- Reaksiyon puanı
- 78,461
- Puanı
- 1,060
Yok be hiçbir dizide yoktu eğer günceli diyorsan, Vodafone reklamında falan oynamıştı Beyaz ile birlikte ha bir de sanırım İbrahim Büyükak'ın bir filminde rolü vardı en yakın olarak.Doğru. Ama o bir başka dizide vardı sanki. Bilemiyorum. Tanıdık geliyor fazla ama evet Ulan İstanbul’da bu vardı hatırladım şimdi
------
Çok teşekkür ederim. Değerli yorumun için de ayrıca teşekkür ederim.Çok güzel bir konsept olmuş
Emeğine sağlık @serhatt
Çocukluğum Bizimkiler'in son demlerine yetişti. Forum arkadaşlarımın da dediği gibi benim de hafızamda kalan karakterler Kapıcı Cafer, Sabri Bey ve Baykuş Cemil. Çok güzel ve sımsıcak bir diziydi. Samimiydi, bizdendi..
Nostalji seven biri olarak fırsat bulursam Youtube'daki bölümlerini izlemek istiyorum. Bu arada Youtube'a yüklendiğini de bilmiyordum, haber verdiğin için ayrıca teşekkürler
TRT geçen yıl büyük bir sürpriz yapıp hiçbir yerde olmayan 216 bölümünü Youtube kanalına yükledi, Star-Show bölümleri uzun yıllardır zaten mevcut kayıp bölümlerine rağmen. İzlemeni tavsiye ederim, pişman olmazsın.