Muhteşem Yüzyıl 132. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.tvyo.com/video/muhtesem-yuzyil-132bolum-2fragmani

kalitenin sltanı by hafta da ölmüyor :oley: eleminiz kederiniz içinizde büyüye büyüye yumru oldu be,yazık be size :A @Bully @mrt-06 @yakup09

@sokak sanati @HachiKo @dizikolik
Bu hafta zaten ölmeyecekti ki panpa senin uydurmandı o. :A Oya Doğan 30 Nisan dediydi. :F

Lala Mustafa melunu Hürrem hastalanınca anında saf değiştirmiş zaten Beyazıt'ı da o teşvik edecek isyana büyük ihtimal. :(

Son düzenleme:
Bu hafta zaten ölmeyecekti ki panpa senin uydurmandı o. :A Oya Doğan 30 Nisan dediydi. :F

Lala Mustafa melunu Hürrem hastalanınca anında saf değiştirmiş zaten Beyazıt'ı da o teşvik edecek isyana büyük ihtimal. :(
olsun ne kadar görseniz ekranda o ka işkence size:A

lala mustafa aklını kullnmış en kaliteli yere geçiyor nurbişin safına:oley:

Güzel bölüm olacak gibi.

Hürrem bölüm sonunda gider gibi.:(

Lala Mustafa hainliğini yaptı.Beyazıt'ın sonu yakın.:T:

Perşembeleri daha zor olur tabii erkek izleyiciler 2'ye bölünüyor my nin işi daha kolay erkek dizisi değil
yav he he :F my kadın erkek dengesi en iyi dizi :) kadın izlecisi 12 reytingse erkek izleyicisi 9 dur :X

Güzel bölüm olacak gibi.

Hürrem bölüm sonunda gider gibi.:(

Lala Mustafa hainliğini yaptı.Beyazıt'ın sonu yakın.:T:
nurbişin lalayı baştan çıkardığına dair iddaalar var tarihte :A bu bölüm de öyle sahneler olursa reyting patlar gider :F

elemist kederistler netim düzeldi şimdi siz düşünün :A @Bully @mrt-06 @yakup09 @yatutarsa :A

yav he he :F my kadın erkek dengesi en iyi dizi :) kadın izlecisi 12 reytingse erkek izleyicisi 9 dur :X

nurbişin lalayı baştan çıkardığına dair iddaalar var tarihte :A bu bölüm de öyle sahneler olursa reyting patlar gider :F

elemist kederistler netim düzeldi şimdi siz düşünün :A @Bully @mrt-06 @yakup09 @yatutarsa :A
Duymuştum ama saçma sapan öyle bir şey olmaz.Nurbanu zaten ona buna elletiyor hiç yakışmadı.:(

Diğer mesajında ki forumcu arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi şimdi sunuyorum.:AÖzellikle @Bully ve @yakup09 kardeşimize.:A

Duymuştum ama saçma sapan öyle bir şey olmaz.Nurbanu zaten ona buna elletiyor hiç yakışmadı.:(

Diğer mesajında ki forumcu arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi şimdi sunuyorum.:AÖzellikle @Bully ve @yakup09 kardeşimize.:A
bence macit koperden bir ednan bey performansı gelir de nurbişten bir bihter olmaz:A

Özledik valla. Yokluğun hissedildi, hoşgeldin. :) Artık rahat rahat kusarım. :F