aaaa ben sok 😱Kırılıyorum ama.
neyse Düzcespor gösterisini izlersin yarın
aaaa ben sok 😱Kırılıyorum ama.
Video nerede görmeden bişi diyememŞimdi YouTube da bir video paylaşıldı. (24 saat ancak olmuş) O videoyu buraya atsam topluluk kuralları gereği video buradan anında silinir. Ama YouTube da alenen yayınlanıyor.
Video da olan kişide bu yarışmadan biri. Acun bu medya sektörüne büyük zararlar vermiştir. Bu konuda mikrofonları @xemrexxx çeviriyorum. Sendeyim @xemrexxx
YouTube Turabi yaz. 165 bin izlenen video'ya bas ve dinle.Video nerede görmeden bişi diyemem
Maalesef @Dosi ingilizve biliyor yoksa total @mrt-06 yı kandırırdıkYouTube Turabi yaz. 165 bin izlenen video'ya bas ve dinle.
Acun sektörden sutlanmalı.Maalesef @Dosi ingilizve biliyor yoksa total @mrt-06 yı kandırırdık
Neyse bişi demiyorum zaten önceden belliydi o herifin ne olduğu , ama Acun üstü biri o herif ABD,Almanya vb. Yarışmalara katılıp kazandı ,millet ucuzluk seviyor demek ki
------
@serhatt ın gözler aramış
------
Diva tosunum @MasacRE nün sultanı pert etti
Zaten acunmedyayı eski karısı ve büyük kızı yönetiyor , macun futbola odaklıAcun sektörden sutlanmalı.
Bu hafta elenir gibi senem potaya girmezseBravo Zeynep
Zaten güzel kız çok yok Zeynep elenirse napacaz :/Bu hafta elenir gibi senem potaya girmezse
Al bak Almeda Queen diva olmuş , Dilşah desen tam @Yakamoz-Asi likZaten güzel kız çok yok Zeynep elenirse napacaz :/