- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Ohaa gecenin şu saatinde şok yaşıyorum resmenFX son zamanlarda formda. Bu diziyle de golü atar gibi gözüküyor. Diziye olumlu baksam da 8 altı puan alırsa izlemem.![]()
Ohaa gecenin şu saatinde şok yaşıyorum resmenFX son zamanlarda formda. Bu diziyle de golü atar gibi gözüküyor. Diziye olumlu baksam da 8 altı puan alırsa izlemem.![]()
Pek parlak gözükmüyor puanlar bakalım IMDb puanı nasıl olacak?Ohaa gecenin şu saatinde şok yaşıyorum resmenEleştirmenlerden 61 almiş görünüyordu.Hangi gazete ne yazmiş derken Washington Post golü attı ve puanı 59 düşürdü
![]()
Bi Homeland beklemiyordum FX'ten The American'dan ağzim yanmişti ama bu kadar da düşük beklemezdimPek parlak gözükmüyor puanlar bakalım IMDb puanı nasıl olacak?![]()
Şimdi IMDb puanına baktım bir de ne göreyim 9.9 puanBi Homeland beklemiyordum FX'ten The American'dan ağzim yanmişti ama bu kadar da düşük beklemezdimİlk bölümü yine de izlicem
![]()
Yaa seyrcide bıraktiği etki öyle bişeyseŞimdi IMDb puanına baktım bir de ne göreyim 9.9 puanAma sonra sadece 7 oy kullanıldığını gördüm.
![]()