FX Tyrant 1. Sezon Yorumları

Ben yeni geldim :X Daha diziyi indirmedim bile.Şimdi indircem ama geceye çıkar:X

edit: Daha ingilizce altyazı bile çıkmamiş ve ne zaman türkçeye çevrilsin @yatutarsa :( Son 2 kala:(
ben online bi siteden baktım ing altyazı vardı. :D izleyeyim dedim ama yemedi :F yarın izlerim artık :D

1x8
Çok alakasız bir yerde mi bitti, eksik mi yüklemişler anlamadım ama neyse. :D
Ne kadar çok sevenin varmış ey koca Jamal. :( Yakında ordu para ve medya üçgenini karşısına alacak.

Sammy bir tokat daha yeseydi keşke yine babasına karşı çıkıp :A

Jamal son sahnede boşa heyecanlandırdı o ka, balık tutacağlarmış :T: bu arada Leila ve Bassam noldu (b)
8/10

Son düzenleme:
S01B08 izledim :X

Önce şunu söylim:X Dizinin bazı sahneleri İstanbuldu fark ettiniz mi?? @yatutarsa @xemrexxx

Bassam'ın karısının korumalarla koştugu yer (adı aklıma gelmiyor bi türlü çok tanıdık bi yerdi:( ) ve Jamal'ın tekneyi gösterdiği yerler İstanbul'dan sahnelerde muhtemelen Bassam'ın karısının konuştugu kayalıklı yerde İstanbul'dur:X

Bu bölüm geçiş bölümü gibiydi. Çokta önemli bişey olmadı. Darbeden bahsedilince aklıma gezi eylemleri geldi dizide muhtemelen gezi eylemlerinden görüntülerde görürüz :A

Bu arada Jamal'ın gelini jamal'a mı sarkti 😱 Kapıyı kapayınca ağlamadı etmedi hatta yüzünde bi tebessüm bile vardı 😱

bölümü izledim
vay hain barroş :(
jamal sana tekne alsın sen onu devirmeye kalk .ss

bu arada @yatutarsa
jamal geline napmış anlayan?
Jamal gelinine;
İlk bölümde bakire mi değil mi diye yoklama yapmişti:X Hatta bozdu bile diyebiliriz:X

S01B08 izledim :X

Önce şunu söylim:X Dizinin bazı sahneleri İstanbuldu fark ettiniz mi?? @yatutarsa @xemrexxx

Bassam'ın karısının korumalarla koştugu yer (adı aklıma gelmiyor bi türlü çok tanıdık bi yerdi:( ) ve Jamal'ın tekneyi gösterdiği yerler İstanbul'dan sahnelerde muhtemelen Bassam'ın karısının konuştugu kayalıklı yerde İstanbul'dur:X

Bu bölüm geçiş bölümü gibiydi. Çokta önemli bişey olmadı. Darbeden bahsedilince aklıma gezi eylemleri geldi dizide muhtemelen gezi eylemlerinden görüntülerde görürüz :A

Bu arada Jamal'ın gelini jamal'a mı sarkti 😱 Kapıyı kapayınca ağlamadı etmedi hatta yüzünde bi tebessüm bile vardı 😱

Jamal gelinine;
İlk bölümde bakire mi değil mi diye yoklama yapmişti:X Hatta bozdu bile diyebiliriz:X
nusrat meğer jamal a aşıkmış ondan ahmed e yanaşmıyormuş :F

1x9
Bu bölüm İst'te çekilmiş baya belli oluyordu. Hatta bazı sahneler MY setinde gibiydi? :D @xemrexxx çok konuşan bir aşçı vardı o adam türk galiba türk aksanı sezdim onda
Tariq i sevmezdim zaten çok iyi oldu :Z jamal tam bir sülüman kim ne derse inanıyor :F leila üzdü ağlamasıyla. :( bassam le konuşması duygusaldı..
bassam in ibretlik değişimi. çocuk doktoru barry den darbeci bassam al fayeed e 😱
uçağın patladığı sahne çok iyiydi. hiç beklemiyordum böyle bir şey :O
8.5'tan 9/10
@OzaN baya güzelleşti son iki-üç bölümde dizi, bol vaktin olduğu bir ara dön bence. :D