RüzgarGülü
Favori Üye
. @xemrexxx kanal kapanır yakında izleyici televizyonu açık bırakıp yatıyor gibi birşey oldu
okuyan bir xemrexxx birde forumdash şimdilik

en kötü kültür iş iyaptık derim. @xemrexxx kanal kapanır yakında izleyici televizyonu açık bırakıp yatıyor gibi birşey olduokuyan bir xemrexxx birde forumdash şimdilik
![]()
![]()
Forumdashın alıntıladığı kısmı okudum @OzaN görse kaldırır bu sefer diziyi.zaten dizi +18senin de bazı kısımalrı okumaman lazım panpa
neyse avatarında gördüm sow u diziye transfer edlim büloş bayılır
![]()
Ben azından okumayıp oy verdim başkası oy vermeye bile tenezzül etmemiş teşekkür etmen lazım :5:
@RüzgarGülü profiline bakaga işte bunu demeyecektim hakaret olarak algılıyorum ve puanımı veriyorum o deilde ben 1 verecektim puanlama 5 den başlıyo 5 çok fazla 1 puan verecem
modlar kaydedebilir mi![]()
Forumdashın alıntıladığı kısmı okudum @OzaN görse kaldırır bu sefer diziyi.Ve daha neler neler yazmışsındır okumaya çekiniyorum.
![]()
aga işte bunu demeyecektim hakaret olarak algılıyorum ve puanımı veriyorum o deilde ben 1 verecektim puanlama 5 den başlıyo 5 çok fazla 1 puan verecem
modlar kaydedebilir mi![]()
ordaki saygıyı gördükl
Helal olsun kardeşim harbi adamsın ama okumadan vermemek en iyisi ya adam sağlam kitle istiyor
. @xemrexxx adam emeğe saygıdan oy kullanıyor daha ne istiyorsun![]()
Puanım 10![]()
benim diziyi mi okuduğumu mu sanıyon xemregöz ucuyla bile bakmıyorum yorumları da okumuyorum sadece kardeşim yorum yapınca baktım ne yazmış diye (rüzgargülü)
puanım 1 modlar ilgilensin![]()
Emre yine döktürmüş. Adam bu işin ustası çıktı![]()
sağol panpa 10 puan verenelre 1 geceliğine bülent i gönderiyoruz![]()
sen niye herkes bu muhteşe mdiziye 10 point vermiyor sanıyorsun yoksa herkes 10 verirdiSakın! Bülenti gönderirsen 10 puanımı geri alırım ona göre![]()
Takasa gönder diziye ağır ithamlarda bulundu. Aklı başına gelir belki.sağol panpa 10 puan verenelre 1 geceliğine bülent i gönderiyoruz![]()
sen niye herkes bu muhteşe mdiziye 10 point vermiyor sanıyorsun yoksa herkes 10 verirdi![]()
Ben onu okudum ama oy kullanmadımordaki saygıyı gördüklkvdo da 3 tane 5 point var biri sen biri takas diğeri çd ya da xantier
![]()
Takasa gönder diziye ağır ithamlarda bulundu. Aklı başına gelir belki.![]()
Ben onu okudum ama oy kullanmadım![]()
Puanlardan olsam da vazgeçmem diyecek kadar bağlısın demek ki onane de olsa desterenin mirası
![]()
O zaman vermişimdiroy kullandığuında adı çıkıyor 8.bölümde adın var![]()
bilmem ki silemle pek anlaşamazlar gibi
- - - Ekleme - - -
oy kullandığuında adı çıkıyor 8.bölümde adın var
- - - Ekleme - - -
evet destere şoparı silem ile yakınlık hissediyordu ikisi de bamya depresyonu yaşıyor![]()