hahah gece dedikodulara kapalıyım cnm brazdan yatıcam çünküsen daha gitmedinmi? bugün @Çiğdem- le birlikte arkandan dedikodu yapacağız bugün sen kazana düşüyorsun
oğlanmı işte kız tabiki prenses büloş tecrübeli kızlardan
çükübiks haremden esinlenme gül ağanın senaryodaki versiyonu çük kesilince biks kalmış geriye )vayy be emrem dizide yaparmış
çikübüs ve sinem karakterlerini forumdaki arkadaşlardan esinlendin galiba
o zaman senin hakıkında dedikodu yaparım sen istedin bunu )hahah gece dedikodulara kapalıyım cnm brazdan yatıcam çünkü
bana bakk yarın sabak yakalarım ama seniçükübiks haremden esinlenme gül ağanın senaryodaki versiyonu çük kesilince biks kalmış geriye )
o zaman senin hakıkında dedikodu yaparım sen istedin bunu )
@destere komik bölüm kapandımı en son konu açmıştın haberin vardır?çükübiks haremden esinlenme gül ağanın senaryodaki versiyonu çük kesilince biks kalmış geriye )
o zaman senin hakıkında dedikodu yaparım sen istedin bunu )
bamya mamya deme malı götürüyor sanki acuru olan bi fokmu alıyor bamyalllar daha çok şanslı
komik bölüm açık benim bildiğim aam orayı kapatsalarda bişey farketme forumun heryanını komik bölüme çeviririz@destere komik bölüm kapandımı en son konu açmıştın haberin vardır?
ama belki seni öveceğim methiyeler dizeceğim ardından niye kötü düşünüyorsunki )bana bakk yarın sabak yakalarım ama seni
ama bülenti götürüyor bülent adı sana kimi çağrıştırıyorbamya mamya deme malı götürüyor sanki acuru olan bi fokmu alıyor bamyalllar daha çok şanslı
komik bölüm açık benim bildiğim aam orayı kapatsalarda bişey farketme forumun heryanını komik bölüme çeviririz
ama belki seni öveceğim methiyeler dizeceğim ardından niye kötü düşünüyorsunki )
valla çağrıştırmayı geç baksana senaryoda ne kadar aktif bişey sivri hiçbir yeri kaçırmıyor hepsini kapmış durumdaama bülenti götürüyor bülent adı sana kimi çağrıştırıyor
Bir konu açıcaktım, açamadım ya labamya mamya deme malı götürüyor sanki acuru olan bi fokmu alıyor bamyalllar daha çok şanslı
komik bölüm açık benim bildiğim aam orayı kapatsalarda bişey farketme forumun heryanını komik bölüme çeviririz
ama belki seni öveceğim methiyeler dizeceğim ardından niye kötü düşünüyorsunki )
dur birde ben bakayımBir konu açıcaktım, açamadım ya la
benim açtığım yeri kaaptmışlar ama bu engeli aşmak kolayTmm bekliyorum.
Yasak olamasın son günlerde komik paylaşım yapanda yok ben en son seninkini hatırlıyorum.benim açtığım yeri kaaptmışlar ama bu engeli aşmak kolay
komik bölüme gir
ordan
komik yazılar başlığına gir ordan konu açabiliyorsun
işte orayı kapatınca alternatif olarak komik yazılar kısmı kalıyor orayı kapatmalarının mantığı yokki zaten niye kapatmışlar sebep nedir kesin yanlışlıkla kapanmıştır başka sebep yokYasak olamasın son günlerde komik paylaşım yapanda yok ben en son seninkini hatırlıyorum.
sen daha uyuSümbül dizide yazmış başımıza taş yağıcak 😱
Komik yazı değil benimki resimliişte orayı kapatınca alternatif olarak komik yazılar kısmı kalıyor orayı kapatmalarının mantığı yokki zaten niye kapatmışlar sebep nedir kesin yanlışlıkla kapanmıştır başka sebep yok