Tyrant Dizisinin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu - FX

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
10298779_760666163966065_499678946695407009_n.jpg

FX bu yaz ekranlara en güvendiği bir dizi ile yine karşimiza çıkıyor. "Tyrant"
Tyrant dizisi Homeland ve 24 dizilerinin yaratıcılarının ellerinden çıkıyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizinin pilot bölümünü Gideon Raff kaleminden çıkarken, yönetmen koltuguna ise Harry Poter'ın yönetmeni David Yates oturuyor.

Dizinin özeti ise şöyle;Kurgusal bir şehir olan "Baladi"de geçecek olan dizi, yaklaşik 20 yıldır Los Angels'ta kendi isteğiyle sürgün hayatı süren Barry, yeğeninin düğünü için ülkesine geri döner. Diktatör bir babanın oğlu olan Barry'nin Baladi'ye dönüşüyle kendini ailevi, siyasi çatışmalarin içinde bulacaktır.

Dizi 24 Haziran Salı akşamı FX ekranlarında olacak.

İşte O Dizinin Fragmanları

konusu ilginç
baladi diye bir şehir gerçekten varmı @Forumdash ? :)

konusu geçmişte geçen diziler daha bir harika oluyor bu gelecekle alakalı bilimkurgu sanırım yani biraz türe uzağım :)

Konusu ilgimi çekmedi ama oyucular kaliteli hem de fragmanlar merak uyandırıcı.:)

Siyasi olaylar her zaman dikkatimi çeker izlemeyi planlanıyorum🙂

yinede en iyi dizisi TWD sanırım diğerleri pek parlak değil :)

bilimkurgumu yani?
zaman makinasıyla geçmişe giden bir dizi çekilmeli çok hoş olurdu :)
Yok TWD Türkiye'de FX'te yayınlanıyor ama Amerika'da AMC'de o.

Öne çıkan FX dizileri:

Fargo
American Horror Story
The Americans
Louie
Sons of Anarchy
Justified

yinede en iyi dizisi TWD sanırım diğerleri pek parlak değil :)

bilimkurgumu yani?
zaman makinasıyla geçmişe giden bir dizi çekilmeli çok hoş olurdu :)
G.o.T gibi düşün. Ordakiler nasıl var olmayan yerler ve kendi yasaları filan var, bu dizide de günümüz gerçeğine yakın ama farazi olaylarin baş gösterdiği dizi olur diye tahmin ediyorum(b)

G.o.T gibi düşün. Ordakiler nasıl var olmayan yerler ve kendi yasaları filan var, bu dizide de günümüz gerçeğine yakın ama farazi olaylarin baş gösterdiği dizi olur diye tahmin ediyorum(b)
ama bir Got da savaşlar eski usul kılıçlarla vucut vucuda mertlik bozulmamış :) daha çarpıcı,
ama gelecekte geçen diziler çocuk oyuncağı gibi ışın kılıcıdır yok bilmem nedir :))

Yok TWD Türkiye'de FX'te yayınlanıyor ama Amerika'da AMC'de o.

Öne çıkan FX dizileri:

Fargo
American Horror Story
The Americans
Louie
Sons of Anarchy
Justified
bir fargo var izlediğim diğerlerinden haberim yok :)

son of anarchy nin jenerik müziği birinci sıradaymış en iyisi seçilmiş bu arada :)

ama bir Got da savaşlar eski usul kılıçlarla vucut vucuda mertlik bozulmamış :) daha çarpıcı,
ama gelecekte geçen diziler çocuk oyuncağı gibi ışın kılıcıdır yok bilmem nedir :))

bir fargo var izlediğim diğerlerinden haberim yok :)

son of anarchy nin jenerik müziği birinci sıradaymış en iyisi seçilmiş bu arada :)
Ben de tek Fargo'yu izledim, Louie'nin 2-3 bölümünü saymazsak ama çoğu iyi gibi gözüken diziler. :D

Ben de tek Fargo'yu izledim, Louie'nin 2-3 bölümünü saymazsak ama çoğu iyi gibi gözüken diziler. :D
son of anarchy nin puanı iyiym,işte motorcularla alakalı konu sanırım konu beni sarmadı yoksa izleyecektim :)
louie de iyiymiş puan olarak yalnız konu neyle alakalı?

ama gelecekte geçen diziler çocuk oyuncağı gibi ışın kılıcıdır yok bilmem nedir :))[
La yok ışın kılıcı filan :X Görmüyormusun fragmanda kullanılan ucaklar bile günümüz uçaklarından:X

En iyisi AHS:Coven :A

son of anarchy nin puanı iyiym,işte motorcularla alakalı konu sanırım konu beni sarmadı yoksa izleyecektim :)
louie de iyiymiş puan olarak yalnız konu neyle alakalı?
Sons of Anarchy'i izlemek istiyorum aslında ben ama çok sezon var. Anca eldeki malzemeler bitince. :):)

Louie bir komedyenin hayatını anlatıyor. Adam kendisini oynuyor bir nevi yalnız kendi adı Louis onu Louie yapmış dizi için. :):) American Hustle'da Bradley Cooper ile buz muhabbetini yapan adam başrolde. Öyle gülme efektli falan bir komedi değil sessiz sakın diyalog üzerine kurulu bir iş ama beni pek sarmadı ilk bölümleriyle. Ona da eldeki komediler bitince dönerim belki. Emmy'de falan hep aday oluyor. :)

La yok ışın kılıcı filan :X Görmüyormusun fragmanda kullanılan ucaklar bile günümüz uçaklarından:X

En iyisi AHS:Coven :A
AHS'yi de izleyeceğim bir ara kısmetse, bakalım. :D