+18 Aşk-I Muhteşem---10.Bölüm--Yeni Karakterlerle Macera Devam Ediyor

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
bamya mamya deme malı götürüyor sanki acuru olan bi fokmu alıyor bamyalllar daha çok şanslı :)

komik bölüm açık benim bildiğim aam orayı kapatsalarda bişey farketme forumun heryanını komik bölüme çeviririz :)

ama belki seni öveceğim methiyeler dizeceğim ardından niye kötü düşünüyorsunki :))
hahahah öyle karışık yazıyorsunkı ben övüyorsun sanıyorum gerçekten ama @xemrexxx sağ olsun hemen kötü niyetlerinden bahsediyor gözümü açıyor :F

hahahah öyle karışık yazıyorsunkı ben övüyorsun sanıyorum gerçekten ama @xemrexxx sağ olsun hemen kötü niyetlerinden bahsediyor gözümü açıyor :F
emreye inan sen, ömrünü haremde sultanım hünkarım diye geçiren parlakların lafına güveniyorsun, benim sözüme güvenmiyorsun aha bunu bir köşeye yazdım :)

emreye inan sen, ömrünü haremde sultanım hünkarım diye geçiren parlakların lafına güveniyorsun, benim sözüme güvenmiyorsun aha bunu bir köşeye yazdım :)
hahaha tm cnm alınma senin sözünede güveniyorum tabi ama bazen pompy gibi ne dediğini anlamak güçç oluyor :F

Sorma zor yetiştim zaten ::F sizle çene yarışından çıkıcam diye ee ne kaynattınız bakıcam şimdi :F
dedikodu falan yapamadık @Çiğdem- erkenden kaçtı , @xemrexxx ise arkasıyla trampet çalıyordu tek başıma kaldım tekte dedikodu çekilmiyor :)

hahaha tm cnm alınma senin sözünede güveniyorum tabi ama bazen pompy gibi ne dediğini anlamak güçç oluyor :F
ayyy :)) aramız bayağı yumuşadı tam dolaba girecek duruma geldik gibi :)) iyiyiz iyiyiz :)

dedikodu falan yapamadık @Çiğdem- erkenden kaçtı , @xemrexxx ise arkasıyla trampet çalıyordu tek başıma kaldım tekte dedikodu çekilmiyor :)

ayyy :)) aramız bayağı yumuşadı tam dolaba girecek duruma geldik gibi :)) iyiyiz iyiyiz :)
Hem laf ataydın hem güleydin beaa insan dedikodumu yapmazmı ama size boluda kokulu seda sayanın öpücüklerinden getiridm :F