ben bir diziye dalayım en iyisibülentin maceralarını okuyor bence
hahahah öyle karışık yazıyorsunkı ben övüyorsun sanıyorum gerçekten ama @xemrexxx sağ olsun hemen kötü niyetlerinden bahsediyor gözümü açıyorbamya mamya deme malı götürüyor sanki acuru olan bi fokmu alıyor bamyalllar daha çok şanslı
komik bölüm açık benim bildiğim aam orayı kapatsalarda bişey farketme forumun heryanını komik bölüme çeviririz
ama belki seni öveceğim methiyeler dizeceğim ardından niye kötü düşünüyorsunki )
emreye inan sen, ömrünü haremde sultanım hünkarım diye geçiren parlakların lafına güveniyorsun, benim sözüme güvenmiyorsun aha bunu bir köşeye yazdımhahahah öyle karışık yazıyorsunkı ben övüyorsun sanıyorum gerçekten ama @xemrexxx sağ olsun hemen kötü niyetlerinden bahsediyor gözümü açıyor
hahaha tm cnm alınma senin sözünede güveniyorum tabi ama bazen pompy gibi ne dediğini anlamak güçç oluyoremreye inan sen, ömrünü haremde sultanım hünkarım diye geçiren parlakların lafına güveniyorsun, benim sözüme güvenmiyorsun aha bunu bir köşeye yazdım
Sorma zor yetiştim zaten : sizle çene yarışından çıkıcam diye ee ne kaynattınız bakıcam şimdisen daha gitmedinmi? bugün @Çiğdem- le birlikte arkandan dedikodu yapacağız bugün sen kazana düşüyorsun
oğlanmı işte kız tabiki prenses büloş tecrübeli kızlardan
dedikodu falan yapamadık @Çiğdem- erkenden kaçtı , @xemrexxx ise arkasıyla trampet çalıyordu tek başıma kaldım tekte dedikodu çekilmiyorSorma zor yetiştim zaten : sizle çene yarışından çıkıcam diye ee ne kaynattınız bakıcam şimdi
ayyy ) aramız bayağı yumuşadı tam dolaba girecek duruma geldik gibi ) iyiyiz iyiyizhahaha tm cnm alınma senin sözünede güveniyorum tabi ama bazen pompy gibi ne dediğini anlamak güçç oluyor
Hem laf ataydın hem güleydin beaa insan dedikodumu yapmazmı ama size boluda kokulu seda sayanın öpücüklerinden getiridm
seda sayanın son kullanma tarihi geçmiş daha güzel bişey yokmuydu sedadan rutubet kokusu geliyorHem laf ataydın hem güleydin beaa insan dedikodumu yapmazmı ama size boluda kokulu seda sayanın öpücüklerinden getiridm
Ahahha manyaskın sen yaww rutubet kokmuyor naftalin kullanıyormuşseda sayanın son kullanma tarihi geçmiş daha güzel bişey yokmuydu sedadan rutubet kokusu geliyor
naftalin böceklere karşı önlem olarak konulurdu sanırım, buna ne böcekler kaçmış bunun naftalinlik hali kalmamışAhahha manyaskın sen yaww rutubet kokmuyor naftalin kullanıyormuş
anladım sedanın dudişlerini beğenmedin tamam bende sana Fahriye evceninmkileri yollarım bözeksizdir hem taze taze soğan gibinaftalin böceklere karşı önlem olarak konulurdu sanırım, buna ne böcekler kaçmış bunun naftalinlik hali kalmamış
onu yolla işte onun soganınıda sarmısağınıda onuda ) kabul ederim her türlüanladım sedanın dudişlerini beğenmedin tamam bende sana Fahriye evceninmkileri yollarım bözeksizdir hem taze taze soğan gibi
Ulan sana Allah cenentte huriler nasip etsin ne diyimonu yolla işte onun soganınıda sarmısağınıda onuda ) kabul ederim her türlü
aminnnn )Ulan sana Allah cenentte huriler nasip etsin ne diyim
şey derken ney mesela )sen şey olsan çekilmezsin ki
anladın sen onu senin sürekli yaptığın bişibenceşey derken ney mesela )
anlamadım valla neyse anlamış gibi yapyım konuşamadığına göre kesin rtüke takıldınanladın sen onu senin sürekli yaptığın bişibence
aminnnn )
hahahah ucubelerin arasına düşeciseeeeUlan sana Allah cenentte huriler nasip etsin ne diyim