FX Tyrant 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,464
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Homeland'in Emmy ödüllü yapımcı ve senaristi Gideon Raff'ın geçtiğimiz akşam FX kanalında yepyeni bir dizisi başladı: Tyrant

Daha önce şu konuda diziyle ilgili bilgiler vermiştik. Amerika'da Salı geceleri yayınlanacak olan diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıkta yapabilirsiniz...

Dizinin IMDb'de 8.5 puanla başladığını da belirtelim.

_1403536078.jpg

[HASHTAG]#Tyrant[/HASHTAG] S01B01 izledim (taşındı)

Anlamadim arkadaş bu dizi "eleştirmenlerce" nasıl beğenilmemiş😱Sanki "eleştirmenler" bizden olmayan bizden değildiri benimsemiş gibiler. Dizi beni ilk 10 dk'dan sonra kendi içine çekti resmen:X

Dizinin görselliğini saymıyorum bile.Öncelik olarak bunun için izlmeyi düşünüyordum ama senaryo olarakta gayet güzel başladi.

Hatta dizide Suriye diye gösterilen yer İstanbul'du :X Karşilaştirmayı spoi içine koyuyorum yer kaplamasın:X

33nfclc.jpg

Dizi hakkındaki yorumum;
Düğün sahnesi çok güzeldi. Halaylar filan tam bizlik dizi gibiydi.Diziye ısınmaya daha bi etken oldu.Dizideki zenginlik ihtişamlık olağan üstündü:X

Bassham'ın kardeşi yerine adamı öldürmesi oldukça iyi düşünülmüş bölüm sonuydu.

Jamal karakteri tam bizdeki kötü adamlar gibi:A İşe yaramaz aklı fikri uçkurunda:X Yalnız şunu söyleyeyim adamın seçtiği yabancı parçalar benden 10/10 aldı:X (Dream on)

Jamal'ın gelinine neden öyle bi hareket yaptı anlamadım.Kızın bakireliğini aldı😱Jamal'ın karısı da Bassham'a aşık galiba(b)

Dİzinin ilişkileri bile kendinden söz ettiriyor:X

Diziye bir kaç bölüm daha şans vericem mutlaka. Bendeki beklentisi izledikten sonra daha da arttı.Umarm FX hata yapmaz.(Şimdilik diziyi savunuyorum) :)

Diziye 8/10 veriyorum ama gönlüm 9/10'dan yana:X

Olumsuzlukla başlayıp umutlandiğim diziler arasına girdi:X @OzaN şu senin konuna imdb'si düşen çıkan, o konuyaa ekleyebilirsin:X Dün baktiğimda imdbd 277 kişiye 8.3'dü şimdi baktim 854'e 8.5/10 çıkmış:X

diziyi daha daha sonraya atıcaksınızdır ama izlemenizi öneririm (ilk bölümü):X @sürgünüm @destere @xemrexxx @yatutarsa

1x1

Olmuş bu dizi. :D Çok erken belki bunu demek için ama ilk bölümü oldukça beğendim, gelecek vaat ediyor. :) :)

Görsellik muhteşemdi, sarayın haşmeti süper yansıtılmış.

Daha ilk dakikalarda kaptırdım kendimi diziye.
bkz: Flashback'te açılış töreni gibi bir şey var, baba cemali almış gidiyor bassam mal mal bekliyor o sırada sesli bir şekilde "la olm mal mısın çıksana ordan!" diye bağırırken buldum kendimi :d

Cemal daha doğrusu Jamal teröristin akrabasını döverken havluyu çıkarınca dedim Jamal niyeti bozdu :F Bassam yerinde müdahale etti de düğün patlamadı. :D Bu arada tam bir "öküz" Jamal. O nasıl bir bekaret kontrolüdür öyle .ss

Düğün sahnesi eğlenceliydi halaylar falan zurna sesi duyar gibi oldum arada, adapte olmayı kolaylaştırdı.

Bassam'ın oğluna tokatları süperdi çok atarlanmıştı. :d bu arada dizimizin gay'i Sammy galiba :D

Merakla bekliyorum ikinci bölümü. :D

9/10

+18 var ama hbo showtime gibi değil. ilişki sırasında sadece surat görunuyordu. iftar- sahur arası o sahne geçişsede diziden bişey kaçırmış olmazsın.

@yatutarsa
aynen
tokat sahnesi süperdi.Atarlanmasıda sevdiğini geride bırakmak istemedi galiba:F o oğlan çok saçma bi karakter olmuş:X

+18 var ama hbo showtime gibi değil. ilişki sırasında sadece surat görunuyordu. iftar- sahur arası o sahne geçişsede diziden bişey kaçırmış olmazsın.

@yatutarsa
aynen
tokat sahnesi süperdi.Atarlanmasıda sevdiğini geride bırakmak istemedi galiba:F o oğlan çok saçma bi karakter olmuş:X
ahaha :F ikinci tokata çok şaşırdım özellikle ben :D
bu arada diktatörü Metin Çekmez çok iyi oynardı :D