünü dinliyordu seçim kararı almıştı. Diktatörlükten demokrasiye bir günde geçilmez ki. Zamanla abisine daha farklı adımlar attırabilirdi. Hem Jamal'ın başkanlık koltuğunda uzun süre kalıcı olmak gibi bir niyeti yoktu. Takmıştı kafayı maldivlere kaçmak istiyordu. :)

Kesinlikle Jamal kardeşi Bassam'ı çok seviyor. Yoksa denize açıldıklarına bu kadar içten konuşmazdı. O sahnelerde Jamal muhteşem performans sergiledi. :)

Baldız ve Emma'nın sahnelerinde cafe sahibi güldürdü. :)
9/10

1x10 (Sezon Finali)

Gayet iyi bir sezon finaliydi ama senaryosunda beğenmediğim kısımlar da vardı. :)

Tek ben değilmişim. Sizinde finalde ters köşe olmanıza sevindim. @Forumdash @yatutarsa :)

Hakim'in kızını kazığa da oturtsalar üzülmem artık. Hıyar darbe girişimini iki kadeh içkiye ötmüş. :)

Bassam'ı iktidar koltuğu ve hırsı gözünü kör etti. Jamal her türlü sözünü dinliyordu seçim kararı almıştı. Diktatörlükten demokrasiye bir günde geçilmez ki. Zamanla abisine daha farklı adımlar attırabilirdi. Hem Jamal'ın başkanlık koltuğunda uzun süre kalıcı olmak gibi bir niyeti yoktu. Takmıştı kafayı maldivlere kaçmak istiyordu. :)

Kesinlikle Jamal kardeşi Bassam'ı çok seviyor. Yoksa denize açıldıklarına bu kadar içten konuşmazdı. O sahnelerde Jamal muhteşem performans sergiledi. :)

Baldız ve Emma'nın sahnelerinde cafe sahibi güldürdü. :)
9/10
vay bitirmişsin hemen diziyi. sevmene sevindim :)