totoş sorunu kimdeydi o zaman
o da desteredeydi vücudunun orta bölümü komple sorunluydu
- - - Ekleme - - -
O zaman vermişimdir
oy verenelre bakıp ab reytingini hesaplıyorum oy vermeye devam edin hep aynı kişiler oy verirse hesaplayamam
totoş sorunu kimdeydi o zaman
O zaman vermişimdir
o da desteredeydi vücudunun orta bölümü komple sorunluydu
- - - Ekleme - - -
oy verenelre bakıp ab reytingini hesaplıyorum oy vermeye devam edin hep aynı kişiler oy verirse hesaplayamam
Desterede sağlam bi yer bırakmadın sende
Ben bu isim yazma olayını unutmuştum. Bir süre ben senaryo bölümüne uğramayayım rezil oldum. Sadece yöneticiler görüyor diye biliyordum :blue:oy verenelre bakıp ab reytingini hesaplıyorum oy vermeye devam edin hep aynı kişiler oy verirse hesaplayamam
hepsi adamın ocukluğunda saklı sene 1994 destere ik iyaındaykene tv de temek içgüdü var tv de il k kez destere herkes yuduktan sonra kalakar parmak uçlarında tv yi açar tabi boyu yetmez izlerkene kanepeye de çıkamaz sürekli parmak ucunda tam sharon stone işi pişirirken destere heyecana gelir ve totosunun üzerine düşer ve totosuna çivi batar 2 litre kan verilir o kanı kimden aldıysa arka kısmı büyürü ön kısım küçülür o günden sonra çok acıklı bir hikaye
Ben bu isim yazma olayını unutmuştum. Bir süre ben senaryo bölümüne uğramayayım rezil oldum. Sadece yöneticiler görüyor diye biliyordum :blue:
Koptum resmen dediğim gibi sen bu senaryo olayını çözmüşsün
bazı bölümler çıkıyor bazı bölümler çıkmıyor mesela kvdo da 8.bölüm çıktı 9.bölüm çıkmadı kim oy verdiğ
- - - Ekleme - - -
cast ı çok iyi seçiyorum öteki dizide poalt ve destere var burada bülent ve çükübiks ağa
Çüküniks zaten reyting makinası mübarek, nerde oynasa rahat 62 shr aldırtıyor
izleyiciyi kendie çejkiyor adam aman şey
özeti ilginç oran almış desterenin favori oranı bu çükübiks in caroline nin emrine vericen dünyayı fetherderlerçekmez mi, 62 shr bu az buz bişey değil.. Özeti 31 shr alıyor
özeti ilginç oran almış desterenin favori oranı bu çükübiks in caroline nin emrine vericen dünyayı fetherderler
Dünya zenginleri bir haftada sıfıra düşer
caroline kim benzer diye düşündüm ama olmadı. Kadın eşi cinsi bulunur cinsten değilçükübiks ağa hepsini kendine benzetir
8.5'tan 9
Okudum ama bir daha okuyacağımı sanmıyorum :
10 Puan