ucubeler 90-60-90 olsunhahahah ucubelerin arasına düşeciseeee
ucubeler 90-60-90 olsunhahahah ucubelerin arasına düşeciseeee
tamam senaryosunda @gözlemci ayarlasın sana o ölçülerde ucubeler aa maskeli katile asılıyor bu destereucubeler 90-60-90 olsun
maskeli katilin erkek olduğu belli değilki bak sürpriz bir şekilde manken gibi bişey çıkacak maskenin altındatamam senaryosunda @gözlemci ayarlasın sana o ölçülerde ucubeler aa maskeli katile asılıyor bu destere
bülentin adını duyunca yine ortalığa fok atmışsn kokusu geldimaskeli katilin erkek olduğu belli değilki bak sürpriz bir şekilde manken gibi bişey çıkacak maskenin altında
hahaaha @gözlemci maskeli katile söyle desterenin yanına gelmesin destere niyeti bozdu vlla hahahamaskeli katilin erkek olduğu belli değilki bak sürpriz bir şekilde manken gibi bişey çıkacak maskenin altında
Aaaa😱 ben şoka girmiyimde kim girisn katile asılanı bile ilk defa gördüm @destere maskeli aktil şöyle eteğini kaldırcak birde ne çıkıcak sana bir bacak ama erkek bacağıtamam senaryosunda @gözlemci ayarlasın sana o ölçülerde ucubeler aa maskeli katile asılıyor bu destere
Harbi niyeti bozmuş katil öldürmke için bile yanına uğramasın mazallah bıçak aralarında bir aşka sebep felan olurhahah
hahaaha @gözlemci maskeli katile söyle desterenin yanına gelmesin destere niyeti bozdu vlla hahaha
olsun draş ederiz )Aaaa😱 ben şoka girmiyimde kim girisn katile asılanı bile ilk defa gördüm @destere maskeli aktil şöyle eteğini kaldırcak birde ne çıkıcak sana bir bacak ama erkek bacağı
Harbi niyeti bozmuş katil öldürmke için bile yanına uğramasın mazallah bıçak aralarında bir aşka sebep felan olur
balık gruplarında erkekler fazla olunca bazı erkek balıkalr cinsiyet değiştirip dişi oluyormuş bu senaryodada erkek çok olunca maskeli katil dişiye dönmüş olabilirhahah
hahaaha @gözlemci maskeli katile söyle desterenin yanına gelmesin destere niyeti bozdu vlla hahaha
aaaa mantığa bak @gözlemci 😱😱😱 çocuk doğru söylüyor aslında eğer kadınsa bizleri bukadar korkutan o ucubenin saçını başını yolarım vllaolsun draş ederiz )
balık gruplarında erkekler fazla olunca bazı erkek balıkalr cinsiyet değiştirip dişi oluyormuş bu senaryodada erkek çok olunca maskeli katil dişiye dönmüş olabilir
yok yolmayalım onuda dolaba alalım kızsa kıyamamaaaa mantığa bak @gözlemci 😱😱😱 çocuk doğru söylüyor aslında eğer kadınsa bizleri bukadar korkutan o ucubenin saçını başını yolarım vlla