+18 Aşk-I Muhteşem---10.Bölüm--Yeni Karakterlerle Macera Devam Ediyor

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
vayy be emrem dizide yaparmış :D

çikübüs ve sinem karakterlerini forumdaki arkadaşlardan esinlendin galiba :D

bamya kral silem karakteri için @destere den esinlendiğim söyleniyor gerçek adı selim ya silem adı oradan geliyormuş diyolla sizce yağar mıyım @Çiğdem- :F
bamya mamya deme malı götürüyor sanki acuru olan bi fokmu alıyor bamyalllar daha çok şanslı :)

@destere komik bölüm kapandımı en son konu açmıştın haberin vardır?:)
komik bölüm açık benim bildiğim aam orayı kapatsalarda bişey farketme forumun heryanını komik bölüme çeviririz :)

bana bakk yarın sabak yakalarım ama seni :F
ama belki seni öveceğim methiyeler dizeceğim ardından niye kötü düşünüyorsunki :))

bamya mamya deme malı götürüyor sanki acuru olan bi fokmu alıyor bamyalllar daha çok şanslı :)

komik bölüm açık benim bildiğim aam orayı kapatsalarda bişey farketme forumun heryanını komik bölüme çeviririz :)

ama belki seni öveceğim methiyeler dizeceğim ardından niye kötü düşünüyorsunki :))
ama bülenti götürüyor bülent adı sana kimi çağrıştırıyor :A

Bir konu açıcaktım, açamadım ya la :)

Yasak olamasın son günlerde komik paylaşım yapanda yok ben en son seninkini hatırlıyorum.:)
işte orayı kapatınca alternatif olarak komik yazılar kısmı kalıyor orayı kapatmalarının mantığı yokki zaten niye kapatmışlar sebep nedir kesin yanlışlıkla kapanmıştır başka sebep yok :)