+18 Aşk-I Muhteşem---10.Bölüm--Yeni Karakterlerle Macera Devam Ediyor

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
. @xemrexxx kanal kapanır yakında izleyici televizyonu açık bırakıp yatıyor gibi birşey oldu :) okuyan bir xemrexxx birde forumdash şimdilik :F :F

zaten dizi +18 :D senin de bazı kısımalrı okumaman lazım panpa :D neyse avatarında gördüm sow u diziye transfer edlim büloş bayılır :)
Forumdashın alıntıladığı kısmı okudum @OzaN görse kaldırır bu sefer diziyi. :F Ve daha neler neler yazmışsındır okumaya çekiniyorum. :D

Ben azından okumayıp oy verdim başkası oy vermeye bile tenezzül etmemiş teşekkür etmen lazım :5:

aga işte bunu demeyecektim hakaret olarak algılıyorum ve puanımı veriyorum o deilde ben 1 verecektim puanlama 5 den başlıyo 5 çok fazla 1 puan verecem
modlar kaydedebilir mi :D

aga işte bunu demeyecektim hakaret olarak algılıyorum ve puanımı veriyorum o deilde ben 1 verecektim puanlama 5 den başlıyo 5 çok fazla 1 puan verecem
@RüzgarGülü profiline bak :F

- - - Ekleme - - -

Forumdashın alıntıladığı kısmı okudum @OzaN görse kaldırır bu sefer diziyi. :F Ve daha neler neler yazmışsındır okumaya çekiniyorum. :D

başına +18 koyuyoruz gerisi beni ilgilendirmez dizini devam etmesini isteyen 3 fanı var bence yeterli :F

Helal olsun kardeşim harbi adamsın ama okumadan vermemek en iyisi ya adam sağlam kitle istiyor :D

. @xemrexxx adam emeğe saygıdan oy kullanıyor daha ne istiyorsun :)

benim diziyi mi okuduğumu mu sanıyon xemre :kiki: göz ucuyla bile bakmıyorum yorumları da okumuyorum sadece kardeşim yorum yapınca baktım ne yazmış diye (rüzgargülü)
puanım 1 modlar ilgilensin :D

Takasa gönder diziye ağır ithamlarda bulundu. Aklı başına gelir belki. :F

bilmem ki silemle pek anlaşamazlar gibi :)

- - - Ekleme - - -

Ben onu okudum ama oy kullanmadım :)

oy kullandığuında adı çıkıyor 8.bölümde adın var :F

- - - Ekleme - - -

Puanlardan olsam da vazgeçmem diyecek kadar bağlısın demek ki ona :kiki: ne de olsa desterenin mirası :(

evet destere şoparı silem ile yakınlık hissediyordu ikisi de bamya depresyonu yaşıyor :F