Zey TV Dizilerle Zamanda Yolculuk | "Bizimkiler" - 1. Bölüm

Doğru. Ama o bir başka dizide vardı sanki. Bilemiyorum. Tanıdık geliyor fazla ama evet Ulan İstanbul’da bu vardı hatırladım şimdi :A
Yok be hiçbir dizide yoktu eğer günceli diyorsan, Vodafone reklamında falan oynamıştı Beyaz ile birlikte ha bir de sanırım İbrahim Büyükak'ın bir filminde rolü vardı en yakın olarak. :A
------

Çok güzel bir konsept olmuş :bhr:
Emeğine sağlık @serhatt :)

Çocukluğum Bizimkiler'in son demlerine yetişti. Forum arkadaşlarımın da dediği gibi benim de hafızamda kalan karakterler Kapıcı Cafer, Sabri Bey ve Baykuş Cemil. Çok güzel ve sımsıcak bir diziydi. Samimiydi, bizdendi..

Nostalji seven biri olarak fırsat bulursam Youtube'daki bölümlerini izlemek istiyorum. Bu arada Youtube'a yüklendiğini de bilmiyordum, haber verdiğin için ayrıca teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim. :Z Değerli yorumun için de ayrıca teşekkür ederim. :bhr:

TRT geçen yıl büyük bir sürpriz yapıp hiçbir yerde olmayan 216 bölümünü Youtube kanalına yükledi, Star-Show bölümleri uzun yıllardır zaten mevcut kayıp bölümlerine rağmen. İzlemeni tavsiye ederim, pişman olmazsın. :Z

Çok teşekkür ederim. :Z Değerli yorumun için de ayrıca teşekkür ederim. :bhr:

TRT geçen yıl büyük bir sürpriz yapıp hiçbir yerde olmayan 216 bölümünü Youtube kanalına yükledi, Star-Show bölümleri uzun yıllardır zaten mevcut kayıp bölümlerine rağmen. İzlemeni tavsiye ederim, pişman olmazsın. :Z
Böyle güzel ve emek harcanmış bir konsepte yorum yapmak benim için bir mutluluk :) Umarım ilgi görür ve devamı da gelir :bhr:

Bende nostaljik dizilerin ilk bölümünü bulup izleyemiyorsam o diziye başlayamama takıntısı var :A İlla ilk bölümden itibaren izlemem lazım. Malum ortadan başlayınca o ruhu ve bütünlüğü yakalayamıyorsun. İyi ki TRT geçen yıl ilk bölümlerinden itibaren yüklemiş, böylelikle gönül rahatlığıyla izlerim :bhr:

• Harika
Reactions: serhatt
Eline emeğine sağlık. Çok güzel bi konu olmuş.

Bizimkiler'i baştan sona daha bi kaç ay önce bitirmiştim. Dizinin bence en büyük sihri karakterlerin son derece gerçek olması ve günlük hayatın ufak problemleri üzerinden akması. Bu da senarist Umur Bugay'ın başarısı.

Dizide onca başarılı oyuncunun yanısıra bu diziyle yıldızı parlayan isimlere Başak Köklükaya'yı da eklerim. Her ne kadar uzun süredir ekranda görmesekte ikibinli yıllarda bi çok dizide yer almış başarılı bi isimdir.

• Harika
Reactions: serhatt
Böyle güzel ve emek harcanmış bir konsepte yorum yapmak benim için bir mutluluk :) Umarım ilgi görür ve devamı da gelir :bhr:

Bende nostaljik dizilerin ilk bölümünü bulup izleyemiyorsam o diziye başlayamama takıntısı var :A İlla ilk bölümden itibaren izlemem lazım. Malum ortadan başlayınca o ruhu ve bütünlüğü yakalayamıyorsun. İyi ki TRT geçen yıl ilk bölümlerinden itibaren yüklemiş, böylelikle gönül rahatlığıyla izlerim :bhr:
İlgi gördü diye yorumluyorum ama bakalım. :Z

Haklı bir takıntı. Benim ortasından başlama sebebim hiçbir zaman TRT bölümlerine erişemeyecek olma düşüncesiydi. TRT yükleyince artık sadece o bölümleri izler oldum özel kanal bölümleri sarmamaya bile başladı. :A
------

Eline emeğine sağlık. Çok güzel bi konu olmuş.

Bizimkiler'i baştan sona daha bi kaç ay önce bitirmiştim. Dizinin bence en büyük sihri karakterlerin son derece gerçek olması ve günlük hayatın ufak problemleri üzerinden akması. Bu da senarist Umur Bugay'ın başarısı.

Dizide onca başarılı oyuncunun yanısıra bu diziyle yıldızı parlayan isimlere Başak Köklükaya'yı da eklerim. Her ne kadar uzun süredir ekranda görmesekte ikibinli yıllarda bi çok dizide yer almış başarılı bi isimdir.
Çok teşekkür ederim. :Z

Günlük hayatı yansıttığı için ve dizide herkesin kendinden bir şeyler bulması sebebiyle bu kadar uzun sürdü kesinlikle. Bir de Umur Bugay detayı eklenince rekorlara imza atması kaçınılmazdı.

Aaa evet Başak Hanım'ı atlamışım çok güzel ve yetenekli olmasına rağmen neden geri planda kaldığını hiçbir zaman anlamadığım bir isim oldu. Kendi tercihi miydi acaba? Çünkü istese çok daha ön planda olurdu.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness